Νέα στρατιωτική συμφωνία Ουκρανίας-Τουρκίας κατά Ρωσίας – Θαυμαστής του τουρκικού στρατού ο ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι, συνάντησε και τον… μασκοφόρο Βαρθολομαίο

Κοινοποίηση:
zel1

Μια νέα στρατιωτική συμφωνία θα υπογραφεί κατά την επίσκεψη του προέδρου της Ουκρανίας -πρώην ηθοποιού και νυν μαριονέτα της Δύσης- Ζελένσκι στην επίσκεψή του στην Άγκυρα.

Ο Ζελένσκι από ηθοποιός έγινε… μαριονέτα. Αυτός εξουσιοδότησε τον υπουργό Άμυνας, Αντρέι Ταράν, να υπογράψει αυτή τη συμφωνία.

«Η διαδραστικότητά μας με τους Τούρκους εταίρους μας είναι άκρως δυναμική… Αυτή αντικατοπτρίζει τη στρατηγική φύση των σχέσεών μας και την αμοιβαία δέσμευση υπέρ της ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και σε αυτή του Azov». Η επίσκεψη της μαριονέτας των Αμερικάνων-ΕΕ, Ζελένσκι στην Τουρκία συνέπεσε με τη δοκιμή των πυραυλικών συστημάτων S-400 που έκανε η Τουρκία στη Μαύρη Θάλασσα στο ύψος της Σινώπης όπου εκτόξευσε τουλάχιστον έναν τέτοιο πύραυλο αν και πηγές μιλούν για τρεις. Όλα αυτά στον πόλεμο που κήρυξε η Δύση (ΗΠΑ-ΝΑΤΟ) κατά της Ρωσίας για διεκδίκηση της Ευρασίας μέσω της συμμάχου της Τουρκίας με ιδεολογικό άρμα τον παντουρκισμό παντουρανισμό και πρώτη στάση τον πόλεμο στην Αρμενία… Σε αυτό το πνεύμα και οι δηλώσεις Ερντογάν κατά τη συνάντηση με Αμερικανο-ουκρανό πρόεδρο… «Η Τουρκία δεν αναγνώρισε και δεν θ’ αναγνωρίσει την παράνομη προσάρτηση της Κριμαίας». Εκεί ο Ερντογάν υποστηρίζει σθεναρά το δίκιο των Τατάρων.

zel4

Ο πρώην ηθοποιός Ζελένσκι και νυν μαριονέτα της Δύσης επισκέφθηκε και τον… μασκοφόρο Οικουμενικό Πατριάρχη την ώρα που κάνει αμυντικές συμφωνίες για να αλώσει την Ορθόδοξη Ρωσία μαζί με την Τουρκία. Συνάγεται ότι το Πατριαρχείο υποστηρίζει την επιθετικότητα της Τουρκίας κατά της ομόδοξης Ρωσίας . Δεν τους αρκεί το Σχίσμα… θέλουν αίμα ρώσικο ορθοδόξων και κεφάλι αρμένικο… Καμιά δήλωση για αρμενικό έκανε ο πολυχρονεμένος;

Η Ένταξη του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο ΝΑΤΟ εγείρει θέμα. Η Συμμαχία τώρα εντάσσει ως μέλη της και Εκκλησίες;

 

Ο Βλαντιμίρ Ζαλένσκι, πριν την επίσκεψή του στην Τουρκία σε συνέντευξη στο πρακτορείο Demirören δήλωσε θαυμαστής των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας που είναι από τους πιο δυνατούς στρατούς στον κόσμο, «τίποτα και ποτέ δεν μπορεί να γίνει στην περιοχή χωρίς την Τουρκία», δήλωσε… «Αναγνωρίζουμε τη υποστήριξή της προς την Ουκρανία. Δεν θα το ξεχάσει η Ουκρανία αυτό για ολόκληρες γενιές», είπε. Με το θαυμαστή του τούρκικου στρατού που απειλεί Ελλάδα και Κύπρο είχε φιλική εταιρική συνάντηση ο Βαρθολομαίος.

zel2

Ο μίμος πρόεδρος δήλωσε πως ένας μεγάλος αριθμός Ουκρανών στρατιωτικών εκπαιδεύτηκαν στην Τουρκία και αυτό είναι πολύ σημαντικό ενώ τόνισε ότι συνεχίζει τις προσπάθειες για ένταξη χώρας του στο ΝΑΤΟ.

zel3

Πηγή: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μα, χειρότερος από μαριονέττα, δεν είναι ο γερμανόδουλος τουρκόφιλος καραπροδόταρος και όλο του το σόι, (σ)κ(ατ)ούλης

Comments are closed.