Νέα δημοσκόπηση: Πολύ μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ – Πώς κατανέμονται οι έδρες

Κοινοποίηση:
1

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για «Το Βήμα της Κυριακής», καταγράφει τη διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ, στις 9 μονάδες.

Όσον αφορά στην εκτίμηση ψήφου, με αναγωγή στα έγκυρα, δύο εβδομάδες πριν τις βουλευτικές εκλογές 2019, τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής:

ΝΔ: 38,5%
ΣΥΡΙΖΑ: 29,5%
ΚΙΝΑΛ: 8%
ΚΚΕ: 5,2%
Χρυσή Αυγή: 3,5%
Ελληνική Λύση: 2,8%
Ένωση Κεντρώων: 2,5 %
ΜέΡΑ25: 2,5 %
Οικολόγοι Πράσινοι: 1,7%
Δημιουργία Ξανά!: 1,5 %
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1,1 %
Πλεύση Ελευθερίας: 1%

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ποσοι ηρθαν;;;;;; Εχει ερθει η Μιση Ασια, η Μιση Αφρικη, βαλε και αυτους απο την πρωην Σ. Ενωση, βαλε και απο τα Βαλκανια κτλ , κτλ και κανε τον υπολογισμο!!!!!!!! Και αν δεν ειχαμε εκλογες θα ερχοταν και η υπολοιπη Ασια και Αφρικη, αν και δεν νομιζω οτι και με τους καινουργιους θα αλλαξουν πολλα πραγματα σ’ αυτον τον τομεα!!!!!! Και μη χειροτερα!!!!!!!

  2. ΚΑΛΑ Η ΝΔ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ,ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΝΟΦΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΩΤΟΦΑΓΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΟΜΑ.ΑΛΛΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 30 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ?ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ?ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ,ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ,ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ,ΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ?ΜΑ ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ.ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΓΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΥΤΟΙ?

Comments are closed.