Νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης: η Ελλάδα γίνεται χαβούζα λαθρομεταναστών!

Κοινοποίηση:
ΕΕ

Το Εθνικό Μέτωπο έχει καταγγείλει πολλές φορές και αναλύσει τους κινδύνους που φέρνει αυτό το Σύμφωνο καταστροφής για τις χώρες εισόδου λαθρομεταναστών στην Εε.
Επιγραμματικά να θυμίσουμε το πως αυτό θέλει τους λαθρομετανάστες να μένουν στο σημείο εισόδου τους και οι άλλες χώρες να επιλέγουν ( κάτι που δεν θα κάνουν ποτέ) , το αν θα τους δεχθούν. Γιαυτό και η σπουδή της κυβέρνησης να φτιάξει κέντρα υποδοχής τεραστίων διαστάσεων στην Ορεστιάδα, στα νησιά του Αιγαίου και πρόσφατα και στην Κρήτη. Να σημειώνουμε επίσης τον ρόλο του Μαργαρίτη Σχινά στην προώθηση αυτού του Συμφώνου, ο οποίος όπως μαθαίνουμε θα ανταμειφθεί για τον κόπο του , καθώς το όνομα του είναι από τα φαβορί για την θέση του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας.
Η μετανάστευση είναι μία εισβολή για την αντικατάσταση του πληθυσμού. Αυτή η θέση του Εθνικού Μετώπου, καθημερινά, επιβεβαιώνεται. Όπως και η ανάγκη για καθημερινό αγώνα ενάντια στην φιλελεύθερη αυτή πολιτική. Στις Ευρωεκλογές, Μέτωπο για Πατρίδα, θρησκεία, Οικογένεια.

Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ενώ τώρα δεν είναι! Ποια άλλη χώρα έχει 30% του πληθυσμού της λαθρομετανάστες συν τους κοινοτικούς και άλλους νόμιμους; Μόνο η Ελβετία έχει ίσως λίγο περισσότερους αλλά εκεί είναι πλούσια χώρα και ούτε τους δίνουν ιθαγένεια, ούτε τους κρατάνε αν μείνουν άνεργοι!

  2. ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΤΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ

  3. Τι δεν έχετε καταλαβεί?
    Έχουν συμφωνήσει να έρθουν στην Ελλάδα 40.000.000 λαθραίοι.
    Η διαφήμιση που λέει 7 βήματα για να σώσουμε τα σπίτια μας είναι μία μεγάλη απάτη.
    Σιγά σιγά έμμεσα μας λένε ότι τα σπίτια θα χαθούν και το πιο πιθανό να στεγάσουν τους λαθραίους.

    1. Διάβασε το σύμφωνο του Μαρακές που έγινε στο Μαρόκο,αν θυμάμαι καλά είχε πάει και ο Τσίπρας,όλα τα κρατοι της ευρωπαϊκής Ένωσης ζήτησαν λαθρομετανάστες η Γαλλία των 90 εκατομμυρίων θα πάρει 450 εκατομμύρια και η Ελλάδα θα πάρει 120 εκατομμύρια

  4. Καποια στιγμη τα ποντικια που καλα φαγανε καλα ηπιανε εγκαταλειπουν το βαπορι που βουλιαζει! Καταλαβες κυρ Λουγκροκαιριδη και αφεντικα?!

  5. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ

Comments are closed.