Νίκος Αντωνιάδης : “Αποχή των μαθητών από κάθε σχολική δραστηριότητα – Ή τώρα ή ποτέ”…(Εικόνα)

Κοινοποίηση:
118114832_339472537210675_2533843661786409517_n

Ανάρτηση στο facebook έκανε ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, ο οποίος καλεί τους γονείς να προτρέψουν τα παιδιά τους ώστε να απέχουν από κάθε σχολική δραστηριότητα, λόγω της επιβολής της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας από τους μαθητές στα σχολεία.

Ο κ. Αντωνιάδης εξηγεί τους λόγους που παίρνει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά και την ευθύνη για αυτήν. Με ένα μακροσκελές κείμενο καλεί τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων όλης της Χώρας να συνεδριάσουν και να λάβουν την απόφαση για την αποχή των μαθητών από όλες τις σχολικές δραστηριότητες.

Αναλυτικά αναφέρει :

ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ή ΤΩΡΑ ή ΠΟΤΕ :

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ !!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΙΣ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΌ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΛΛΙΩΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ

ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΜΟΙΩΣ

________

Σήμερα δημοσιεύω το κείμενο της απόφασης που θα κληθούν να λάβουν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων σε όλη τη χώρα. Το δικαίωμα των παιδιών στην εκπαίδευση και η αντίστοιχη υποχρέωση και το καθήκον των γονέων είναι αυτονόητο ότι υποχωρούν έναντι του απολύτως ξεκάθαρα υπέρτερου καθήκοντός μας να προστατεύσουμε τη σωματική και ψυχική υγεία τους. Στη σύγκρουση αυτή καθηκόντων είναι απολύτως ξεκάθαρο ποιο καθήκον επιλέγουμε. Εκπαίδευση των παιδιών μας με τίμημα την υγεία τους δεν νοείται.

Δεν θα δεχθούμε το άνοιγμα των σχολείων στις 7 Σεπτεμβρίου με υποχρεωτική χρήση μάσκας από τους μαθητές. Δεν θα δεχθούμε ούτε τηλεκπαίδευση. Καθώς υπάρχει σοβαρή πιθανότητα αυτός να είναι ο πραγματικός σκοπός τους. Αυτό προκύπτει και από το γεγονός ότι αυτή είναι μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις, αν όχι η μοναδική, που η ομόφωνη εισήγηση της επιτροπής των εμπειρογνωμώνων δεν ακολουθήθηκε άμεσα και από την έκδοση της αντίστοιχης Κ.Υ.Α. Φαίνεται ότι η κυβέρνηση, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι λοιμωξιολόγοι και τα Μ.Μ.Ε. βγαίνουν σαν “λαγοί” μετρώντας αντιδράσεις. Για να έρθουν μετά να μας πουν ότι “η πρόθεσή μας ήταν να ανοίξουν τα σχολεία, αλλά αφού υπήρξε αυτή η αντίδραση, δεν έχουμε άλλη επιλογή από την τηλεκπαίδευση”.

ΟΧΙ !!

Η μοναδική επιλογή που έχετε είναι να ανοίξετε τα σχολεία, όπως κάνατε τον Μάιο (ή το ξεχάσαμε αυτό;) χωρίς χρήση μάσκας. Εκπαίδευση των παιδιών μας στις φυσικές αίθουσες χωρίς χρήση μάσκας.

Και για να μη μπαίνουν ιδέες στο σύστημα: Στο πρότυπο της ποινικής δικονομίας, θα εξετάζεται κάθε “θετικό” αποτέλεσμα των τεστ που κάνουν και ανιχνεύει όλους τους κορωνοϊούς και μετά βαπτίζεται “κρούσμα” ενώ δεν είναι. Θα εξετάζεται από ανεξάρτητη ομάδα επιστημόνων. Στο πρότυπο των τεχνικών συμβούλων της ποινικής δικονομίας. Όταν το ίδιο το κράτος, δια του νομοθέτη, δίνει το δικαίωμα στον κατηγορούμενο ή τον πολιτικώς ενάγοντα να ορίσει τεχνικό σύμβουλο που ελέγχει τον πραγματογνώμονα που διορίζει το κράτος, είναι αδιανόητο να συζητάμε καν αν το ίδιο δικαίωμα δεν θα έχουμε και εμείς οι γονείς σε περίπτωση που επιχειρήσουν να παρουσιάσουν “κρούσματα” για να “αποδείξουν” ότι εκθέσαμε σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών και τη δημόσια υγεία. Τα ψεύτικα “κρούσματα” θα μείνουν έξω από τα σχολεία μας.

