Νέος αυτοσχέδιος καταυλισμός στην πλατεία Βικτωρίας – Λ@θραίοι το μετέτρεψαν σε τσαντίρι και κοιμούνται στο δρόμο [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
prosfyges-metanastes-plateia-biktorias-8-9-20

Ένας αυτοσχέδιος καταυλισμός έχει δημιουργηθεί για μια ακόμη φορά στην πλατεία Βικτωρίας, με πρόσφυγες κάθε ηλικίας να κοιμούνται στοιβαγμένοι στον δρόμο.

Η συγκεκριμένη κατάσταση επικρατεί εδώ και τρεις ημέρες στην πλατεία Βικτωρίας, αφού οι πρόσφυγες που έχουν πάρει άσυλο από την ελληνική πολιτεία δεν έχουν δικαίωμα διαμονής σε δομές φιλοξενίας με αποτέλεσμα να στήνουν πρόχειρα καταφύγια προκειμένου να περάσουν τη νύχτα.
Οι περισσότεροι από αυτούς, επιχειρούν να φύγουν στο εξωτερικό, ωστόσο τόσο η πανδημία του κορωνοϊού, όσο και η γραφειοκρατία που συναντούν δεν τους το επιτρέπουν, με αποτέλεσμα να μην έχουν που να πάνε. Οι εικόνες που μετέδωσε το πρωί της Τρίτης το Mega από την πλατεία Βικτωρίας είναι χαρακτηριστικές:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΧΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟΥΣ…ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΑΖΟΝΤΕ

  2. Μας έλεγαν ότι θα βάλουν και τάξη. Πόσο παίρνετε ρε το κεφάλι και τους στοιβάζετε εδώ; Μηταράκη που είσαι αγορίνα μας που θα στείλεις πίσω δέκα χιλιάδες; Δυστυχία για μας ευτυχία για σας. Για φτύσιμο είσαστε και θα πάει και χαμένο το σάλιο.

  3. Να χαίρεστε τον δήμαρχο σας μαλακοραγιαδες ψηφοφόροι !
    Να φοράτε μάσκες και μέσα στα σπίτια σας . Τα μόρια των περριτωματων στον αέρα , προκαλούν χολερα … ΧΑΑ ΧΑΑ ΧΑΑ!

  4. Το χειμώνα αν δεν τους μπάσουν στα κατασχεμένα σπίτια των Ελλήνων θα ψοφίσουν από το κρύο , και εκεί στο MEGA τι πρόσφυγες και μετανάστες ρε πιόνια του συστήματος φοβάστε την λέξη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (ήρθαν κανονικά με πλοία ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος ή πέρασαν νόμιμα στην πατρίδα ; ή πέρασαν με τα φουσκωτά σκάφη ) αφήστε ρε το παραμύθι μετανάστες και πρόσφυγες να τους λυπηθούμε κιόλας λες και εμείς δεν έχουμε άλλα προβλήματα θα ασχολούμαστε τώρα με τους ΛΑΘΡΟ ; Και αν δεν έχουν που να μείνουν να τους πάρετε σπίτια σας που έχετε πολλά και ευρύχωρα σιχάματα κολοκάναλο . Ντροπή σαν άνθρωπος και σαν ” Έλληνας” όπως χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου θα έπρεπε να νιώθεις αλλά για άλλα πράγματα ΣΊΧΑΜΑ .

  5. Όλο ρεπορτάζ για τους ” μετανάστες” , συνέχεια ακούμε για την πολιτεία που πρέπει να βοηθήσει , αλλά για τους Έλληνες άστεγους δεν βγήκατε ρε π@@σταραδες να κάνετε ρεπορτάζ ούτε να κλαφτειτε όπως για αυτούς , στην πολιτεία για να κάνει κάτι , ούτε τίποτε.Αντε να χαθείτε ξεφτιλες

  6. Μήπως ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ, μετά τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ να ξεκινήσει για τον ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ;;;

Comments are closed.