Νέα πορεία στο κέντρο της Αθήνας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη! Δείτε ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Κοινοποίηση:
POREIA

Νέα συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Αθήνας έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Τετάρτης. Η συγκέντρωση έχει οργανωθεί από φεμινιστικές οργανώσεις, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από το Σύνταγμα και αφού πρώτα κατευθύνθηκε στα Προπύλαια – εκεί βρίσκονται και διμοιρίες των ΜΑΤ- στη συνέχεια κινήθηκε προς την πλατεία Καραϊσκάκη.

Εκεί οι διαδηλωτές θέλουν να κατευθυνθούν στον σταθμό Λαρίσης προκειμένου να διαδηλώσουν για την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη. Παράλληλα στην οδό Δεληγιάννη έχει στηθεί φραγμός από τα ΜΑΤ ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο Αίαντας της ΕΛ.ΑΣ

Ήδη, λόγω της συγκέντρωσης, τέθηκαν σε ισχύ έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα. Ειδικότερα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας και τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ Η ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΚΩΛΟΣΠΙΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΥΡΙΣΜΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ ΣΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΝΥΦΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΗ ΔΕΝ ΘΑΤΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ….ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΧΟΝΤΡΟΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΜΑΙΝΟΙ ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ…..

Comments are closed.