Νίκος Οικονομόπουλος: «Δεν συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια»

Κοινοποίηση:
OIKONOMOPOULOS

Ο Νίκος Οικονομόπουλος σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον Γιώργο Λιάγκα απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

«Εγώ δεν συμφωνώ, αλλά αυτό είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι το οποίο εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Θες να έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας», είπε αρχικά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Μπράβο παλικάρι, μιλάς με την αλήθεια σου και στηριζεις την καριερα σου στο ταλέντο σου.Αντε γιατί γεμίσαμε λουγκρες και δήθεν ανοιχτομυαλους υποστηρικτες της σαπιλας για να κερδίσουν τον εύνοια ενός ανωμάλου συστήματος μπας και επιβιώσουν.Στα τέσσερα δε πας μακρυά….

  2. Μπράβο του. Καλά τα λέει. Αλλά θα έπρεπε να είναι πιο μαχητικός, όχι νερόβραστος. Ο Θεός θέλει να είμαστε ψυχροί, ή ζεστοί, όχι χλιαροί.

    1. Γιατί και εσύ ΚΟΠΡΙΤΗ είσαι από αυτούς που μιλάνε στο τηλέφωνο με τον Θεό; Έλεος με τους ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ εδώ μέσα που μιλάνε για το τι θέλει ο Θεός.

      1. Το λέει η Αγία Γραφή ρε αντίχριστο κουράδι,καλά το έγραψε ο φίλος.Εσύ μάλλον δεν έχεις διαβάσει ποτέ την Αγία Γραφή

      2. Ρε κορκολη παιδερα που γράφεις και σχολια θέλω να σε ρωτήσω πιος εισε εσύ που θα κρίνεις αν ο καθένας μιλά με τον Θεό. Εγώ δεν νομίζω να εισε Ιεχωβάς, είμαι σίγουρος πως εισε κομμουνι με 5 δόσεις εμβολίων phizer, που συχνάζεις σε δρόμους που κυκλοφορούν οι φίλοι σου οι Πακιστανοί. Παρά πολύ ωραία τα είπε ο οικονομοπουλος

  3. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΑΛΛΑ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΝΔΟΥΛΕΣ.

    1. Ποια πατριωτική δεξιά και βλακείες. Ουδέποτε στη μεταπολίτευση υπήρξε ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο Ελλήνων γνήσιων που να κατέβει σε εκλογές και να είναι μέσα στη Βουλή. Όπου υπάρχει πατριωτισμός δεν συνοδεύεται από δεξιά, κέντρο, αριστερά, ακροδεξιά, είναι σκέτος, αγνός, ανιδιοτελής για αυτό και υπάρχει δυστυχώς δυσκολία να δημιουργηθεί ένα τέτοιο κόμμα. Όλα τα υπόλοιπα είναι για οπαδούς και ηλίθιους.

      1. ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΡΩΝΙΚΟ. ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΧΥΕΙ.

Comments are closed.