Νέο θανατηφόρο τροχαίο στο Ηράκλειο… Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες… (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
asthenoforo_

Μεγαλώνει η μαύρη λίστα των θανατηφόρων τροχαίων στην Κρήτη. Ένας ακόμα άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην οδό Μενελάου Παρλαμά,στο Γιόφυρο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία μηχανή συγκρούστηκε με δύο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητά με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του 50χρονου δικυκλιστή και τον τραυματισμό τριών ατόμων.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μαζί με την γιατρό, η οποία δυστυχώς απλά διαπίστωσε το θάνατο του δικυκλιστή.

Τραυματίες είναι οι δύο οδηγοί των δύο αυτοκινήτων και ένας συνεπιβάτης, οι οποίοι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρουν ελαφρά ορθοπεδικά τραύματα. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός της μηχανής εκτινάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας Ηρακλείου για να διερευνήσουν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

2 1

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δυστυχώς για πολλά ατυχήματα στο Ηράκλειο ευθύνεται η ανύπαρκτη τροχαία.
    Βέβαια και η κακή σχεδίαση των κόμβων των δρόμων από πιστοποιημένο μελετητικό γραφείο της Αθήνας που τα είδε όλα από το Google earth….
    Ο μεγάλος τους ηρωισμός είναι να κρύβονται και να γράφουν μέσα στην πόλη για κανένα κράνος.
    Οι οδηγοί πλέον είναι εντελώς ασύδοτοι. Τριπλο και διπλοπαρκαρισμένα παντού. Ατέλειωτα μποτιλιαρίσματα από τους μπλοκαρισμένους δρόμους και τα τροχονομάκια περί άλλων τυρβάζουν.
    Η Μενελάου Παρλαμά από κακή σχεδίαση και υπερβολικό κυκλοφοριακό φορτίο είναι μία μόνιμη καρμανιόλα και οι “αρχές” να μην το μακρύνω, δεν κάνουν τίποτα.
    Για να μην πω για την Κνωσού και την 62 Μαρτύρων που οι αριστερόμυαλοι ηλίθιοι Ηρακλειώτες οδηγούν τέρμα αριστερά λες κι είναι στο England τση Κρήτης.

Comments are closed.