Νέο επεισόδιο με τον δικηγόρο του ιερέα: “Θέλετε να σας θυμίσω κ. Σκορδά πώς κάνατε εσείς καριέρα;” (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
skorda-dikigoros

Νέος γύρος αντιπαράθεσης με την Φαίη Σκορδά και τον δικηγόρο του ιερέα. Νωρίτερα, ο κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος είπε πως θα κινηθεί δικαστικά για τις αναφορές του δικηγόρου.

“Εσείς αυτή τη στιγμή δημιουργείτε έναν ντόρο γύρω από το όνομά σας, με τις δηλώσεις που κάνετε από το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Χρηστίδου μέχρι το σόου που κάνατε στον κ. Παπαδάκη, μέχρι αυτά που λέτε τώρα” είπε η Φαίη Σκορδά εμφανώς εκνευρισμένη.

“Ο κ. Παπαδάκης έκανε σόου ο ίδιος. Θα τον μηνύσω και θα του κάνω και αγωγή” απάντησε ο δικηγόρος.

“Έτσι κάνετε καριέρα” ρώτησε η παρουσιάστρια, με τον δικηγόρο να συνεχίζει λέγοντας “θέλετε να σας θυμίσω κ. Σκορδά πώς κάνατε εσείς καριέρα;”.

“Θέλετε να τα βάλετε και μαζί μου τώρα;” τόνισε εκείνη, με την Φωτεινή Πετρογιάννη να παρεμβαίνει λέγοντας ότι είναι ντροπή να μιλά έτσι σε μια γυναίκα.

“Με πολλή δουλειά” πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε ότι δεν αντιλαμβάνεται γιατί το κάνει αυτό ο δικηγόρος και η συνομιλία τους στον αέρα έληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Σας γλενταει για πλακα μονος του ο δικηγορος, π@υστρακια δημοσιοκαφροι!!

  2. Απορώ ποιος κάθεται και παρακολουθεί αυτή την ηλιθιοσκατοφατσα της κακασχημης Σκοδρα? Την βλέπω και μου έρχεται να ξερασω.. πάντως ένα τσοπού θα της τον έριχνα.. και τελείωμα στα μούτρα..

  3. το θυμόμαστε που καθόταν στα γόνατα του και είχε ξεχάσει να φορέσει το εσώρουχο της

  4. ..γουνακι ροζε,ξυρισμε,ξεχειλωμε,αλλα παντα αρωματισμε,ανακραζει αουτσ…αουτσ….αουτσ,και θελει μουσικη υποκραση το περιφημο karmacoma (massive attack)

  5. Μπράβο δικηγόρος. Γιατί μας τα έχουν πρήξει τα αρχ@δια!!!

  6. Τόσες βίζιτες έκανε στη Βουλγαρία η γύφτισσα με την πλατινε περούκα..
    Πιο άσχημη και ηλίθια γυναίκα ever!

  7. Νομίζουν ότι επειδή είναι δημοσιογράφοι / παρουσιαστές τι είναι μπορούν να εκθέτουν τον καθένα , όταν τους το γυρνάνε μπούμερανγκ δε τους αρέσει. Και πολύ καλά τους έκανε , όχι για την υπόθεση που εκπροσωπεί, που τους έβαλε στη θέση τους.

  8. Αυτή έκανε καριέρα με πολύ δουλειά όπως την ακούμε να λέει, καταλάβατε τώρα,,,χεχεχε

  9. μπραβο στον δικηγορο Οι αξιοι της τηλεορασης κλαρινο εκαναν γελανε και τα ζελεδακια στα ψυγεια

  10. Τελικά, πιπες και βίζιτες είναι πολύ δουλειά. Προτείνω σύνταξη στα 50

  11. Ξέσκισέ τους…Είναι ευκαιρία…Ελπίζω να του πάρεις τα σώβρακα του γεροδεινόσαυρου…Νομίζει ότι έχει άπειρη εξουσία επί παντός επιστητού και ότι είναι στο απυρόβλητο…Κάποιος πρέπει να του τρίψει την μούρη για να ισιώσει, πριν ξεκουμπιστεί από μπροστά μας…

  12. Συγχαρητήρια στον δικηγόρο επιτέλους ακούσαμε αλήθειες αρκετά πια όλες θυμούνται βιασμό και όποια θέλει σήμερα σε πάει κατηγορουμενο για βιασμό ή σεξουαλικη παρενόχληση. Ο νόμος ας στηρίξει και επιτέλους τον άνδρα όχι μόνο τής τσουλες και τα πουστρακια….

  13. Οτι προεξέχει πάνω μου θα της το έβαζα μέσα

  14. Να μου ζήσειs ρε δικηγόρε.Τα είπεs όλα.Toυs ξεφτίλισεs,Και τον ανώμαλο το πορνόγερο και την άλλη τη κουνελοπνίχτρα.Άξιοs.

  15. δηλαδη ολοι εμεις που δουλευουμε αλλα δεν εχουμε τα πλουτης της φαιης, λαθος δουλεια κανουμε

  16. Η Φαίη έκανε καριέρα με το μ@@ της, εεεε σπαθί της ήθελα να πω.

  17. Την ξεφώνισε ο δικηγόρος! Πολλή δουλειά! Έπλενε σκάλες! Πιάστηκε η μέση της! Όποιος έχει λερωμένη τη φωλειά του δεν είναι άξιος να κρίνει τον άλλο!

  18. ρε το κορίτσι, έχει πατήσει τόση δουλειά, που δε … λέγεται

Comments are closed.