Αυτή είναι η ώρα της ατομικής και συλλογικής ευθύνης. Ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί θα απαιτήσουμε να συνεδριάσουν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων σε όλη τη χώρα. Κοινοποιήστε, διαδώστε. Ο καθένας να αναλάβει δράση στο δικό του περιβάλλον. Στο δικό του σχολείο. Επικοινωνήστε με τους άλλους γονείς. Εάν τυχόν υπάρξουν πρόεδροι ή άλλα μέλη των συλλόγων που επιχειρήσουν να εμποδίσουν να γίνουν οι κατεπείγουσες αυτές συνεδριάσεις, να το καταγγείλετε επώνυμα στο χρονολόγιό μου. Να ξέρουν ότι οι προσπάθειες αυτές θα λάβουν δημοσιότητα. Για να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Άλλωστε, τι ζητάμε; Να λειτουργήσει πραγματικά και ουσιαστικά η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!

Ζητάμε να αποφασίσουν οι γονείς σε όλη τη χώρα. Να δούμε πού βρισκόμαστε. Είμαστε μόνο λόγια; Ή θα κάνουμε και πράξεις; Πρέπει να δούμε σε κάθε σύλλογο χωριστά και σε όλους τους συλλόγους συνολικά, ποια θέση επικρατεί. Είναι ένα ισχυρότατο τεστ αυτό. Πραγματικό τεστ. Απολύτως αξιόπιστο και όχι όπως αυτό του κορωνοϊού. Εάν τώρα, που έχει να κάνει με τα παιδιά μας και με τη σωματική και ψυχική υγεία τους, δεν αναλάβουμε δράση και δεν αντιδράσουμε ουσιαστικά, τι να περιμένουμε μετά; Εάν δεν αντιδράσουμε για τα παιδιά μας, θα περιμένω εγώ μετά ότι θα αντιδράσουμε για τα σούπερ μάρκετ, τις εμποροπανήγυρεις, τις λιτανείες και τις λαϊκές αγορές…;

Ο λαός λοιπόν θα αποφασίσει. Οι γονείς θα αποφασίσουν.

Εγώ εν τω μεταξύ ετοιμάζω πυρετωδώς ιστοσελίδα. Μου τη φτιάχνει ο καλύτερος στην Ελλάδα. Ο Γεράσιμος. Ο καλύτερος προγραμματιστής. Και χάκερ. Που θα δημιουργήσει το ασφαλέστερο διαδικτυακό χώρο που μπορεί να υπάρξει.

Η ιστοσελίδα αυτή θα είναι η “www.nikosantoniadis.com”. Σε αυτήν θα ζητήσω, με την ίδια διαδικασία της συλλογικής συνεργασίας, να αναρτώνται οι αποφάσεις των συλλόγων όλης της χώρας.

________

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ :

ΘΕΜΑ: Κατεπείγουσα συνεδρίαση – Λήψη απόφασης για το επικείμενο άνοιγμα των σχολείων με υποχρεωτική χρήση μάσκας από τους μαθητές.

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Γονένων και Κηδεμόνων να λάβουν απόφαση επί του κάτωθι θέματος:

-Όπως προκύπτει από την ειδησεογραφία των τελευταίων ημερών, η επιτροπή των εμπειρογνώμων του Υπουργείου Υγείας έχει ομοφώνως εισηγηθεί το άνοιγμα των σχολείων την 7.9.2020 με υποχρεωτική χρήση μάσκας από τους μαθητές.

-Τα προεξέχοντα μέλη της ανωτέρω επιτροπής, ο επικεφαλής της και εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό, καθηγητής κ. Σωτήριος Τσιόδρας, και ο καθηγητής κ. Νικόλαος Σύψας, αμφότεροι λοιμωξιολόγοι, έχουν δημόσια διατυπώσει την απολύτως ξεκάθαρη επιστημονική θέση, βασιμένη σε πλειάδα επιστημονικών μελετών πολλών ετών, ότι η χρήση μάσκας προστατεύει μόνο τους πάσχοντες ενώ ενέχει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των πολιτών όταν η χρήση της γίνεται από τον γενικό πληθυσμό.

-Οι μαθητές των σχολείων αντιπροσωπεύουν μεγάλη μερίδα, και δη ιδιαίτερα ευαίσθητη, του πληθυσμού αυτού.

