Νέο “χτύπημα” από τον Γρηγόρη Πετράκο: “Σας χάλασε ΝΔούληδες;”

Κοινοποίηση:
πετρακος

Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες με την δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά ότι δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού αν δεν γίνει υποχρεωτικό.

Εξαιτίας της δήλωσης του αυτής, πολλοί έσπευσαν να τον σχολιάσουμε αρνητικά. Υπήρχαν όμως ορισμένοι που τον υποστήριξαν. Ανάμεσά τους ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, πήρε θέση υπέρ του τενίστα.

«Τώρα που είπε πως δεν “συμμορφώθηκε” ο Τσιτσιπάς σας χάλασε ΝΔούληδες…;;
Θα έπρεπε δηλαδή ένας αθλητής 23 χρόνων, δυνατός σαν ταύρος, με ανοσοποιητικό μπουλντόζας και κίνδυνο απ’ τον κορωνοϊό μικρότερο απ’ τον κίνδυνο να τον φάει καρχαρίας… να πάρει το ρίσκο να πάθει θρομβώσεις, σύνδρομα, εγκεφαλικά, εμφράγματα, ανευρύσματα, παραλύσεις κι ένα κάρο άλλες παρενέργειες που έχω δει με τα μάτια μου να παθαίνουν νέοι κάτω των 30!!!

Κι όλα αυτά γιατί;;; Για να δώσει το παράδειγμα και στους άλλους;; Ποιο παράδειγμα;
Να τους πάρει στο λαιμό του εννοείτε… Να περιμένετε βέβαια τώρα πως θα τον κάνουν “ντα” από την κυβέρνηση και την ομοσπονδία, όπως έκαναν και τον σούπερ σταρ Τζοκοβιτς όταν είπε τα ίδια πέρυσι… Και σύντομα θα ανασκευάσει “αναγκαστικά” τις δηλώσεις του… Αυτό το υβρίδιο κομμουνιστικού καπιταλισμού δεν έχει πάτο…»,

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Έφτασε η ώρα σας ΝΔ ούληδες…βγάλτε κι άλλες κάλπικες δημοσκοπήσεις, χειραγωγείστε το λαό δώστε κι άλλα χρήματα στα κανάλια…Κούλη τελείωσες…μέχρι εδώ ήταν η μικρή και άσωτη πορεία σου.
    Ξεκουμπιστείτε να ξεβρωμίσει ο τόπος.
    Υ.Γ. Αν είσαι μάγκας προκήρυξε εκλογές το φθινόπωρο, νομίζεις ότι θα περισώσεις κάτι;;;
    Ετοιμάσου να πάρεις το γκιώνη…

  2. Τι να πω ρε παιδια!! Συμφωνω διαφωνώ και ( δεν συμπαθώ τον Τσιτσιπά ) όμως όταν τον εγκειφε ο Κουλης ολα καλά! Βεβαια τωρα εχουμε την αντριγυναικα και το ζαβό – πατριωτη που υπηρετησε στον Εβρο!
    Λοιπόν τι ειπε ο Τσιιτσιπας!
    Ειμαι 23 χρονών γερος σας ταυρος και σε αυτη την φαση δεν κανω το εμβόλιο! Εσεις καντε το! Καντε το!!!!!! Δεν σας ειπε μην το κανετε!!!!
    Οι μαλάκες της επιτριπης που εχουν το ακαταδίωκτο εαν εγω πεθανω από το εμβόλιο τι θα πουν ότι υπάρχουν παρενεργειες!
    Ποιοι απ αυτούς ειναι στην πρώτη γραμμή!Εννοώ στην εντατική και να δουλευουν 4 μερονυκτα!!!
    Τσιτσιπα μιλα ελευθερα!!!! Συμφωνω διαφωνω μίλα!!!!!!

  3. Τι κοροϊδεύεις τους Νουδούληδες>
    Ο Τράγκας που πήγες μαζί του
    ανάχωμα της είναι. Επίτηδες τον έβαλαν
    για να πάρει ψήφους από τα πατριωτικά κόμματα!
    Πετράκο σε είχα για έξυπνο αλλά…..

  4. Γρηγόρη, καλά τα λες αλλά μπήκες στην πολιτική με τον τράγκα, το παιδί του συστήματος που τώρα στα γεράματα κάνει τον επαναστστη. Τύφλα να χει η δαμανάκη, η πρώην κουμμουνίστρια που πήγε στις βρυξέλλες. Αν είσαι αξιοπρεπής, που πιστεύω ότι είσαι, δεν έχεις δουλειά με τον τράγκα. Αλλιώς, σε βλέπω να καταντάς άδωνις που θα ψηφίσει και τα μνημόνια των πρεσπών. Μπράβο στον τσιτσιπά που ξεφτίλησε τους πλασιέ των εμβολίων.

