Νίκος Παναγιωτόπουλος: “Η ισχυρή Άμυνα είναι αναγκαία για μια πιο ισχυρή Ευρώπη”

Κοινοποίηση:
Νίκος Παναγιωτόπουλος

Τη χαρά αλλά παράλληλα και την τιμή του για την ανάληψη της προεδρίας της συνάντησης των υπουργών Άμυνας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, με ανάρτησή του στο Twitter.

«Δέσμευσή μου αποτελεί η τοποθέτηση των ζητημάτων Άμυνας ψηλά στην ευρωπαϊκή ατζέντα» επεσήμανε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

«Η ισχυρή Άμυνα είναι αναγκαία για μια πιο ισχυρή Ευρώπη για το μέλλον των επόμενων γενεών» πρόσθεσε ο Έλληνας υπουργός.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη το Συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Ε.Ε. στο οποίο συμμετέχει ο Έλληνας υπουργός. Το μεσημέρι, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων θα ακολουθήσει το γεύμα εργασίας που θα έχουν οι Ευρωπαίοι υπουργοί Άμυνας με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ναι…..τωρα που εχει ισλαμοποιηθει η ευρωπη…… μεγαλα λογια με φουμαρα…. αι σιχτιρ και οι ελλαδικοι αλλα και οι ευρωπαιοι…………… τα ιδια βδελυγματα ειστε….. φτουοοουυυυυ.

  2. Ισχυρή άμυνα πιτόγυρο είναι αυτή που περνάει καθαρά το μήνυμα στον επιβουλέα ότι αν τραβήξει το σχοινί πέραν από την κόκκινη γραμμή που έχει ορίσει αυτός που εντέλλεται να την ορίσει θα πέσει ο ουρανός να τον πλακώσει. Όταν διαβαίνει ο επίδοξος επιβήτορας την κόκκινη γραμμή και λέτε ότι την διέβη γιατί τον έσπρωξε ο ναύαρχος άνεμος χεχε μεμε πολυχρόνη.

  3. Πού ήσουν τόσο καιρό Μεγάλε ; Η δήλωση του πρέπει νά περάσει στήν Ιστορία . Αισθάνομαι Εθνικά υπερήφανος. Νατοϊκα εννοώ.

Comments are closed.