Νέα ευθεία απειλή πολέμου από τον Ερντογάν: «Μην μας προκαλείτε – Θα μάθετε καλά την τρέλα των Τούρκων»

Κοινοποίηση:
ερντογανν

Προκλητική γλώσσα από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ευθεία επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, στη διάρκεια ομιλίας του Τούρκου προέδρου ενώπιον των μελών του κόμματός του την Τετάρτη.

Αναφερόμενος στην Έλληνα πρωθυπουργό, ο Τούρκος πρόεδρος είπε: «Αν ψάχνετε για την ειρήνη, τότε μην με προκαλείτε. Μάθετε τα όριά σας. Δεν πρόκειτε να ωφεληθείτε από αυτούς που εμπιστεύεστε. Θα μάθετε καλά για την τρέλα των Τούρκων. Οι διερευνητικές ξεκίνησαν στην Κωνσταντινούπολη και τώρα ο Μητσοτάκης είναι ξανά προκλητικός. Κάθεστε στο τραπέζι και μετά σηκώνεστε και φεύγετε από αυτό. Είναι προφανές αυτό που κάνετε στα νησιά».

Αναφορικά με το Κυπριακό, είπε: «Δεν υπάρχει άλλη λύση για την Κύπρο από τη λύση των δυο κρατών. Δεν μιλάμε για ομοσπονδία, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στο τραπέζι, είτε το θέλετε είτε όχι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΤΟ ΛΥΤΖΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ . ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΣΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝ . ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ .

  2. ΤΡΕΛΛΑΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ.

  3. Κάνε κίνηση ρε μπαμπουίνε
    Θα μάθεις καλά την τρέλα των Ελλήνων
    Και ίσως ένας πόλεμος να είναι αυτό που τελικά θα βοηθήσει τη δημιουργία των συνθηκων που απαιτούνται για ένα καλό ξεκαθάρισμα τουρκων, αγφανων και πακι. Θράκη ας πούμε, αν γίνει πόλεμος σίγουρα θα υπάρξουν απώλειες – όχι απο πλευράς μας

  4. Ο Ερτογάν είναι βαριά άρρωστος και είναι να τον χώσουν βαθιά στα υπόγεια ψυχιατρικής κλινικής. Τώρα τελευταία βέβαια έχει φάει και πολύ ξύλο (από Αμερική, Γαλλία, συμμαχίες Ελλάδος, εξοπλισμοί Ελλάδος) και σάλταρε εντελώς. Και εσωτερικά δεν πάει καθόλου καλά, γι αυτό είναι όλες οι βλακώδεις και απέλπιδες σκέψεις του και ενέργειες του είναι ερμηνεύσιμες.Δεν μας τρομάζουν όμως.

  5. το ακουσες Κουλη???
    Δωσε κανενα νησακι γιατι αμα κανουν την τρελα οι Τούρκοι θα την γαμησεις πρωτα εσυ και το κοπαδι σου και μετα αυτοι

  6. τι περιμενατε να πει ο Dolma Sultan,ανωτατος αρχων του ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.?

  7. Γι’ αυτό και εμείς φροντίζουμε να απειλούμε ότι θα φέρουμε δέκα χιλιάδες πίθηκες να μας πάρουν τις πλάτες όταν γίνει το σόου. Να ξέρετε μισορεξιές ότι πρώτα θα γαμήσ@υμε εσάς και μετά τα μεμέτια. Ούτε που ψιλιάζεστε τι σας περιμένει φουτανάκια.

Comments are closed.