Νίκος Αναδιώτης: «Η επιθυμία του καθενός δεν είναι και δικαίωμά του στη ζωή, η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία»

Κοινοποίηση:
anadiotis

Ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος συμμετείχε στο συλλαλητήριο που έγινε στο Σύνταγμα κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί με το νομοσχέδιο και τόνισε πως η ομοφυλία είναι, κατά την άποψή του, αμαρτία.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ

  2. Άξιος. Ξεφτίλησε το ανθελληνικό τόξο που θέλει παιδιά στα χέρια τραβεστί!

  3. Έναν πολιτικό γάμο στους πουστηδες και τέλος κάθε ενασχόληση με αυτούς και τις ορέξεις τους. Άντε πια υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, την όρεξη τους έχουμε. Αλλά σε τέτοιο σάπιο περιβάλλον οι σάπιοι εμφανίζονται και οι σάπιοι τους δίνουν φωνή.

    1. Και ξέχασες να πεις ότι οι σάποιοι είναι και αυτοί που επιπλέουν πάντα και βγάζουν τα φράγκα.

  4. Οτι δίπατε κανεις στην ζωη εναντια στη φυση δεν ειναι αμαρτία Αμαρτια η λεξη ειναι καθιερωμένη για τους χαζους. Η Σωστη λεξη ειναι ανωμαλια!! Τιποτα δεν αντιπροσωπεύει τη λεξει αμαρτια Και αν θελετε και σας βολεύει η λεξη αμαρτια οκ… Αμαρτια λοιπον ειναι να βαζει ο ανθρωπος περιορισμους σε οτι του χαρισε η φυση για την απολυτή ευχαρίστηση και ευτυχία ζωα

  5. Ωραιος αλλα το πηγε σε αλλο λεβελ μιας και εχει προβλημα με τον πολιτικο γαμο.
    Νομιζω οτι ειναι κατι που εχει πια ξεπεραστει και ειναι δεκτο απο την κοινωνια αλλο οι γκεϊ και η τεκνοθεσια κι αλλο αυτο

    1. ΣΩΣΤΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ. ΟΧΙ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

Comments are closed.