Άδικο! Νέα μόδα: Γυναίκες δωροδοκούν τους συζύγους με σ3ξ για να κάνουν δουλειές!

Κοινοποίηση:
sej

Θραύση κάνει στα κοινωνικά δίκτυα το hashtag #choreplay, που δεν είναι τίποτε άλλο από τη δωροδοκία των γυναικών στους συζύγους τους να κάνουν δουλειές στο σπίτι με αντάλλαγμα ερωτικές στιγμές.

Ως εκ τούτου, τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχουν γεμίσει με τέλεια τακτοποιημένα δωμάτια, σφουγγαρισμένα πατώματα και τέτοιες σαφής λεπτομέρειες, για να δείξουν ότι οι σύζυγοί τους ήταν απασχολημένοι με το σπίτι και ως εκ τούτου, αναμένουν αντάλλαγμα.

Τη συγκεκριμένη τακτική έχει χρησιμοποιήσει η 38χρονη Kimberly Hume, που δήλωσε στην New York Post ότι είναι ένας διασκεδαστικός και αποτελεσματικός τρόπος για να είναι το σπίτι καθαρό. Όπως είπε, οι σύζυγοι δεν θα πρέπει να κάνουν δουλειές με καρότο και μαστίγιο.

Μια μπλόγκερ και μητέρα, η Αμάντα Μαρκότ αναφέρει ότι ως εργαζόμεν η, το τελευταίο που θέλει να κάνει όταν επιστρέφει σπίτι είναι κι άλλες δουλειές, όπως μπουγάδα και πλύσιμο πιάτων. Εάν ο σύζυγός της θέλει σεξ, θα πρέπει να το κάνει πριν καν το ζητήσει η ίδια.

Πάντως πολλοί αντιμετωπίζουν μάλλον αρνητικά αυτή την πρακτική, καθώς πολοί θεωρούν ότι είναι βαθιά ανέντιμη. «Ναι, τα πιάτα μπορεί να πλυθούν. Αλλά τελικά μπορεί να νιώσετε ότι είστε σε μια σχέση ανταλλαγής, που οι ανάγκες σας θα αλλάζουν συνεχώς», λένε ορισμένοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Για να τσατιζεσαι τόσο πολύ φίλε με αυτό που έγραψα μάλλον έπεσα μέσα. ……….

  2. Παρτε μια καθαριστρια.

    Πιοο φθηνα θα σας ερθουν ολες οι υπηρεσιες.

  3. Ναι βλακα εσυ όταν γυρνούσες σπιτι σε περιμενε η γυναικα σου με την λεκανη να σου κανει ποδολουτρο εεε βλακα? αλλα με τετοιο μενος που γραφεις βλακα πρεπει να εφαγες κυριολεκτικα πολύ ξυλο και από την γυναικα σου και από την πεθερα σου για αυτό πηγαινες και πληρωνες στα μπουρδελα και στα κωλομπαρα για να γαμησεις και να το παιξεις αντρας βλακα. Ακου τωρα 60χρονε βλακα κατσε σουζα στην κυρα σου που σε περιμενει με την παντοφλα στο χερι και πανε πληρωσε χαρατσια και εφορια βλακα , και ότι μεινει δωστα στην γυναικα σου για να σε μαγειρεψει να φας αχρηστε.

  4. Ποτέ στη ιστορία δεν πλήρωσε ο άνδρας το σέξ στο γάμο του τόσο ακριβα όσο σήμερα. Ο σημερινός παντρεμένος το σεξ με την γυναίκα του το πληρώνει πολύ ακριβά. Δείτε τον σημερινό άνδρα με ποδιά στην κουζίνα, να αλλάζει πάνα στο μωρό, να κρατάει το καροτσάκι με το μωρό όλο καμάρι και η γυναίκα του δίπλα ή θα κρατά το σκυλάκι, ή θα καπνίζει. Κάποτε εμείς οι παλιοί (είμαι 60 χρονών) κάναμε παιδιά και το θεωρούσαμε αυτονόητο. Σήμερα τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες το θεωρούν επίτευγμα και όχι κάτι αυτονόητο. Θα μου πείτε πώς βγάζω αυτό το συμπέρασμα; Από την συμπεριφορά και του άνδρα και της γυναίκας. Ποτέ ο άνδρας δεν ήταν τόσο φρούφλης όσο τα νέα παιδιά σήμερα. Τώρα βέβαια κάποιος μπορεί να πεί: Αν σου δείξω τα προσόντα μου θα σου πώ ποιός είναι πραγματικός άνδρας. Αγαπητέ μου φίλε ο άνδρας δεν μετριέται με το μήκος του πέους του ή με το καθε πόσο κάνει σέξ. Μετριέται με το τι κάνει τις υπόλοιπες ώρες του εικοσιτετραωρου. Και εκεί όπως φαίνεται τρώει συνεχώς σφαλιάρες (μεταφορική έννοια) από την γυναίκα του και ίσως και από την πεθερά του. Αλλά έτσι τους θέλει η Νέα Εποχή τους άνδρες σήμερα. Να διοικούνται πλήρως από την γυναίκα τους και να το θεωρούν αυτό το πράγμα μοντέρνο. Έχω μια γειτόνισσα που τον ντύνει τον άνδρα της με τα κοντά σοσονάκια με αθλητικά παπούτσια του και το κοντό σορτσάκι του δίνει και το καροτσάκι και τον βγάζει βόλτα. χα χα χα. Έτσι είναι οι άνδρες σήμερα τραβεστάκια όλη μέρα και “άνδρες “ για κανένα τέταρτο της ημέρας και πάλι πολύ χρόνο έβαλα. Άντε περαστικά σας και πληρώστε όλη μέρα την γυναίκα σας με όλα όσα προανέφερα, για να κάνετε σέξ και να νοιώσετε άνδρες. Τελικά ο σημερινός άνδρας το πληρώνει πολύ ακριβά το σέξ με την γυναίκα του. Πολύ ακριβά……..χαχαχα.

Comments are closed.