Νίκαια: Παράνομος μετανάστης με κορωνοϊό απέδρασε από νοσοκομείο

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Ένας 22χρονος κρατούμενος που νοσεί με κορωνοϊό κατάφερε και απέδρασε από νοσοκομείο στη Νίκαια.

Σύμφωνα με τον ALPHA, όλα ξεκίνησαν όταν ο κατηγορούμενος συνελήφθη από ευρωπαϊκές αρχές και δήλωνε ψευδώς πως κατάγεται από την Αγκόλα και στη συνέχεια από τη Νιγηρία.

 Την περασμένη Πέμπτη, έκλεψε επτά ΙΧ αυτοκίνητα και τράκαρε με τη δράση του να εκτείνεται από Νότια Χαλκηδόνα μέχρι τα Πατήσια.Τότε, ο εισαγγελέας πρότεινε να κρατηθεί στη Νίκαια, αλλά βρέθηκε πως ήταν φορέας της COVID-19 και αποφάσισε να κρατηθεί σε δωμάτιο την ψυχιατρικής κλινικής, από όπου και δραπέτευσε.
Μάλιστα, οκτώ αστυνομικοί που ήρθαν σε επαφή μαζί του αναγκάστηκαν να οδηγηθούν προληπτικά σε καραντίνα.Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μπορεί κάποιος ”ειδικός” και ”αρμόδιος” να μας πληροφορήσει θετικά και υπεύθυνα αν εμβολιάζονται οι παράνομοι μετανάστες; Αν όχι, να περιμένουμε την ”ανοσία” σε κανα δυο αιώνες…Αυτοί κυκλοφορούν παντού, άρα κατά τα λεγόμενα των καθηγητάδων διασπείρουν τον ιό αδιάκοπα…Πάντως υποψιάζομαι ότι δεν τους ακουμπάνε…Δεν έχει ακουστεί το παραμικρό σχετικά…

Comments are closed.