    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ..ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΗ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ!!!

  5. αυτος ο “τυπάκος” μαλλον εχει αποθημενα απο την Ραπτη….. εδω που τα λεμε ποτε δεν καταλαβα γιατι στην Θεσσαλονίκη ψηφιζουν αυτο το σουργελο για βουλευτή…. οτι κανει, με οτι ταχαμου ασχολητε ειναι ολα…. επιτηδευμένα….. μονο εικονα…. απιστευτη υποκρισια….

  6. Νεοδημοκράτες κάντε εκλογές να πατώσει η σούφρα σας κωλ*παιδα

  7. τελικα αυτος ολα τα κανει για ψηφαλακια….. οχι για να καταλαβαινουν μερικοι γιατι “κανει τι” ο καθε μπαμιας ασχετος…..

  8. Όλοι θα το κάνετε ρε μαλακες. Αργά ή γρήγορα. Γιατί είστε επαναστάτες πληκτρολογίου. Αιντε, ζωντοβολα

  9. Εχουν σκυλιασει επειδη μεγαλο.ποσοστο δεν εμβολιαζεται, ειναι αρρωστοι απ το μισος τους δεν χρειαζεται να κανετε πολλα απλα μην κανετε πισω και θα αφρισουν και θα ψοφησουν απ τη λυσσα τους, υπομονη

  10. Μέχρι να ενταχθεί στο κομματικό σύστημα είχε πολλούς ακολούθους..
    Από τη στιγμή που ζητάς ψηφαλάκια ..τα πράγματα μπαίνουν στη ..συνηθισμένη πορεία τους..

  11. Και ο Γιανακοπουλος τα ιδια εχει πει.Και εχει τη μεγαλυτερη φαρμακοβιομηχανια των Βαλκανιων αλλα τωρα δεν τον παιζουν γιατι εχουν τα βλαχαδερα το σκοπο τους.

  12. Δεν τον γουσταρα πολύ τον Τσιτσιπα, τον έβρισκα ξιπασμενο. Τώρα όμως έγινε φίλος μου

  13. Στο Μακελειό γιατί δεν κάνετε ένα αφιέρωμα στην δημόσια υγεία τα τελευταία 20 χρόνια, πχ
    α) εισφορές πολιτών για την υγεία
    β) χρηματοδότηση νοσοκομείων, προσλήψεις-συνταξιοδοτήσεις προσωπικού
    γ) τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων που παίχτηκαν στο χρηματιστήριο και δομημένα ομόλογα(θέλει να το ξανακάνει σήμερα η ΝΔ με το συνταξιοδοτικό)
    δ) κλείσιμο νοσοκομείων και απολύσεις ιατρών από Άδωνη
    ε) στο λοιπό επικουρικό οι ιατροί δεν δηλώνουν συμμετοχή, ελάχιστοι ιατροί θέλουν να εργαστούν σήμερα στο ΕΣΥ, γιατί;
    στ) το σχέδιο της ΝΔ για την βελτίωση του ΕΣΥ(ιδιωτικοποιήσεις, κλείσιμο επιπλέον νοσοκομείων), το οποίο αναβλήθηκε
    ζ) σκάνδαλο με τον Ερυθρό Σταυρό(Ερρίκος Ντυνάν και αποπομπή από τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό)
    η) δωρεάν νοσηλεία αλλοδαπών, αλλά ταυτόχρονα σκανδαλώδη αδιαφορία για το αν θα κολλήσουν τον ιό και για το εμβόλιο, με το οποίο παίρνουν το “υγειονομικό διαβατήριο” για να τους δοθεί άσυλο σε χώρα της ΕΕ.
    θ) προσωπικά ιατρικά δεδομένα σε ηλεκτρονικές εφαρμογές της πλάκας(των 50.000€), τα σοβαρά κράτη πληρώνουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ το χρόνο σε κάποια εταιρία που είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε διαρροή προσωπικών δεδομένων, δεν δίνουν στον ξάδερφο αρπαχτή 50.000€ για να πληρώσει 2-3 προγραμματιστές των 700€ για ένα μήνα. Φυσικό είναι ο υπάλληλος των 700€ να πουλήσει δεδομένα, στην Ελλάδα ζει, δεν γνωρίζει που και πότε θα βρει ξανά εργασία.

