Νίκαια: Νέα απίστευτη κτηνωδία! Καθηγητής με “λύσσα” μαχαίρωνε σκύλο στην μέση του δρόμου – Βίντεο ντοκουμέντο

Κοινοποίηση:
1

Το πρωί της Τρίτης το τραγικό περιστατικό – Ο δράστης συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτόφωρου – Σε κρίσιμη κατάσταση ο σκύλος
Άλλο ένα περιστατικό άγριας κακοποίησης ζώου σημειώθηκε τις προηγούμενες ώρες και αφορά στις μαχαιρίες που δέχτηκε, σύμφωνα με καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων, που επικακείται ο ΣΚΑΪ ένας σκύλος από καθηγητή σχολείου στη Νίκαια.

Με βάση τις μαρτυρίες, το πρωί της Τρίτης, στην οδό Άγγελου Σικελιανού στην Άνω Νεάπολη Νικαίας, ο δράστης βρισκόταν πεσμένος στην άσφαλτο, έχοντας κάνει κεφαλοκελίδωμα με το ένα του χέρι στον σκύλο και με το άλλο μαχαίρωνε το άτυχο ζώο στα πλευρά. Όπως ήταν φυσικό, ο σκύλος βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, έχοντας χάσει πολύ αίμα. Παράλληλα, άλλος ένας άντρας χτυπούσε το σκυλί στο κεφάλι με ένα σιδερένιο σκουπόξυλο.

Οι μάρτυρες που αντιλήφθηκαν το περιστατικό, ενημέρωσαν αστυνομικούς, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο και αναζήτησαν τους δράστες. Τελικά, κατάφεραν να εντοπίσουν τον καθηγητή στο σπίτι του και ακολούθησε αυτώφορη διαδικασία. Πάντως, σύμφωνα με όσα τονίζουν οι γείτονές του, ο συγκεκριμένος καθηγητής απειλεί κατά καιρούς τους φιλόζωους κατοίκους και έχει προβεί σε μήνυση γιατί ταΐζουν τα αδέσποτα ζώα.

Το σκυλί έχει μεταφερθεί στο Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων σε κρίσιμη κατάσταση και χειρουργείται, ενώ ο φερόμενος ως δράστης έχει συλληφθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Το ζωάκι ήταν απίστευτα φιλικό ακόμα και τραυματισμένο,είπε αυτοπης μάρτυρας κρατούσε σουγιά ο καθηγητής βγάλτε συμπέρασμα τι καλό κουμάσι είναι είπε ότι το είχε για άμυνα αλλά το χρησιμοποίησε στο άμοιρο ζώο!!!!! Φρίκη!!!!

  2. ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΗΤΑΝ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΨΑΧΝΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ. ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ

  3. χωστε τον μεσα την ανωμαλοφατσα

  4. Λίαν επιεικώς….Σπάστε τους τα κόκαλα ενα…προς ενα …στους μπ@στ@ρδους…Και όχι μόνο μια και δυο φορές αλλά για 4-5 χρονάκια σερί Έτσι να γουστάρουν καλά!

  5. Ό,τι ονειρεύεται να κάνει στη γκόμενα, στη μάνα του, στα παιδιά το έκανε στο ζώο. Φτηνό κρέας, μικρή ποινή, καλή φάση να βλέπεις ένα πλάσμα να σφαδάζει από πόνο και να μην φας ισόβια! Καρκίνο όρχεων εύχομαι στον φερόμενο ως καθηγητή, με μεταστάσεις στα οστά. Πονάει λίγο, αλλά θα του αρέσει!