-Μάλιστα, ενώ η αρχική επιστημονική θέση των εν λόγω επιστημόνων και των υπολοίπων μελών της επιτροπής, τις εισηγήσεις της οποίας η ελληνική κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας ακολουθούν σταθερά και κατά γράμμα, ήταν ότι τα παιδιά είναι “υγειονομικές βόμβες” και ζήτησαν την απομάκρυνσή τους από τα σχολεία και τις ευπαθείς ομάδες την περίοδο της καραντίνας, εν συνεχεία οι ίδιοι επιστήμονες διατυπώνουν την εκ διαμέτερου αντίθετη επιστημονική θέση, και από τα μέσα Μαΐου έως και σήμερα είναι κατηγορηματικοί ως προς το ότι τα παιδιά είναι “η πιο ασφαλής ηλικιακή ομάδα στην πανδημία και μεταδίδουν και προσβάλλονται λιγότερο”.

-Άλλωστε, επί τη βάσει της απόλυτης αυτής επιστημονικής θέσης, το Υπουργείο Παιδείας, ακολουθώντας τη σχετική εισήγηση της επιτροπής, αποφάσισε τον Μάιο την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία χωρίς τη χρήση μάσκας.

-Τα επιστημονικά δεδομένα, στα οποία στηρίχθηκε η ανωτέρω απόφαση του Μαΐου, επουδενί έχουν αλλάξει ώστε να δικαιολογείται, αιτιολογείται και νομιμοποιείται το άνοιγμα των σχολείων την 7.9.2020 με υποχρεωτική χρήση μάσκας από τους μαθητές.

-Δεν έχουν αλλάξει όμως ούτε τα επιστημονικά δεδομένα, ούτε έχουν παρουσιαστεί νεότερες μελέτες αυτό το διάστημα από τους ανωτέρω λοιμωξιολόγους και την επιτροπή, που να ανατρέπουν τα δεδομένα και τις μελέτες ετών επί της προστασίας μας με τη χρήση μάσκας από όλους τους αναπνευστικούς ιούς, στις οποίες τεκμηριώθηκε η απόλυτη επιστημονική θέση τους ότι η χρήση μάσκας προστατεύει μόνο τους πάσχοντες ενώ ενέχει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία του γενικού πληθυσμού, μεγάλη μερίδα της οποίας είναι οι μαθητές στα σχολεία. Οι σχετικές επομένως τελευταίες αποφάσεις που έχουν εκδοθεί περί της υποχρεωτικότητας της χρήσης μάσκας από τον γενικό πληθυσμό δεν φαίνεται πως έχουν επιστημονική τεκμηρίωση, πρωτίστως όταν έρχονται σε πλήρη σύγκρουση με τις προηγούμενες αποφάσεις και τα επιστημονικά δεδομένα και τις μελέτες στις οποίες αυτές στηρίχθηκαν, χωρίς να εξηγείται πότε και από ποιά νεότερα δεδομένα και νεότερες μελέτες ανατράπηκαν τα προηγούμενα δεδομένα και μελέτες πολλών ετών. Πολλώ μάλλον δεν έχει παρουσιαστεί κανένα νεότερο δεδομένο και καμία νεότερη μελέτη που να χαρακτηρίζει εκ νέου τα παιδιά “υγειονομικές βόμβες”, ένας χαρακτηρισμός που ούτως ή άλλως ήταν παντελώς ατεκμηρίωτος. Αντιθέτως, ο ίδιος ο καθηγητής κ. Νικόλαος Σύψας βεβαίωσε πριν τρεις μέρες τον ελληνικό λαό ότι τα παιδιά παραμένουν “η πιο ασφαλής ηλικακά ομάδα στην πανδημία”.

-Μετά ταύτα, είναι αδιανόητο να δεχθούμε το άνοιγμα των σχολείων την 7.9.2020 με υποχρεωτική χρήση μάσκας από τους μαθητές, όταν αφενός δεν υφίσταται κατά τα ανωτέρω επιστημονική βάση για την υποχρεωτική χρήση μάσκας από τους μαθητές, αφετέρου ουδόλως έχουν ανατραπεί τα επιστημονικά δεδομένα και οι μελέτες ετών που αποδεικνύουν την επικινδυνότητα της χρήσης μάσκας από τον γενικό πληθυσμό, και επομένως και από τους μαθητές.

