Νέο χτύπημα του Γρηγόρη Πετράκου – Αυτή την φορά κατά του Αντώνη Κανάκη: «Θλιβερό απομεινάρι μιας παρέας που κάποτε μας έκανε να γελάμε»

Κοινοποίηση:
πετρακος

Στον Αντώνη Κανάκη και στους «Ράδιο Αρβύλα» απάντησε ο τραγουδιστής και εκπρόσωπος του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, Γρηγόρης Πετράκος.
Οι «Ράδιο Αρβύλα» σατίρισαν το βίντεο που ανέβασε ο Γ.Πετράκος από το παγκάκι, με το οποίο εξέφραζε την διαφωνία του για το πρόστιμο των 100 ευρώ, που επέβαλε η κυβέρνηση στους ανθρώπους άνω των 60 αν δεν εμβολιαστούν.
Η ενέργεια των «Ράδιο Αρβύλα» δεν έμεινε αναπάντητη από τον τραγουδιστή, ο οποίος έκανε ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Διαβάστε τι έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος

«Κανάκη αν νομίζεις ότι κορόϊδεψες εμένα είσαι γελασμένος. Εγώ προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό. Κορόϊδεψες (χωρίς ίχνος αστείου) μισό εκατομμύριο συνταξιούχους τους οποίους ληστεύει η Νέα Δικτατορία.

Δύστυχε, προσπαθούσες να γελάσεις με το ζόρι. Προφανώς, ίχνη συνείδησης έχουν μείνει μέσα σου. Οι υπόλοιποι της παρέας ‘λέγαν αμήχανες ατάκες και κοιτούσαν κάτω… Ξέρεις τι απογίνονται οι υποστηρικτές των Δικτατοριών; Όταν πέφτουν οι Δικτάτορες (και πάντα πέφτουν) όλοι τους θυμούνται…
Τί θλιβερό απομεινάρι μιας παρέας που κάποτε μας έκανε να γελάμε, με ένα άρωμα ακεραιότητας… Τρώνε πρόστιμα οι γονείς μας κι εσείς γελάτε;;; Ξαναβάλτε τίτλο ΑΜΑΝ τα καθάρματα»

Δείτε την ανάρτηση

 

 

Δείτε το βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Το σχολιο μου για τους Ραδιο Αρβυλα στο καλαθι γιατι ????? Πολυ συστημικοι εχουν μαζευτει Στεφανε για χαρα !!!!

  2. Εγώ απορώ, ειλικρινά, ποιοί κάθονται και παρακολουθούν τις κρυωμάρες του κανάκη και της άοσμης, άγευστης και αξιοθρήνητης παρεούλας του (εάν, φυσικά, σήμερα είναι η ίδια παρέα από τότε που τους έβλεπα περιστασιακά και μετά από ζάπινγκ, χωρίς να με ψυχαγωγούν στο ελάχιστο) …
    Τραγική Φαρσοκωμωδία όλο το γλυκανάλατο παρεάκι !
    Πετράκο, εύγε σου … Για μία ακόμη φορά, έδωσες τα ρέστα σου !!!

  3. Δεν είναι καινούργιο, είναι της Νέας Τάξης Π. Καί αν προσέξετε, όταν κάτι τούς πειράζει τον βάζουν ταμπέλα (φασίστα,, ρατσιστή )ενώ όταν αυτοί το κάνουν το βαπτίζουν σάτυρα,αρχιλαμογια…

  4. Κανάκης ρε φίλε! Προσπαθεί να κάνει πλακίτσες και φουσκώνει και ξεφουσκώνει όταν χορεύει.

    Μουχλιασμένο προϊόν, λες και έχουμε 2005

  5. Για να μπορει ο Κος Κανακης και η παρεα του να το αντισυστημικος με τα αστειακια του, κατεντολην? επιλεγμενα αντισυστημικες συνειδησεις.

  6. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΟΥ! 👏👏👏👏👏👏👏
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ Ο ΚΑΝΑΚΗΣ!
    ΣΤΟΥΣ ΑΜΑΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΣ! ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΣΕ Ο,ΤΙ
    ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ! ΦΟΥΛ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ! ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΑΙΣΧΟΣ!
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ! ΝΤΡΟΠΗ!

  7. Χωστα ρε Γρήγορη! Μας έχουν πρήξει τα ζώα οι ράδιο αρβύλα! Όλο μπουρδα και εξυπνάδες είναι! Απορώ ποιοι κάθονται και παρακολουθούν αυτους τους τέσσερεις μεσήλικες που συνεχίζουν να σχολιάζουν σαν εικοσάχρονοι καφροι με απηχτο ακόμα εγκέφαλο; Δεν έχουν πια πλάκα… Η εποχή των ΑΜΑΝ έχει περάσει ανεπιστρεπτί! Επίσης δεν είναι αστεία η ειρωνεία τους σε κάθετι χριστιανικό! Αλλά βέβαια αν τολμούσαν ας τα κάνανε αυτά κοροϊδεύοντας το ισλάμ. Θα τους είχαν αποκεφαλίσει στο δευτερόλεπτο….

  8. Εχει δικιο ο πετρακος .
    Ο κανακης εχει ξεφυγει πολυ και εχει αρχισει να γινεται βαρετος οπως ηταν και με τον λαζοπουλο.
    Ολη τη δουλεια ετσι κι αλλοιως την κανουν αυτοι απο πισω με τα βιντεο οπως γινοταν και επι λαζοπουλου.
    Χωρις αυτα θα πατωσουν ολοι τους με το ανυπαρκτο χιουμορ τους

Comments are closed.