02/05/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Νίνο για τους γάμους ομοφυλόφιλων ζευγαριών: «Είμαι καλοριφέρ και θα παντρευτώ μια μπανιέρα – Τι, δεν γίνεται;»

Κοινοποίηση:
Nino_

«Που είναι το παράξενο;»

Η τελευταία ανάρτηση του Νίνο στο Threads ήταν αναφορικά με τους γάμους μεταξύ ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Με αφορμή τα όσα έχουν ακουστεί τα τελευταία 24ωρα, με αφορμή το νομοσχέδιο για τους γάμους ομοφυλόφιλων και της τεκνοθεσίας, ο τραγουδιστής έκανε τη δική του τοποθέτηση.

 Το Threads επιτρέπει σε όσους έχουν λογαριασμό, να μοιράζονται πιο προσωπικές στιγμές και σκέψεις με τους ακόλουθούς τους. Οι δημοσιεύσεις στο Threads ονομάζονται «νήματα» και μπορούν να περιλαμβάνουν κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο, GIF και συνδέσμους.

«Από σήμερα είμαι καλοριφέρ 65 ετών, θα παντρευτώ μια μπανιέρα, και θα υιοθετήσω ένα αρσενικό κλειδί μαζί της. Τι δε γίνεται; 2024 έχουμε. Που είναι το παράξενο;», έγραψε ο Νίνο.

Η ανάρτησή του συγκέντρωσε πολλά αρνητικά σχόλια, ενώ προβλήθηκε και στην εκπομπή «Γεια σου».

Όπως ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου κι οι συνεργάτες της, ο Νίνο δεν θα έπρεπε να προχωρήσει σε μια τέτοια ανάρτηση, ενώ τόνισαν πως ήταν άστοχη παρομοίωσή του.

Σημείωσαν επίσης, πως καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του και σχολίασαν πως δεν μπορούμε να ακυρώνουμε τη σχέση κάποιου και να την παρομοιάζουμε με μια μπανιέρα και ένα καλοριφέρ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ…. ΤΟ ΝΟΡΜΑΛ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΡΜΑΛ ΤΩΡΑ……

  2. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ

  3. Μπράβο Νίναρε. Κι εγώ που νόμιζα ότι είχες μυηθεί το Μεγάλο άνοιγμα και άφησες πίσω τη γκρι ντουλάπα. Ρεσπέκτ

  4. ο λόγος του και το επίπεδο της μόρφωσης φάνηκε με τις λέξεις που είπε. Κανένα νόημα η cola το έκαψε. Πολύ αμορφωσιά και ξεφτιλίζονται.Για ένα τόσο σοβαρό θέμα τι παράδειγμα έδωσε.

  5. ο καθενας ας κανει οτι θελει την υφαλοκτριμπιδα του.δικαιωμα του. τα παιδακια δεν ειναι σκυλακια ουτε γατακια ουτε φιδια κολοβα.

  6. Μα να πει μπανιερες τους σελεμπριτης λοατκι , με το δικιο τους παρεξηγηθηκαν οι νεοταξιτισες φτερουδες ας τους ελεγε μπιντεδες η μουφες η κατι τελοςπαντων πολιτικαλκορεκτ οπως αφοδευτηρια.

  7. Γιατι αυτο που ειπε ο νινο δεν επιτρεπεται ρε φουστρες; Επιτρεπονται μονο οσα θελετε εσεις; Εξαλλου δεν εβρισε κανενα, ουτε ειπε κατι αλλωστε για σας τους φουστηδες, δεν εχει δικαιωμα να λεει πως αισθανεται; Αλλα οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται, ξερετε οι φουστρες κατα βαθος οτι η ανωμαλια σας δεν διαφερει πολυ απ το καλοριφερ με τη μπανιερα…

  8. Μαρία Μπακοδήμου και φερέφωνα πουστ@κια συνεργάτες ακόμα το φυσάτε και δεν κρυώνει. Μπράβο Νίναρε

  9. ρε μια χαρα σας τα ειπε.χωστα στο αδερφατο και στις λουγκρες.οτι τωρα σας πειραξε το καλοριφερ και οχι ο ρατσισμος των πουστηδων που βλεπουν την γυναικα σαν σκευος αναπαραγωγης και μονο.ρε οοοοουστ!!ο φασισμος του αδερφατου δεν θα περασει,θα λεμε ΟΤΙ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ

  10. καλα τα ειπε οποιος καταλαβε καταλαβε,δεν περίμενα απο την τηλεόραση να πει κατι καλύτερο γιατι ιδιοι ειναι τι περιμενετε απο το στακιπου και την πιπατζου

  11. Φοβερός! Δεν είναι τυχαίο που η πλούσια διάλεξε αυτόν να γίνει πατέρας των παιδιών της, ενώ με τα λεφτά της θα μπορούσε να έχει όποιον θέλει.

