Νέος Κόσμος: Ανατροπή που σοκάρει! «Ξυλοκοπήθηκαν και οι δύο από ομάδα ΔΙΑΣ»

Κοινοποίηση:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Καταγγελία για ξυλοδαρμό γυναίκας από τον σύντροφό της έγινε γνωστό χθες. Ωστόσο, ο δικηγόρος της κοπέλας, αλλάζει το σκηνικό και τις κατηγορίες.

«Δεν υπήρξε χειροδικία μεταξύ τους αλλά και οι δυο ξυλοκοπήθηκαν από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σπίτι τους» υποστηρίζει ο δικηγόρος της κοπέλας Δημήτρης Ζορμπάς.

Παράλληλα, ο δικηγόρος δηλώνει πως υπάρχουν και φωτογραφίες – αποδεικτικά στοιχεία.

Το κορίτσι είναι σοκαρισμένο από το περιστατικό και αναμένεται να οδηγηθεί για εξέταση στον ιατροδικαστή ώστε να ερευνηθούν τα καταγγελλόμενα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οι φωνές αυτές ήταν «απλά ένας τσακωμός μεταξύ του ζευγαριού και τίποτα παραπάνω».

Το χρονικό

Αστυνομικοί εισέβαλαν σε σπίτι αστυνομικού στον Νέο Κόσμο ύστερα από καταγγελίες γειτόνων. Ειδικότερα, οι γείτονες φαίνεται πως άκουγαν τις φωνές γυναίκας και κάλεσαν το 100. Αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στην περιοχή του Νέου Κόσμου, αλλά ο αστυνομικός φαίνεται ότι δεν άνοιγε στους συναδέλφους του με αποτέλεσμα εκείνοι να μπουν στο σπίτι από τη μπαλκονόπορτα.

Έπειτα, συνέλαβαν τον αστυνομικό και τον οδήγησαν στο Α.Τ. Ακροπόλεως. Εκεί, ο αστυνομικός έκανε μήνυση στους συναδέλφους του, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αποφοιτησαν απο την σχολη ΚΛΟΥΖΩ.

Comments are closed.