Νέα κακοποίηση ζώου στην Κρήτη – Έβγαλαν τα μάτια και βασάνισαν γάτα

Κοινοποίηση:
ΓΑΤΑΚΙ

Νέα κτηνωδία σημειώθηκε στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, όπου άγνωστοι έβγαλαν τα μάτια μίας άτυχης γάτας και την βασάνισαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Ζαρού, όταν άγνωστοι έβγαλαν τα μάτια μιας γάτας και της έβαλαν ένα κομμάτι δίχτυ στον πρωκτό.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στο Facebook της νηπιαγωγού Βαλάντης Δουλγεράκη, η βασανισμένη γάτα βρέθηκε έξω από το δημαρχείο του Ζαρού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Μη δείτε-άλλα σάιτ την έχουν-τη φωτογραφία τι έκαναν στη γατούλα, θα ψυχοπλακωθείτε για το ανθρωποειδές είδος μας.Και πάλι στην Κρήτη η κακοποίηση

  2. ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ

  3. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΝΗΣΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΝΤΑΗΔΕΣ ΔΗΘΕΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΕΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΑ ΑΚΑΚΑ ΖΩΑΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΟ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΤΙ ΜΑΡΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΚΗΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ !!!!!!!

  4. σκουπίδια, κακό ψήφο να έχετε…

  5. Λεβενταραδες κρητικοι,μονιμοι και σταθεροι βασανιστες ανυπερασπιστων ζωων.Εξω απο την ελλαδα ρε τομα@@ρια.

  6. Μπραβο “λεβεντες” κρητικοι.Μονο στα ζωα βγαζετε την μαγκια σας.Κ αν δεν εχετσ οπλο μαζι σας ειστε κοτες λυρατες

  7. Μακαρι να βυθιστει αυτο το σκουπιδονησι! Δεν ξερω τι εκανε παλιοτερα, πλεον παραγει μονο που@@δες και ανωμαλους! Η ντροπη της Ελλαδας!

  8. Γιατί ρε παιδιά τυφλώσατε τον γατούλη ……. τόσο κακιά ;;;;; Τι μπορεί να σας έκανε ένας γάτος και τον τυφλώσατε ;;;;; Τι κολοψυχες υπάρχουν …..☹️☹️☹️

  9. Μικροτσούτσουνοι, ανίκανοι και πισωγλέντηδες λεχρίτες που βγάζουν την παρανοειδή σχιζοφρένειά τους σε ανήμπορα πλάσματα. Σκατόψυχοι…

  10. Λεβέντες οι συγκεκριμένοι κρητικοί !!! Πάλεψαν με το θηρίο και το σκότωσαν !! Αδερφές του ελέους !!
    Τώρα θα μου πεις η κακοποίηση των ζώων (και των ανθρώπων – βλέπε Γιακουμάκη) είναι στο αίμα ορισμένων κρητικών. Μέσα στις στάνες γίνονται τρελά όργια !!!

Comments are closed.