Νέα πυρά ΣΥΡΙΖΑ κατά ΕΡΤ: Επιφυλλασόμαστε για κάθε περαιτέρω ενέργεια

Κοινοποίηση:
3849941

Νέα ανακοίνωση με αποδέκτη τη δημόσια τηλεόραση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με αφορμή τις εξηγήσεις που ζήτησε σε προηγούμενη ανακοίνωση από την ΕΡΤ, η οποία ακύρωσε την εκπροσώπηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε πάνελ υποψήφιων ευρωβουλευτών.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «η αποφυγή απάντησης της ΕΡΤ στο σημερινό μας ερώτημα επιβεβαιώνει απολύτως τον αποκλεισμό του υποψήφιου ευρωβουλευτή Ευάγγελου Αντώναρου από τη δημόσια τηλεόραση».

«Όταν της ανακοινώθηκε το όνομα του Ευάγγελου Αντώναρου αρνήθηκε, ακυρώνοντας την εκπροσώπηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης»
Καταληκτικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι «τούτου δοθέντος ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιφυλάσσεται για κάθε περαιτέρω ενέργεια».

Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πρώτη ανακοίνωσή του ρωτούσε τον λόγο που ακυρώθηκε η εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε πάνελ εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης, όταν η ΕΡΤ πληροφορήθηκε ότι θα δώσει το παρών ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Τι ανέφερε στην πρώτη ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ

«Καλούμε την ΕΡΤ να μας εξηγήσει για ποιον λόγο, ενώ η ίδια απευθύνθηκε με τη μορφή του κατεπείγοντος σήμερα το πρωί στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για να της υποδειχθεί υποψήφιος ευρωβουλευτής για να συμμετάσχει σε τηλεοπτικό πάνελ υποψηφίων κι άλλων κομμάτων (καθώς ακύρωσε ο καλεσμένος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ). Όταν της ανακοινώθηκε το όνομα του Ευάγγελου Αντώναρου αρνήθηκε, ακυρώνοντας την εκπροσώπηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης», ανέφερε το γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response