Νέες πληροφορίες για το φονικό στην Άρτα: Ο γαμπρός που σκότωσε τον πεθερό του, πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως γύρω από το έγκλημα στο Αστροχώρι Άρτας.

Και αυτό διότι ο 48χρονος δράστης, εκτός από τον πεθερό του, πυροβόλησε και εναντίον της 36χρονης πρώην συζύγου του. Ο δράστης είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο με την 36χρονη, η οποία είχε επιστρέψει στο πατρικό της και είχαν συμφωνήσει τους όρους και τους χρόνους κατά τους οποίους θα έβλεπε το παιδί τους, το οποίο κατά πληροφορίες είναι δύο ετών.

Ο δράστης αργά το μεσημέρι της Πέμπτης πήγε στο σπίτι προκειμένου να δει το παιδί του ωστόσο όλα πήραν απρόσμενη τροπή. Ακολούθησε καυγάς, πήρε το όπλο και πυροβόλησε. Σύμφωνα με το epiruspost.gr ο στόχος του ήταν η πρώην σύζυγός του, ωστόσο από τα πυρά έπεσε νεκρός ο 80χρονος άνδρας.

Αμέσως μετά το έγκλημα ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

H ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου
Στην επίσημη ενημέρωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, αναφέρεται ότι «βρέθηκε νεκρός σε αύλειο χώρο οικίας σε χωριό της Άρτας 80χρονος ημεδαπός με τραύματα από πυροβόλο όπλο». Η σύλληψη του 29χρονου, που κατάγεται από τον Μεσόπυργο Άρτας, θεωρείται από την Αστυνομία θέμα χρόνου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τί έγινε ρέ παιδιά, πόσων χρόνων είναι τελικά ο δράστης;; 48 ή 29;

Comments are closed.