Νίκος Καπραβέλος: “Να πηγαίνουν μόνο οι εμβολιασμένοι στα νησιά”

Κοινοποίηση:
καπραβελος

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας και διευθυντής ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος εξέφρασε, μιλώντας στον ΑΝΤ1 τη διπλή ανησυχία της ιατρικής κοινότητας, που είναι αφενός η τυχόν επέκταση της νόσου στις μεγάλες ηλικίες, αλλά και το μεγάλο ποσοστό ανεμβολίαστων.

«Κι εγώ θα νοσήσω, αλλά ελαφρά, χωρίς να προκαλέσω προβλήματα στους υπόλοιπους», είπε υπενθυμίζοντας ότι, ο ίδιος έχει εμβολιαστεί και χαρακτήρισε τον εμβολιασμό «ηθική υποχρέωση».
Χαρακτήρισε «ανεπίτρεπτη τη χαλάρωση στα νησιά», με αφορμή τη Μύκονο και πρότεινε «να πηγαίνουν μόνο οι εμβολιασμένοι στα νησιά».

Τέλος εκτίμησε ότι, είναι «μονόδρομος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, αν θέλουμε να σταματήσουμε το 4ο κύμα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. αμα λες αληθεια οτι το εκανες το εμβολιο λιγα τα ψωμια σου.κανε κανα καλο να πας στον παραδεισο. πες στον δικτακτορα Μητσοσταλιν οτι υπαρχουν και καλα φαρμακα για την ιαση της κωρωνας.

  2. Γιατί βγαίνει μόνο αυτός και μιλάει?
    Πόσα τσέπωσε για να λέει παπαριές?
    Άσε μας καημένε άντε παίξε κανα τάβλι στο γραφείο σου.

  3. Μην ακούτε τέτοιους “ειδικούς”… δείτε τι γίνεται σε Ισραήλ, Βρετανία με τους μπολιασμένους και θα καταλάβετε. Εδώ μιλάμε για πλήρη διαστρέβλωση των στοιχείων μόνο και μόνο γιατί ο Κούλης έχει εντολή να γενοκτονήσει την Ελλάδα.
    Το θέατρο του παραλόγου στη βέλτιστη εκδοχή του ως σήμερα.

  4. Σκ@τ@ στα μούτρα και στο στόμα του καπραβέλου. Και ποιός σε ρώτησε ρε μ@λ@κ@ και βγαίνεις και μας τα πρήζεις; Τελικά όλοι οι φελοί βγήκαν στην επιφάνεια, τι σου κάνει αυτή η βαρύτητα!!!!

  5. ρε σούργελο εμβολιασμένοι είναι που πάνε και ως κινητές βόμβες που είναι κολλάνε ο ένας τον άλλον μεταξύ τους, μιας και το μπόλι δεν προστατεύει

Comments are closed.