Νέα δεδομένα για τον Γιώργο Λιάγκα στον ΣΚΑΪ – Δεν θέλουν το…

Κοινοποίηση:
giorgos_liagkas_1

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει στους δέκτες μας ο Γιώργος Λιάγκας, μετά την ποινή που του επέβαλλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» επιστρέφει μεν, δεν αναμένεται να μακροημερεύσει δε, καθώς οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ δεν καλοβλέπουν την παρουσία της στο πρόγραμμα του σταθμού, κυρίως μετά τις τελευταίες αναταραχές με την απομάκρυνση της Ελεάννας Τριφύδου.

Το κανάλι, βλέπετε, εξακολουθεί να θέλει τον Λιάγκα στο δυναμικό του, όχι όμως και τους συνεργάτες του. Συγκεκριμένα, πηγές εκ των έσω αναφέρουν πως στα σχέδια του ΣΚΑΪ για τον παρουσιαστή είναι το οριστικό του τέλος από το μεσημέρι -που απαιτεί προσωπικό σχόλιο- και η επιστροφή του στο «ακίνδυνο» late night το οποίο ο ίδιος γνωρίζει να κάνει πολύ καλά.

Λέγεται, μάλιστα, πως ο σταθμός είναι περισσότερο εξοργισμένος με το δίδυμο Παπανώτα – Τσολάκη και λιγότερο με την Γκαγκάκη και τον Λιάγκα ο οποίος από την αρχή πήρε επάνω του όλη την ευθύνη για όσα συνέβησαν.

Την ερχόμενη σεζόν, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας αναμένεται να κάνει παιχνίδι solo, την ώρα που το μέλλον τον συνεργατών του είναι αβέβαιο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αυτό το κέλυφος ποιοι κύκλοι το προωθούν και για ποιο σκοπό…….: !

  2. Ναι ρε για όλα σας φταιει ο Λιάγκας… οι αισχρές φάρσες του Πουμπουρα δε σας ενοχλούν, ούτε οι αηδίες της Ανίτας Κοίτα, ούτε τα διλήμματα της Καινούργιου,
    ουτε τα τηλεμάρκετινγκ που μας έχουν πρηξει, ούτε το μάι στάιλ ροκς
    με τις μοδες ηλιθιότητας που προσπαθούν να επιβάλλουν,
    ούτε τις νεξτ τοπ κατίνες κι ένα κάρο άλλες σάχλες που δίνουν μηνύματα σαβούρας
    στον κόσμο..κυρίως δε σας ενοχλεί η προπαγανδάρα των δελτίων
    και οι ταμπέλες που θέλουν όλους τους πατριώτες φασίστες…
    ο Λιάγκας σας μάρανε…που στον ΑΝΤ1 τον κόψανε γιατί αυτό ήθελαν
    οι Ράδιο Σαπίλα ρε βλήτα… Α ρε ηλίθιοι εγκέφαλοι που το παίζετε και γνώστες
    αλλά μόνο σαβούρα ξέρετε να μασάτε και ξερνάτε αφοδεύματα…
    η βλακεία μπορεί να πάει σύννεφο σε πολλά κανάλια, αλλά κι εσείς
    δεν είστε οι φωτεινότερες λάμπες στον πολυέλαιο

  3. Τι λεει;Ξερει ο Σαλιαγκας να κανει “πολυ καλα” το late night;Απο ποτε;Αφου κι απ’αυτο τον κοψανε στον ΑΝΤ1 οταν ηταν.ΤΙΠΟΤΑ δεν ξερει ο χλιμιτζουρας να κανει καλα.Σε τιποτα δεν εχει πετυχει.Ολες οι εκπομπες που εκανε μονος του σαν κυριος παρουσιαστης,πατωσανε και κοπηκαν προ της ωρας τους.Ουτε βουλευτης δεν καταφερε να εκλεγει με το κλεφτοΠΑΣΟΚ,τοτε που το κλεφτοΠΑΣΟΚ εβγαζε πανω απο 100 βολευτες.Και το “δελτιο ειδησεων” που εκανε καποτε στο star,ανεβαζε κανα νουμερο αμα ειχε καμια Χειλουδακι να πεταει κανα βυζι ή τιποτα παρακμιακους της shoowbiz να βριζονται.

  4. <>. Τα είχα γράψει και προχθές… εκεί στο ΣΚΑΪ, εδώ και καιρό η βλακεία πάει σύννεφο… μαζεύουν ότι σαβούρα και πατσαβούρα υπάρχει… τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε εκπομπές… δεν ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ δημοσιογραφους-παρουσιαστές από καίριες θέσεις, που έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα, είτε με τον ιδιωτικό, είτε με τον δημόσιο βίο τους…
    Ο κ.Αλαφούζος, ΤΙΠΟΤΕ δεν καταννοεί;;;;;;;;

Comments are closed.