(Νέο) φόρο για την κλιματική αλλαγή προανήγγειλε ο Κ. Χατζηδάκης

Κοινοποίηση:
DELTIO-21_2023-07-11_20.56.46_frame_63845-768x432

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης να επιβληθεί ένα τέλος για την κλιματική αλλαγή το 2024, σε μια κίνηση πλέριου… φιλελευθερισμού και «πράσινης φορολογίας».

Ο υπουργός βέβαια δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να ακολουθεί την μόδα που έχει επιβάλλει στις δυτικές κοινωνίες το «Νταβός» και οι κάθε είδους «Σβάμπ» με την αφαίμαξη των πολιτών για την δήθεν αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης. Αφού το «περιβαλλοντικό τέλος» στους καφέδες και η απαγόρευση των πλαστικών καλαμακίων δεν λειτούργησαν, μπαίνει πλέον ένας ακόμη φόρος για την «κλιματική αλλαγή».
Σαν και αυτούς δηλαδή που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση κατά κόρον με κάθε δικαιολογία.

 

Όπως τόνισε ο υπουργός, όλα τα ψηφισμένα μέτρα του προϋπολογισμού θα ισχύσουν κανονικά, ωστόσο θα υπάρξει αναθεώρηση του πλαισίου σε σχέση με την κλιματική αλλαγή.

Θα υπάρξει αύξηση των κονδυλίων που διατίθενται για τις φυσικές καταστροφές και την αντιμετώπιση των φαινομένων σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκαι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Επιτέλους γιατί εχουν αδειάσει τα ταμεία του κράτους και δεν φτάνουν τα χρήματα για τα κομματόσκυλα. Να επιβληθεί και φόρους για τους εξωγήινους για να επισκευαστουν οι δρόμοι στη Θεσσαλία.

  2. Φωτιά να σας κάψει @ρχ/δι@!!!!! Ποια κλιματική αλλαγή βρε όρθια βόδια;;;; 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

  3. Πριν τις εκλογές και αυτό το είχα γράψει ότι θα ξεκινήσουν από το χαράτσι στα αυτοκίνητα των φτωχών που δεν μπορούν κάθε 7-8 χρόνια να τα αλλάζουν. Ποια κλιματική αλλαγή και πράσινα άλογα αν καις τα δάση κάθε χρόνο.

Comments are closed.