Νέο επεισόδιο με ανηλίκους – Στο νοσοκομείο δύο άτομα

Κοινοποίηση:
COVID-19; coronavirus; doctors; hospital; nurses; pandemic; Αθήνα; ; Κορωναϊός; ιατροί; ; κορονοϊός; κορωνοϊός; νοσηλευτές; νοσηλευτής; νοσοκομείο; πανδημία; Evangelismos; Ευαγγελισμός; ασθενοφόρο; απολύμανση; προστατευτικά;

Λίγα λεπτά πριν από τις δύο τα ξημερώματα στην οδό Αθηνογένους 11 στο Περιστέρι, 15 άτομα που φορούσαν μαύρα ρούχα, επιτέθηκαν σε δύο ανήλικους από την Αλβανία, 15 και 17 ετών, που περπατούσαν στο δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες νωρίτερα τους είχαν ρωτήσει τι ομάδα είναι και όταν δεν πήραν απάντηση, τους επιτέθηκαν και τους ξυλοκόπησαν ενώ αμέσως μετά επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι ανήλικοι χρειάστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Νομος 4000 και νομος περι αλητειας ακομη και για οσους τριγυριζαν χωρις σκοπο και σε βουταγε η ασφαλεια και ετρωγες τετοιο μπερντακι δεν ειχε μανα σου πατερα σου…. Αλλα αυτοι λεει που ηθελαν ησυχια ταξη και ασφαλεια ηταν φασιστες, παρτε δημοκρατια τωρα και ακομη ειναι αρχη να δειτε τι εχει να γινει στη συνεχεια που ολο και περισσοτερα σκατα παιρνουν χαμπαρι οτι υπαρχει ατιμωρησια

  2. Ολα αυτα τα κωλοπαιδια που πανε 10 15 μαζί εναντίον 1 η 2 θα μαθεναν από πρώτο χέρι σε καμια ΕΑΤ ΕΣΑ μεσα ποσα απίδια χωράει ο σακος.

Comments are closed.