“Χτύπημα” από τον Γιώργο Κύρτσο – Η πρόταση σε ΝΔ: «Διώξτε άμεσα τον Κ.Μητσοτάκη γιατί σε 6 μήνες…»

Κοινοποίηση:
κουλης κυρτσος

Κάλεσμα προς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για απομάκρυνση του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πρότυπα των Σεμπάστιαν Κουρτς και Μπόρις Τζόνσον, έκανε ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, με αφορμή τις τελευταίες αποκαλύψεις σχετικά με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Γιώργος Κύρτσος καλεί τη Ν.Δ. να απομακρύνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την ηγεσία του κόμματος και από την πρωθυπουργία.

«Το έκαναν οι Βρετανοί Συντηρητικοί και οι Αυστριακοί κεντροδεξιοί για πολύ λιγότερα. Δεν είναι εύκολο, ο Μητσοτάκης θα κάνει φασαρία. Να σκέφτονται όμως στη Ν.Δ. πού θα είναι σε 6 μήνες αν δεν κινηθούν άμεσα» τονίζει στην ανάρτησή του ο ευρωβουλευτής.

Να θυμίσουμε ότι και ο Ευάγγελος Αντώναρος προσφάτως είχε ρίξει «βόμβα» περί απομάκρυνσης του Κ.Μητσοτάκη από την ηγεσία της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Καραμανλή, ανέφερε τον αριθμό 3+1, υπονοώντας ίσως αριθμό πολιτικών προσώπων σημειώνοντας ότι στη ΝΔ «ζεσταίνουν τις μηχανές τους για διαδοχή, ίσως και ανατροπή, του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«3+1

Ζεσταίνουν τις μηχανές τους στην ΝΔημοκρατία για διαδοχή Μητσοτάκη (ίσως και ανατροπή)»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Όταν έχει φτάσει στο σημείο να τον κατηγορεί και ο Κύρτσος την βάψαμε , ιδού το βιογραφικό του Κύρτσου ,μέλος του Κ.Κ.Ε , Κ.Ν.Ε. .Λ.Α.Ο.Σ. και τελικά Ν.Δ. ιδεολόγος ο άνθρωπος , αλλά φταίει αυτός που πήγαινε , ή αυτοί που τον δέχονταν ; πάντως σίγουρα φταίνε , αυτοί που ψήφιζαν . Στις δικτατορίες φταίνε οι δικτάτορες , στις δημοκρατίες οι ψηφοφόροι , τον ρώτησαν , που ήσουν εχθές ; όχι ήταν αρκετό ότι τον πρόβαλαν τα Μ.Μ.Ε.

  2. Τώρα που είναι διακοπές ο ανέμελος, όταν γυρίσει να τα βρει όλα κλειστά…🤓

  3. Κοιτα, ποιος μιλαει! Το ΑρχιΛαμογιο! Βρε ουστ!

    * 2015

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ: ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ, ΑΠΛΩΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ !!!

    * Η ενεργή offshore του Γ. Κύρτσου στην Κύπρο!

  4. Επιτρέπεται μια ποδιτσα να βρίζει άλλη βάσει σχεδίου που ωφελεί τον ανώτερο σε βαθμό.

  5. Ο κοσμος της ΝΔ εχει αγανακτησει με τον Μητσοτακη κι αυτοι θα παρουν την κατασταση στα χερια τους.Ας μην περιμενουν απο βουλευτες σουργελα τυπου Αννα Μισελ να αντιδρασουν γιατι φοβουνται οτι θα χασουν τα 8 χιλαρικα τον μηνα.Αλλα σιγουρα θα κινηθουν οι δελφινοι.Η ΝΔ με τετοιο σκανδαλο δεν μπορει να επιβιωσει , θα γινει οπως το ΠΑΣΟΚ

  6. Bonjour monsieur Κυρτσος! Καλα ο τυπος δεν παιζεται! Μπαρμπα πρωτα σ εβαλε η Κουλαρα στην Ευρωβουλη και τωρα ξυπνησες!

  7. ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΤΣΟ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ (ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΜΙΤ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ)

Comments are closed.