Νέα πεζογέφυρα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Δείτε τις εικόνες από την τοποθέτησή της (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της λεωφόρου Ποσειδώνος από και προς τη Γλυφάδα έχουν ήδη δοθεί στην κυκλοφορία
Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα του Σαβάτου οι εργασίες για την τοποθέτηση της νέας πεζογέφυρας στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, με τις εικόνες από την ανύψωση και την εγκατάστασή της να εντυπωσιάζουν.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος διεξάγεται κανονικά, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από νωρίς το απόγευμα.

bridge1
bridge2

Υπενθυμίζεται, ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα από τον Δήμο Αλίμου έως τη λεωφόρο Αμφιθέας, είχε διακοπεί από χθες στις 22:00, λόγω τοποθέτησης πεζογέφυρας και οι εργασίες επρόκειτο αρχικά να διαρκέσουν έως σήμερα στις 22:00.

Η λεωφόρος Ποσειδώνος δόθηκε, όμως, νωρίτερα στην κυκλοφορία, αφού αποπερατώθηκαν οι εργασίες.

bridge3
bridge4

Για να τοποθετηθεί στις τσιμεντένιες βάσεις η νέα πεζογέφυρα στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αλίμου, χρειάστηκαν ειδικοί γερανοί. Η νέα πεζογέφυρα στη λεωφόρο Ποσειδώνος έφθασε σε τμήματα με φορτηγά και συναρμολογήθηκε επιτόπου.

Κάτοικοι της περιοχής αλλά και περαστικοί άδραξαν την ευκαιρία να αποθανατίσουν τη στιγμή με τα κινητά τους τηλέφωνα. Οι πρώτες εικόνες από τη νέα πεζογέφυρα είναι πράγματι εντυπωσιακές.

bridge7
bridge6
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εντυπωσιακές εικόνες,ένα όμορφο έργο για κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής,ταιριάζει πολύ με την “σκατιλα”που αναδύεται από τους υπονόμους και τα κρυφά δίκτυα ακάθαρτων που καταλήγουν στην όμορφη παραλια,εκεί που σαν αναδυόμενες Αφροδίτες οι σκιπιταρισσες και κάθε είδους βαλκανολιγουρες οικιακές βοηθοί και βίζιτες απολαμβάνουν το απέραντο του γαλάζιου κωλοβακτηριδιου…….

Comments are closed.