  6. Ώπα. Εδώ θέλει ψάξιμο το θέμα, η αστυνομία πρέπει να ψάξει μήπως υπάρχει κάμερα ασφαλείας από κάποιο σπίτι η καταστημα για να βγάλουμε δίκαια συμπεράσματα.
    Αν ο αδέσποτος σκύλος ηταν επιθετικός έπρεπε να τον μαζέψουν. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι σκύλοι.
    Αν αυτοί επιτέθηκαν στο σκύλο χωρίς λόγο τότε να πληρώσουν. Και εδώ υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άνθρωποι.
    Ομως…
    Υπάρχουν και οι ασυνείδητοι ιδιοκτήτες με σκυλιά θηρία που τα έχουν αμολα παντού,σε παραλιες,πάρκα,πλατειες, χωρίς φιμοτρο ανάμεσα σε κόσμο και μικρά παιδιά και όποιον πάρει ο χάρος.
    Αυτοί νομίζουν ότι είναι μαγκια αυτή η συμπεριφορά. Όμως αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι από όλους.

    1. Αν δεν υπάρχει για αυτήν την πράξη. Το κατάλαβες; Δεν δικαιολογείται με καμία Παναγία αυτό το κτήνος. Αν ο σκύλος ήταν επιθετικός θα ήταν απο άμυνα γιατί κακοποιήθηκε απο ομοίους του καριόλη ή απο τον ίδιο. Εκτός αν είναι αγέλη, άλλο σκεπτικό έχει η αγέλη, ο μοναχούλης σκύλος μόνο απο φόβο επιτίθεται. Αν ήταν επιθετικός να ενημέρωνε τον Δήμο. Δεν έχει δικαίωμα κανένας πουτάνας γιός να σφάζει μια αθώα ψυχή και να βγαίνει κάποιο καθικάκι σαν εσένα και να λέει ΑΝ! Αν δεν μπείτε στην θέση σας, στην απομόνωση της κοινωνίας, θα νομίζετε πως είστε και σωστοί απο πάνω και μπορείτε να κάνετε ό,τι γουστάρετε. Αν τον συναντούσα εγώ θα τον τύφλωνα για να μην ξαναδεί ζώο για να βασανίσει. Τον διάολο τον ίδιο πρέπει να δείτε για να σταματήσετε να είστε ΚΤΗΝΗ και είμαι πολύ διατεθειμένη να τον κάνω ΑΝ σώσω έστω μια ψυχή!

  7. Αυτο το κτηνος ειναι καθηγητής;;; Διδάσκει τα παιδια μας;;; Τι τα διδάσκει;; πως να σκοτωνουν ζωα και μετα τι;;; ανθρωπους;;; Γιατι αυτοι που κακοποιούν ζωα, ειναι εύκολο να σκοτώσουν η να κακοποιήσουν και ανθρωπους. Χώστε τους μεσα ολους αυτους κα πετάξτε τα κλειδιά.

  8. Δεν είμαστε καλά!!!
    Κόψτε τούς τον κωλο βαθειά για να μάθουν να σέβονται τα ζώντανα!!!

  9. Τι παλιάνθρωποι είναι αυτοί ρε; Αλλάξτε ρε τις ποινές σε 5ετή -τουλάχιστον- κάθειρξη να τελειώνουμε με όλα αυτά τα σκουπίδια. Και απόλυση από το Δημόσιο, εκπαιδευτικός… είναι αυτός; Σκουπίδια, αλήτες.

  10. Ο μπόγιας αμέσως να μαζέψει τους τρελούς.Και είναι καθηγητής!!!

  11. Δυστυχώς άλλο ένα περιστατικό απανθρωπιάς και κτηνωδίας. Θα πρέπει ο κ. αρμόδιος εισαγγελέας να του καταλογίσει με συνοπτικές διαδικασίας την μέγιστη απο το νόμο ποινή (χρηματικό πρόστιμο, φυλάκιση κλπ)

  12. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ….ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ…??? ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ..!!!

    1. Πιο αντικομμουνιστης πεθαινεις. Πως το ξερεις οτι ειναι κομμουνιστης και μαλιστα σκληρος ;
      Του εχεις κανει φακελλο ;

      1. ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΓΙΑΤΙ;

        1/ ΤΟ ΣΟΥΓΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ , ΤΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΑ

        2/ ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙ, ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ..

        ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΛΑΙΒ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

  13. ΤΟ ΟΤΙ ΟΡΜΗΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΚΑΤΙ <> ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΖΩΝΤΩΧΗΡΕΣ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΗΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Comments are closed.