-Δεν θα δεχθούμε ούτε την αντικατάσταση της από κάθε άποψη αναγκαίας και επιβεβλημένης φυσικής παρουσίας των μαθητών στις σχολικές αίθουσες με τηλεκπαίδευση, εάν αυτός είναι ενδεχομένως ο πραγματικός σκοπός της ελληνικής κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας, δεδομένου ότι ενώ έχει ήδη υπάρξει η σχετική εισήγηση της επιτροπής των εμπειρογνωμώνων, δεν έχει ακόμη εκδοθεί η Κ.Υ.Α. για την επιβολή της υποχρεωτικότητας της χρήσης μάσκας στα σχολεία και δίνεται η εντύπωση ότι “μετρώνται” οι αντιδράσεις γονέων και εκπαιδευτικών ώστε να εμφανιστεί ως υποχρεωτική επιλογή για το Υπουργείο Παιδείας η τηλεκπαίδευση.

-Απαιτούμε το άνοιγμα των σχολείων χωρίς την υποχρέωση χρήσης μάσκας από τους μαθητές στις φυσικές αίθουσες. Αυτή είναι η μοναδική επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας.

-Τα υπόλοιπα μέτρα τήρησης των κανόνων υγιεινής όχι απλά τα δεχόμαστε αλλά τα απαιτούμε ως αυτονόητα. Όπως αυτονόητη θα έπρεπε να είναι, αλλά δεν είναι, η υποχρέωση του κράτους να διασφαλίζει σε διαρκή βάση συνθήκες ασφάλειας και υγεινής για τα παιδιά μας στα σχολεία. Πλην όμως, ενώ τα κράτος διαχρονικά, αλλά κυρίως αυτές τις μέρες, κόπτεται για την ασφάλεια και την υγεία των μαθητών, στα περισσότερα δημόσια σχολεία της χώρας οι συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής είναι απαράδεκτες και εγκυμονεί καθημερινά τεράστιος κίνδυνος για την υγεία των μαθητών, με αποκλειστική ευθύνη των κυβερνήσεων και της ηγεσίας των Υπουργείων Παιδείας διαχρονικά.

-Σε περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας επιμείνει στο άνοιγμα των σχολείων την 7.9.2020 με την υποχρεωτική χρήση μάσκας από τους μαθητές, δεν θα στείλουμε τα παιδιά μας στο σχολείο. Οι μαθητές θα απέχουν από κάθε σχολική δραστηριότητα μέχρι να καταργηθεί η υποχρέωση χρήσης μάσκας και επιτραπεί στα παιδιά η εκπαίδευσή τους στις φυσικές και μόνο σχολικές αίθουσες χωρίς χρήση μάσκας.

-Θα ζητηθεί η οικονομική ενίσχυση του ταμείου του Συλλόγου από όλους τους γονείς προκειμένου να καταστεί δυνατός ο έλεγχος των τεστ που τυχόν διενεργηθούν από ανεξάρτητους επιστήμονες της επιλογής των γονέων.

Το δικαίωμα των παιδιών μας στη μόρφωση και η αντίστοιχη δική μας υποχρέωση υποχωρούν έναντι του απολύτως ξεκάθαρα υπέρτερου καθήκοντος προστασίας της υγείας τους. Εκπαίδευση των παιδιών μας με τίμημα την υγεία τους δεν νοείται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Καλά, πες πρώτα στον “χακερ” σου ότι ο σύνδεσμος με το url της ιστοσελίδας σου οδηγεί σε κακόβουλη τοποθεσία και μπλοκάρετε από το facebook και όλα τα antivirus και μετά τα λέμε…
    Άκου, χάκερ ο Γεράσιμος… Τον άλλο θα ακούσουμε

  2. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ…ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ….
    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ (ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ).
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, Η ΕΣΤΩ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. (ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ).
    ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΟΠΕΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.
    ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ; ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΜΙΑ. ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

  3. Πιστευω οτι ειστε ολοι για το Δαφνι. Ε ρε τσαπου απο Σεπτεμβρη. Δωσε πονο Κυριακο.

    1. Έχεις παιδιά ρε μ@λ@κισμενο που ειρωνευεσαι;

      1. Δεν έχει παιδιά….10 προφίλ και ονόματα έχει και γράφει τις ίδιες μαλακιες..
        Βλέπεις το κόμμα είναι πάνω απ όλα για μερικούς..