  12. Μπράβο Νίναρε, πετσόκοψε τις πούστρες.

  13. Αν έχεις αντίθετη άποψη από αυτή που προωθεί και υποστηρίζει το σύστημα θα πέσει να σε φάει, ο Νίνο είπε την άποψη του κάνοντας χιούμορ για την ισοπέδωση των αξιών, προφανώς και ενόχλησε και θα ενοχλούσε όπως και να το έλεγε, έδωσε τροφή για περισσότερα σχόλια και πλύση εγκεφάλου από την τβ, η συστημική περσόνα Μπακοδήμου σιγά μην έχανε την ευκαιρία οπως και η φιλενάδα της ο Σεργουλόπουλος που πριν λίγες μέρες στην εκπομπή που έχει στην ΕΡΤ είχε θέμα για την τοξική αρρενωπότητα … Δυστυχώς ο κόσμος έχει χαζέψει τόσο που δεν καταλαβαίνει τι του πλασάρουν μέσω της χειραγώγησης

  14. όποιος παρακολουθεί τις εξελίξεις στην “υπερδύναμη” τα τελευταία 15 χρόνια …ξέρει ότι η δήλωση του νίνο δεν απέχει και πολύ…

  15. Αυτο κανει το μαυρο και η κοκα αγαπητε μου. Τον εκαψες τον εγκεφαλο. Δεν υπαρχει πλεον γυρισμος. Καλη διασκεδαση με τα λαφτα της πρωην σου.

  16. Ενταξει η συγκριση ειναι γελια καλυτερα τραγουδα παρα να μιλας…. συγκρινεις τους ανθρωπους
    με πραγματα αψυχα ελεος.
    Το μεγαλυτερο προβλημα αυτης της χωρας ειναι οτι κυβερναει ο μητσοτακης και για την ψηφο των ομοφυλων
    θα κανει τα παντα…. μην πανε στον συριζα και χασει την εξουσια.

    1. Αι σταματα μωρη πικροχολη καρακαξα να επαναλαμβανεις το ιδιο καθε φορα αι στα τσακιδια

  17. Καλά ας πούμε ότι το παράδειγμα του Νίνο ήταν ατυχές γιατί το καλοριφέρ και η μπανιέρα είναι άψυχα. Αν έλεγε “είμαι ένα σκυλί ντόμπερμαν και θα παντρευτώ μια γάτα και θα υιοθετήσουμε μια σαύρα” θα ήταν πετυχημένο γιατί θα ήταν έμψυχα; Όσο γελοίο είναι ένα σκυλί να παντρευτεί μια γάτα και να υιοθετήσουν μια σαύρα άλλο τόσο γελοίο είναι να παντρευτούν 2 άντρες και να υιοθετήσουν παιδάκι.

  18. Δεν παραξηγήθηκαν τα καλοριφέρ και οι μπανιέρες και παραξηγήθηκαν τα πόμολα; Μην ενοχλείσθε έτσι γίνεται συνήθως.

  19. Μια χαρά τα είπε. Προσβλήθηκε η Μπακοδήμου γτ έχει τον φιυστη τον κολλητό που καίγεται.
    Υπάρχουν άρρωστοι άνθρωποι στο κόσμο που έχουν παντρευτεί, η μία το τείχος του Βερολίνου, η άλλη στην Αγγλία ένα χαλί και ένα σωρό άλλες αηδίες. Εκεί θα καταντήσουμε . Μια χαρά ταπε λοιπόν. Ήξερε τι έλεγε

    1. Αυτο ακριβως ηθελα να πω κι εγω εδω η αλλη παντρευτηκε το χαλι απο εκει καταλαβαινει κανεις πως η πολλη ελευθερία χτυπαει στον εγκεφαλο.
      Λουγκρες που θιχτηκατε αμεσως

      1. Και οι πιο πολλοί που θίχτηκαν είναι οι αναγνώστες του μακελειού.
        Από τα σχόλια καταλαβαίνεις ότι ο πάτος δεν έχει τελειωμό.
        Κι άλλο κι άλλο κι άλλο

  20. Aτυχές το παράδειγμα .,κοινώς είπε βλακεία .. Βέβαια εδώ μέσα αν έχεις άλλη άποψη , κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς « λιγότερο » άνδρας ,πάντως το παράδειγμα είναι ατυχές , δεν μπορείς να συγκρίνεις έμψυχα με άψυχα ,γιατί ένα καλοριφέρ δεν έχει συναίσθημα , δεν έχει ορμές , δεν έχει ψυχή

  21. Γειά σου Νίνο!!
    Μπράβο ρε παιδαρε!!
    Ξευτυλησε τους!!

Comments are closed.