Νέες πολεμικές απειλές Ερντογάν – Τσιμουδιά από ΝΔ, του απαντάει ο ΟΥΚΑΣ Χατζαντώνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΟΥΚ

Την απειλή για εισβολή στην Ελλάδα «εν μια νυκτί» επανέλαβε ο Τούρκος πρόεδρος, Recep Tayyip Erdogan, συντηρώντας την ένταση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

«Τελείως ξαφνικά, μπορούμε να έρθουμε μια νύχτα» δήλωσε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις που έκανε λίγο πριν την αναχώρηση του για επίσημη επίσκεψη σε βαλκανικές χώρες. Συγκεκριμένα, ερωτηθείς από Τούρκο δημοσιογράφο σε σχέση με τους τουρκικούς ισχυρισμούς περί «κλειδώματος» τουρκικών μαχητικών F-16 από το ραντάρ του αντιαεροπορικού συστήματος S-300, δήλωσε ότι η Ελλάδα «υπολογίζει» τις δηλώσεις που έκανε προ ημερών, «αντιλαμβάνεται τις ευαισθησίες μας», σε αντίθετη περίπτωση, «μία νύχτα ξαφνικά, μπορεί να ‘ρθουμε».

Φυσικά επειδή κανένας προδότης πολιτικός δεν θα αντιδράσει, ειδικά από τις γαλάζιες κότες, ανεβάζουμε ένα βίντεο λίγο καιρό πριν από τον ΟΥΚΑ, Χαζταντώνη, γνωστό στους περισσότερους!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ότι και να λέμε στα Ίμια ηττηθηκαμε, γκριζάραμε το Αιγαίο και θάψαμε τρεις Αξιωματικούς!

    Τα άλλα όλα ότι είμαστε γαμηστεροί και καλύτεροι των Τούρκων είναι κωμικά. Στη ζωή, και στον πόλεμο, κρινόμαστε από το αποτέλεσμα, και το αποτέλεσμα είναι οτι ηττηθήκαμε το 1996 με συνέπεις που ζούμε μέχρι σήμερα.

    Ας θυμηθούμε επίσης οτι εκείνο το βράδυ τουρκοι βατραχάνθρωποι ανέβηκαν στη Μεγάλη Ίμια (Δυτική) που δεν είχε φρουρά! Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι δεν είχαν διαταγή οι βατραχάνθρωποι να φρουρούν και τη Δυτική Ίμια…τόσο καλοί είμαστε..!

  2. οποιαδήποτε κυβέρνηση στον κόσμο θα έθετε σε επιφυλακή όλους τους απόστρατους και μη θα σφράγιζε τα σύνορα θα διέκοπτε κάθε συναλλαγή εμπορική και πάει λέγοντας αλλα υποψιάζομαι ότι και την τουρκια συμφέρει και την ελλάδα όλο το θέατρο

  3. Όποιος δει την συνέντευξη του συγκεκριμένου για την κρίση στα Ίμια, στην οποία έλαβε μέρος, θα βγάλει τα συμπεράσματά του…

  4. Κολλάει… μια νυχτα με φεγγάρι την Ελλάδα παει να παρει βρε τον φουκαρα…..

  5. ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΚΟΜΑΝΤΟ…ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΠ#ΣΤ#Λ@ΚΗΣ ΚΙ Ο ΦΛ#ΡΟΣ…ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΡ#ΣΚΥΛ@ @ΛΕΞΗ, Μ@ΡΕΒ@ & ΣΙΑ…ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΥΚ, ΛΟΚΑΤΖΗΔΕΣ, ΣΧ.ΑΛ, ΕΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ…ΤΟ ΚΑΣΕΡΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΟΛΑ…ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΑΣΟΣ, ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΓΚΛΑΒΑΔΕΣ…ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΥΠΕΘΑ ΚΑΙ ΓΕΕΘΑ, ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΜΕ 10 ΚΙΛΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΑΙ ΣΤΑ ΣΙΧΤΙΡΙ@ ΣΙΧ@ΜΕΝ@ Κ#ΛΟΠ@Ν@…ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΘΕΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…ΚΟΙΝΩΣ ΜΟ#ΝΟΠ@Ν@…

Comments are closed.