Νέα πρόκληση από Τουρκικό πολεμικό σκάφος, ανάμεσα σε Κάλυμνο και Ψέριμο..(βίντεο)

Κοινοποίηση:
καλυμνος

Αδιόρθωτοι και προκλητικοί οι γείτονες έστειλαν για άλλη μια φορά πολεμικό πλοίο ανάμεσα στην Ψέριμο και την Κάλυμνο σήμερα Παρασκευή 14/8 και ώρα περίπου 13.00. Η Ελληνική Ακτοφυλακή παρακολουθεί διακριτικά την κίνηση των Τουρκικών πλοίων και είναι σε συνεχή συνεννόηση με την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων.

‘Οπως αναφέρει το kalymnosnow.gr, τουρίστες με απορία παρακολουθούν την πορεία του τουρκικού σκάφους στα ελληνικά νερά και αναρωτιούνται για ποιο λόγο γίνεται αυτό. Άλλη μια προκλητική ενέργεια από την τουρκική πλευρά που δεν συμβαδίζει καθόλου με το πνεύμα φιλίας, συνεργασίας και αλληλοσεβασμού που θα  έπρεπε να χαρακτηρίζει τις σχέσεις των δύο χωρών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Η ελληνική ακτοφυλακή παρακολουθεί διακριτικά για να μην ενοχλήσει το τούρκικο πλοίο στην δική μας πατρίδα. Θα παρακολουθώ διακριτικά μέσα στο σπίτι μου τον κλέφτη-εισβολέα ή διακριτικά θα τον σφάξω και θα τον πετάξω σε καμιά χωματερή; Δεν υποφέρονται, χίλιες φορές να γίνει πόλεμος παρά να τα δώσουμε όλα μένοντας στην ιστορία ως οι πιο μεγάλες κότες του πλανήτη. Αν δεν είναι ικανοί να κάνουν την δουλειά τους, να φυλάνε την Ελλάδα και τα σύνορα της να πάνε όλοι σπίτι τους. Για ποιό λόγο έχουμε ακτοφυλακή; Για να ελέγχει τα τζετ σκί των λουόμενων; Ή για να κάνει το λιμενικό την υπηρέτρια των λαθρό;

  2. Ο γουρλομάτης θά κάνει “δύσκολο” διάλογο μέ τά μεμέτια.Ο σκατοψύχης ο πατέρας του τό δήλωσε.”Θά μοιραστεί η ελληνική υφαλοκτρηπίδα.Το μεγαλύτερο μέρος θά πάρει η Ελλάδα καί ένα μέρος η Τουρκία”.Ο γεροπροδότης Μητσοτάκης έκανε τό Αιγαίο Μητσοτέικο αμπέλι καί ο Κούλης τό περναει για κληρονομιά του πατέρα του.
    Γιάννης Λάκων

  3. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ … ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΙΜΑ … ΕΦΕΡΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΕΥΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ … @!#$%^%

  4. Το θρασος τους πλεον περισευει, διοτι βλεπουν οτι και να κανουν δεν εχει καμια συνεπεια απο τους φοβικους πολιτικαντηδες, που ξεφτιλιζουν την χωρα με την αδρανεια τους και τα κλαψουρισματα τους στους ξενους να κανουν ντα-ντα τον Ερντογαν!!!!!!!!! Στο τελος θα γινει το θελω της προβατινας του Βερολινου, θα τον καθησουν τον Κουλη στο τραπεζι για διαλογο δηθεν και θα του δοσουν μια λιστα με τα θελω του Ερντογαν, νησια, Ελληνικη υφαλοκρηπιδα κλπ κλπ!!!!!! Θα τον …..μαδησουν σαν το κοτοπουλο και ζησαμε εμεις καλα και αυτοι καλυτερα!!!!!!!!!!

Comments are closed.