  14. Ειμαι ηλικιωμένος έκανα τα δύο εμβόλια και θα κάνω και το τρίτο κ.α. αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να αναγκάζουν τους υγιείς νέους να κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοιό, απο την άλλη όμως δεν θέλω τους ανεμβολίαστους να έχουν περίθαλψη και να γεμίζουν τα νοσοκομεία με κορονοιό, ας τους γιατρέψει ο Πετράκος και κάθε άλλος Μ——

    1. Ηλιθιε Παππου και εγω ειμαι 67 και φυσικα δεν εχω εμβολιαστει γιατι ποτε δεν αρρωστησα ουτε εχω επισκευθει ποτε νοσοκομειο η γιατρο .Πληρωσα για την υγεια μου 35 χρονια ενσημα.Και μου λες εσυ πανηλιθιε οτι δεν μπορεις να με δεις στο νοσοκομειο? Σιγουρα θα εισαι απο τους ευνοημενους που εχουν 5 χρονια με το ζορι ενσημα. μιλαμε για τετοιους ηλιθιους. Σου ευχομαι να κενεις εμβολια καθε 6 μηνες πανηλιθιε μεχρι να επελθει το τελος με φοβο και τρομο. Αντε καλη διασκεδαση στα κεντρα εμβολιων.

    2. Είσαι βαρεμενο …καταρχάς αμφιβάλλω αν εσύ πλήρωσες ποτέ σου εισφορές για υγειονομική κάλυψη και σύνταξη ..διότι αν πληρωμές όπως επί 40 χρόνια πληρώνω εγώ και κάποιο Έλληνες δεν θα έγραφες αυτές τις λ#λ@κιες ….σε βλέπω για ψεκα τζαμπατζη εαυτουλη και ο.φ.α ..όπου φυσα ο άνεμος ….άντε και καλή 19η δόση …

    3. Κάνε και τα 7 που έχουν σκοπό να κάνουν οι Εβραίο Μασωνοι στην Ανθρωπότητα. Οι ανεμβολιαστοι δηλ δεν πληρώνουν εισφορές στην Υγεία;; Ωραία λογική τι να πω

    4. Αν είσαι ηλικιωμένος, που δεν είσαι έτσι όπως γράφεις, είσαι τρολακι του 5ευρου.
      Αν κάνεις εμβόλιο δεν κολλάς; Δεν πεθαίνεις; Έτσι σου είπανε; Δηλωνης και Μανιάτης, αυτοί τα έχουνε βαριά ρε…

    5. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ??? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

  15. Συμφωνώ απόλυτα με το Γρηγόρη και με ολες τις αναλήσεις του αλλά, εδω υπάρχει μια παγίδα ή κάποιο λάκο έχει η φάβα κι εξηγούμαι. Είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι επήλθε ρήξη μεταξύ των δύο μερών αφού υπάρχει μεγάλη σύνδεση οικογένειας τσιτσιπά και μητσοτακηδων σε πολιτικο- οικονομικό επίπεδο και δεν ρισκάρεται οιαδήποτε απώλεια, οπότε πιστεύω οτι ειναι συνέχεια καλυμμένης προπαγάνδας που ενω δείχνει αρνητική έχει θετικά αποτελέσματα -ή προσπαθούν να έχει- αφού η ανακοίνωση τσιτσιπά δρα ως λαγός και προάγγελος προσεχών μετρων και περιορισμών. Προσέξτε τη διατύπωση τσιτσιπά “δεν θα το κάνω έως ότου δεν γίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ!!! Ανατρέξτε στη ανακοίνωση και θα το διαπιστώσετε…

  16. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΔΟΥΔΕΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΤΡΙΒΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ , ΕΙΣΤΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ @@@@Σ
    https://www.youtube.com/watch?v=hegweeyoHiw https://www.youtube.com/watch?v=xc3bnOuuB_Y&t=3s https://www.youtube.com/watch?v=LM9FnI1SCkw

  17. Μπράβο Γρηγόρη έχεις απόλυτο δίκιο.Ο Τσιτσιπάς καί ό Σέρβος Τζόκοβιτς ξέρουν καλά γιατί δέν θέλουν τό δηλητηριώδες διάλυμα τού Εβραίου Μπουρλά.Από τό αναπηρικό καρτσακι δέν γίνεσαι παγκόσμιος πρωταθλητής.
    Γιάννης Λάκων

  18. Γρηγορη, τους γραφουμε στα αρχιδι@ μας, αυτους και το εμβολιο τους. Αληθεια σου λεω…

  19. Αυτο το παιδι το συμπαθω πολυ.
    Εχει ωραιο λογο.
    Μπραβο Γρηγορη.

Comments are closed.