Νέες απειλές κουνώντας το δάχτυλο από τον Πλεύρη: Θα ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ από 31 Μαρτίου οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί

Κοινοποίηση:
πλευρης

Όσοι υγειονομικοί δεν έχουν εμβολιαστεί μέχρι τις 31 Μάρτιου δεν θα πρέπει να παρέχουν υπηρεσίες στο σύστημα υγείας διεμήνυσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης μιλώντας πριν από λίγο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι».

«Όσοι υγειονομικοί δεν έχουν εμβολιαστεί (δεν έχουν κάνει τις δυο δόσεις ) παραμένουν σε αναστολή μέχρι τις 31 Μάρτιου, και μέχρι τότε θα υπάρξει συνολική ρύθμιση αν θα πρέπει να γίνεται εμβολιασμός περάν της πανδημίας σε υποχρεωτική βάση στους υγειονομικούς για το αν θα παραμείνουν ή όχι στο σύστημα. Όσοι δεν έχουν κάνει την ενισχυτική δόση δεν υπάρχει στο νομό καμιά πρόβλεψη ούτε είναι στις προθέσεις να συνδέεται με αναστολή εργασίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΛΥΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΕΣΩΣΑΝ.

  2. Πριν χρόνια πέρασε ξυστά απ’ τον θάνατο. Ο Θεός του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία. Σήμερα ο ίδιος άνθρωπος (δεν λέω παληάνθρωπος) προωθεί με πάθος και αναλγησία το κακό ανθρώπων που δεν έφταιξαν σε τίποτε. Να το ξέρει. Κάποια στιγμή όλοι παίρνουμε τα επίχειρα των πράξεών μας. Υπάρχει Θεός. Αυτός που άκουσε τις προσευχές για να τον σώσει. Ο ίδιος Θεός ακούει το κλάμα των παιδιών των γονιών που τους στέρησε τα προς το ζην, ακούει το κλάμα των μανάδων που δεν έχουν ψωμί στο τραπέζι, βλέπει την απελπισία γιατρών που μετά από 15 χρόνια σπουδές τους πέταξαν σαν την τρίχα απ’ το ζυμάρι χωρίς λόγο. Ας συνεχίσει έτσι. Όμως να είναι σίγουρος πως το κακό που κάνει θα του επιστραφεί με κάποιον τρόπο, όχι από ανθρώπινο χέρι. Είναι νομοτέλεια. Ό,τι δίνεις, παίρνεις. Ότι, σπέρνεις, θερίζεις. Κι αυτός σπέρνει πόνο και δάκρυα.

  3. Δεν θα ξανά αρρωστήσεις 0λευρη θα πέσεις σε κάνα απολημενο γιατρό και θα σε στείλει και τα λεφτά δεν θα σε σώσουν θα σε δηλώσουν κοβιτ σύμφωνα με τα πρότυπα σου τελείωσες πολιτικά ούτε ηλεκτρικές σκούπες δεν θα μπορείς να πουλας συνέχισε εμείς σαν λαός από χαστούκια τίποτα άλλο αλλά εμείς δεν το βάζουμε κάτω

Comments are closed.