06/05/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Νέες “σφαίρες” τρομοκρατίας από την “αυλικό” Γκάγκα: «Τρίτος εικοσάρης που χάνουμε αυτή την εβδομάδα, ήταν όλοι ανεμβολίαστοι»

Κοινοποίηση:
ΓΚΑΓΚΑ

Εκκληση στους νέους να προχωρήσουν στον εμβολιασμό απηύθυνε με αφορμή και το πρόσφατο τραγικό περιστατικό του θανάτου ενός 28χρονου στην Κομοτηνή, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Σε ανάρτησή της στο facebook αναφέρει:

«Χάσαμε 28χρονο από κορονοϊό στην Κομοτηνή. Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα», αναφέρει, τονίζοντας ότι δεν είχαν εμβολιαστεί κατά της Covid-19 και απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν και να προσέχουν.

«Καταλαβαίνω ότι πολλοί φοβάστε και έχετε απορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας», συνεχίζει.

«Θα δώσω σύντομα μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή και ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, είμαστε εδώ για σας», καταλήγει.

FHSGJKfdg

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αν χάνουμε ανθρώπους φταις εσύ βρωμιαρα και οι όμοιοι σου όχι ο κοβιντ.

  2. Διώξατε τους τίμιους συναδέλφους σας γιατρούς, πεθαίνει ο κόσμος γιατί δεν γίνονται χειρουργεία 18 μήνες και τους έπιασε η ευαισθησία να κάνω το εμβόλιο μήπως κολλήσω κορονοιό; Ρε δεν το κάνω. Που και να κολλήσει, σπάνια πεθαίνει κάποιος. Πείτε πόσοι 20χρονοι πεθάνανε από εμβόλια, πόσοι από τροχαία που δεν πήγαν ασθενοφόρα, πόσοι στα ράντζα, πόσοι από αναβολή χειρουργείων, πόσοι από ανακοπές και πόσοι από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις και πόσους καταστρέψατε με τον εκβιασμό για το μπόλι. Και αν μίλαγε ενάντια στα εμβόλια, ας μας πει αν θα την κάνανε υπουργό και τι χρειάζονται το ακαταδίωκτο και πόσα πήραν από το κράτος!

  3. Στη Θεσσαλονικη ειδικα και μετα την σημερινη γκελα του ΠΑΟΚ που εχασε απο το Βολο κανενας δεν θα το κανει το εμβολιο.. αν το κανανε μερικοι ειναι για να βλεπουν τα ματσ του ΠΑΟΚ. μετα απο σημερα τραγουδα οσο θελεις lady gaga στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ σε εχουμε γραμμενη και εσενα και την τρομοκρατια σου

  4. μπεεεε πολυ ενδιαφερον για τους πολιτες δεν ξαναδα κυβερνηση μα αγαπαει τοσοοοο πολυ τους πολιτες ουστ ξευτιλισμενοι πολτικοι δεν θα βρειτε τρυπαωνα κρυφτειται εγκληματιες και προδοτες

  5. Πολύ, μα πάρα πολύ θα ήθελα να την δω με κολάν και τοπάκι. Ε, ρε κάτι γούστα..

Comments are closed.