Νέα μέτρα η κυβέρνηση, πάρτι πατείς με, πατώ σε, στα Νέα Στύρα! Το αδιαχώρητο χθες το βράδυ σε κλαμπ της περιοχής με γνωστό ράπερ στο μικρόφωνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
parti-ok

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση με τους τρεις νεκρούς και τα 78 κρούσματα που έφεραν τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού, γνωστό κλαμπ στα Νέα Στύρα υποδέχθηκε χιλιάδες καλεσμένους, όπου ο ένας ήταν πάνω στον άλλο.

Συγκεκριμένα, χθες στις 12:30 τα μεσάνυχτα, διοργανώθηκε πάρτι με τον γνωστό ράπερ «Υποχθόνιο» όπου επικράτησε το αδιαχώρητο με τους θαμώνες να συνωστίζονται και να διασκεδάζουν κολλητά ο ένας δίπλα στον άλλο, χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο ασφαλείας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αρκετα μας τα ζαλισατε με το συναχι, αλλα οσο υπαρχουν μοσχαρια που ακουνε κ κανουν οτι πει ο χαρδαλιας δεν υπαρχει σωτηρια

  2. Όλοι θέλουμε να διασκεδάσουμε και να ταξιδεύουμε αλλά εφόσον αν δεν έχουμε ατομική ευθύνη και πέσουμε κάτω σαν τα ποντίκια ένας ένας τότε ποιος θα μας φταίει; Είπαμε έχουμε φάει παραμύθι και πολύ αλλά ο κωρονοιος υπάρχει και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

    1. Ολοι φορεις του κορωνοιου ειμαστε (σχεδον)ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΜΑΝΤΑΜ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙΑ; ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΕΧΕ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ…ΠΟΝΤΙΚΟ-ΠΑΓΙΔΕΣ!!! ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΗΠΩΣ Κ… ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!Α Ι AΝΤΕ ΒΛΑΜΕΝΑ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ!!!

  3. Να πάνε στο εν λόγω κλαμπ και να ζητήσουν το μπλοκ των αποδείξεων των εισιτηρίων κατά την είσοδο των πελατών στο κατάστημα. Έτσι θα μάθουν πόσα άτομα ήταν μέσα… και εάν ήταν παραπάνω από ότι προβλέπεται να πέσει η καμπάνα.

    1. Aν επεφτε στα ακατοικητα σας ολοκληρο το ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ τι ευτυχιααααα!

  4. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ. ΟΙ ΝΕΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ.

Comments are closed.