    2. ΣΚΑΣΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙΣΤΗ ΕΥΓΟΝΙΚΕ…ΒΑΛΕ ΜΑΣΚΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΠΑΣΟΚΟΝΔΟΥΛΕ

  4. Ο ΔΕΞΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ ΕΊΠΕ ΠΩΣ
    ” ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ
    ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ”.
    “ΟΡΙΣΜΟΣ :ΤΑ ΚΡΆΤΗ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΑΥΤΌΧΘΟΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.”

    ΥΠΆΡΧΕΙ ΒΊΝΤΕΟ.
    ΨΆΞΤΕ ΤΟ.

    ΆΡΑ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΆ ΈΧΕΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ???
    ΈΤΣΙ ΤΟΥ ΕΊΠΑΝ ΤΟ 2016 ΣΤΗ ΛΈΣΧΗ BILDERBERG, ΈΤΣΙ ΚΆΝΕΙ.
    .

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    1. Πάντα σωστή σε όλες τις τοποθετήσεις σου. …

      1. Αναπαράγει απλώς πράγματα που γνωρίζουμε ήδη,και σχολιαπροηγουμενων

        1. EΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ????
          ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.
          ΕΣΥ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ????
          AKOY ,Kinky…………….ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?????ΤΡΟΛΛΑΚΙ .

          .
          ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  5. EΤΣΙ, ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΣΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΜΕΝΑ ΑΠ ΤΟΝ ΑΠΟΠΑΤΟ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΚΙΑ..

  6. η μονη λεξη που με εκφραζει σε ολο αυτο το κειμενο και ταιριαζει γαντι στη κυβερνηση και τους συμβουλους της, ειναι η λεξη ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ… πραγματικα η κυβερνηση και οι συμβουλατορες της, ειναι σε ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ..και τα παραληρηματα ειναι παντα ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ

  7. Δωσε νομικα ερεισματα γιατι ο Μιχαλακης δεν αστειευεται

  8. Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, το πιο εύκολο πράγμα για ένα καθηγητή είναι να κάνει μάθημα σε μαθητές που δείχνουν ενδιαφέρον και θέλουν πραγματικά να μάθουν.
    Το πιο δύσκολο είναι να πάει 5ήμερη εκδρομή.

  9. Παλι για τους τεμπελαραδες τους καθηγητες εφεξε. Περσι 2 μηνες και αραλικι και μολις ανοιξαν τα σχολεια αρχισαν τις διαμαρτυριες. Φετος ολο και κανα μηνακι θα χασουν παλι οι βρωμικουλοι. Εις υγειαν τα κοροιδα.

    1. Ρε κορόιδο, στην υγειά σου, βάλε τόνους και γράψε σωστά…αγράμματε νεοέλληναρα….

    2. Γιατί ρε δεν έγινες και συ ένας τεμπελαράς καθηγητής;Σου πέρασε ποτέ από το μυαλό σου [λέμε τώρα] τι βιώνει ένας καθηγητής για να σταθεί μια ωρα μπροστά από άτομα του δικού σου ακριβώς επιπέδου;
      Θα άξιζε να το δοκίμαζες μια φορά να σε βλέπαμε αν μπορούσες να αντέξεις.

    3. Πάντως δεν ωφέλησε τους τεμπελαράδες μαθητές σαν και του λόγου σου, απ’ ότι μπορούμε να δούμε…

    4. Με αυτά που γράφεις είσαι ο πρώτος επιλαχών…. Αν έχεις παιδιά και εμπιστεύεσαι τον “Κυριάκο” πραγματικά λυπάμαι τα παιδιά σου….
      Αν δεν έχεις βούλωσ το!!!!!! Την υγεία του παιδιού μου δεν θα την καταστρέψω επειδή αυτοί υπακούνε εντολές και τα λένε ανάλογα πως τους προστάζουν.
      Βγήκε το τρ@βέλι με το ψεύτικο αρχαιοπρεπές επίθετο να μας πει όσα την πρόσταξαν από την λέσχη.
      Σάλτα και γ@μήσου μωρή που θα επιβάλεις σε μικρό παιδί να φοράει μάσκα! Καλύτερα να το κρατήσω σπίτι.

  10. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ Κ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΙΟΥ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ,ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    1. Δεξιός,πάντως,δε σημαίνει Νέα Ισλαμοκρατία.
      Κούλης:”Σφάλμα μας αν επιτρέψαμε να φανεί η ΝΔ δεξιό κόμμα”

      1. Κλαιω με τους γελιους ψηφοφόρους τους-κομματοσκυλα που συνεχίζουν και πιστεύουν ότι η ΝΔουλα είναι δεξιό κόμμα..

Comments are closed.