Νέα επίδειξη πλούτου από την κόρη του πτωχευμένου Κωστόπουλου! Κυκλοφορεί και προκαλεί με τσάντα 2000 ευρώ η φοιτήτρια Αμαλία (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Έχουν περάσει χρόνια από την πτώχευση και την υποτιθέμενη οικονομική καταστροφή του Πέτρου Κωστόπουλου για την οποία έχει μιλήσει άπειρες φορές αλλά, όπως φαίνεται, η ποιότητα ζωής δεν έχει αλλάξει ούτε για τον ίδιο, ούτε για τα παιδιά του.


Κι ενώ ο ίδιος έχει χάσει τα πάντα και εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να δίνει μάχες στις αίθουσες των δικαστηρίων ως απόρροια της κατάρρευσης του άλλοτε κραταιού εκδοτικού του ομίλου, οι δυο κόρες του σπουδάζουν στην Αμερική,ζουν μια χλιδάτη ζωή και κυκλοφορούν με ρούχα και αξεσουάρ πολλών χιλιάδων ευρώ. Σε σημείο που να αναρωτιέται κανείς που βρίσκει τόσα χρήματα ο πτωχευμένος πατέρας τους. Εκτός αν βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη και η μητέρα τους, η Τζένη Μπαλατσινού η οποία επίσης κάνει εμφανίσεις από «χρυσάφι».

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Η ξεφτιλισμένη κλεφτοπασόκα αδελφάρα.

  2. Η κόρη του το παίζει κοντέσσα αλλά ας θυμάται από τι κωλόβλαχο πατέρα βγήκε για να ξεκαβαλάει το καλάμι.

  3. Αιώνια η μνήμη και αναφέρονε φυσικά σε όλους όσους έχασαν τις δουλειές τους αυτά για τους υπαλλήλους…. Για τα αφεντικά από δω παν και άλλοι.

  4. Η Imaco πτώχευσε, όχι ο Πέτρος! Tι δεν καταλαβαίνετε;;; Οι επιχειρήσεις πτωχεύουν, όχι οι ιδιοκτητες τους, ως φυσικά πρόσωπα. Τώρα αν το χρήμα που έχει ο καθε κ.Κωστόπουλος, είναι μαύρο, ή φορολογημένο, καλό θα ήταν να το μαθαίναμε… στην Ελλάδα όμως, για τα γνωστά ειδικά πρόσωπα, εώς και αδύνατον…

  5. Αυτοι εχουνε πολύ πακέτο και δουλευουνε τον κοσμο μεχρι να ξεχαστει το θεμα.
    Ναι, δεν εχει ο Κωστοπουλος χρηματα οπως δεν εχει χρηματα
    και η Βικυ του Τσοχατζοπουλου! τα εχουνε τα πακέτα αλλα στα σιγουρα…
    τωρα πουλανε παραμυθι μεχρι να ξεχαστει ή να γινει κανα μπαμ με τους τουρκαλάδες να εξαφανιστουν σε μερη εξωτικα…
    Εξαλλου παντρευτηκε και η μαμα και ο νεος μπαμπας θα αναλαβει γενικα την οικογενεια
    τπυ πρωην.

  6. Δεν φοράει ο οδηγός μοτοσυκλέτας το προστατευτικό υποχρεωτικό κράνος. Έχει γίνει κλείσιμο επιχειρήσεων εν ονόματι Π.Κ., δεν έχει γίνει κατάσχεση τραπεζικών καταθέσεων όμως επί ονόματι άλλου πχ. πληρεξούσιου δικηγόρου ή άλλης εταιρίας στη οποία δεν φαίνεται ο Π.Κ. αλλά είναι ο κατέχων και τελικός διαχειριστής καταθέσεων. Χρήματα μπορείς να μεταφέρεις σε/με διάφορους τρόπους, όπως και να κατέχεις πιστωτική κάρτα άλλου και με αυτή να συναλλάσσεσαι, αυτό δεν σε καθιστά σε “πτώχευση”. Όπως και να πάρεις τα χρήματα για να μην στα κατασχέσουν και να τα νομιμοποιήσεις σε άλλο φυσικό πρόσωπο με μια μικρή προμήθεια, και να δηλώνεις πτώχευση αφού επί ονόματι σου δεν φαίνεται ανοιχτά ότι κατέχεις. Γνωστά τι έκανε ο δηλών playboy Π.Κ. με συγκεκριμένο πολιτικό “άντρα” ο οποίος τον ευνόησε, παρείχε μεγάλα ανταλλάγματα, παρείχε λεφτά πολλά λεφτά, και κρατικές εξυπηρετήσεις για τις “υπηρεσίες” που του παρείχε τακτικώς ήτο σημειολογικά “—>ο”, θα γραφόταν “->ο” αλλά φήμες λένε ότι έκανε εγχείρηση πλαστικής.

Comments are closed.