Με αγωγή και μήνυση απάντησε ο Γιώργος Κιμούλης στη δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκα για σωματική και λεκτική βία: «Με έβρισε και με κλώτσησε»!

Κοινοποίηση:
KIMOYLIS_DOYKA

Διευρύνονται πέραν του σεξουαλικού οι δημόσιες καταγγελίες επωνύμων για απαράδεκτες συμπεριφορές. Η Ζέτα Δούκα αυτή τη φορά προκάλεσε σοκ με τις αποκαλύψεις που έκανε στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Σύμφωνα με όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός, ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία.

Διάβασε περισσότερα εδώ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτη κρυφό καμάρι. ΔΑΜ.

  2. Η Δα__νάκη δεν βγαίνει να πει ότι την είχε κάνει μπαούλο, θα είχαν γλυτώσει τα κοριτσάκια. Τα πήρε στο λαιμό της. Θα του είχε κοπεί ο αέρας……

  3. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΙΑΣΕ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΣΤΗ ΚΩ ΠΡΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΜΟΥ. ΘΑ ΜΗΝΥΣΩ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ,

  4. Καλά ο Κιμούλης είναι και λίγο ζουρλός.Είχε έρθει στη πόλη μου για μια καλοκαιρινή παράσταση και επειδή είχε χαλάσει το κλιματιστικό βγήκε από το καμαρίνι και ούρλιαζε.

  5. Άλλη μία εξαιρετική ερμηνεία από την ηθοποιό στην παράσταση “Πάμε Δανάη” ! Κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσουν να δίνουν βήμα και στους άντρες , να ακουστεί και η άλλη πλευρά , να υπάρξουν και οι αντρικές καταγγελίεςγια τις όποιες παρενοχλήσεις και βίες…!

  6. Μπράβο. Σκοτωθείτε μεταξύ σας, εμείς να γελάμε. Ανέχονται τα πάντα για την καριέρα, έχουν απωθημένα που υπέκυψαν, που δεν αντέδρασαν όταν έπρεπε, βράζουν στο ζουμί τους και μετά από πενήντα χρόνια εκδικούνται κάνοντας ρόμπα τον άλλο. Ας έφευγε από την παράσταση, τής έβαλε κανείς το πιστόλι στον κρόταφο να μείνει με το ζόρι; Αυτός φταίει που συνεργάζεται με ατάλαντες. Αλλά, συγνώμη, ξέχασα, εδώ παντρεύτηκε και έκανε παιδί με την κακάσχημη, κοντοστούπα οχιά. Απορώ τί της βρήκε. Η Δούκα είναι πολύ ωραιότερη εμφανισιακά. Μήπως την κρυφογούσταρε και διάλεξε, όπως κι άλλοι, αυτό τον τρόπο να τής το δείξει;

  7. Εμένα ο μπαμπάς μου τριάντα χρόνια πριν μου είχε δώσει ένα χαστούκι.

  8. Ποιος του δίνει το δικαίωμα να φέρεται έτσι αυτός και οι όμοιοί του; Όλα fake πουλάνε ευγένεια, ήθος, ανθρωπισμό τα τομάρια αλλά απο μέσα βόθρος και δυσωδία.

  9. Μην ασχολείστε κύριε Χιε με ατάλαντους, νάρκισσους, κομπλεξικους, δήθεν “καλλιτέχνες” της θολοκουλτουρας. Αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με τους παλιούς ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου που ήταν πραγματικά ταλαντούχοι και καλλιτέχνες με όλη τη σημασία της λέξης. Έπαιζαν δε σε έργα που δίδασκαν το ήθος, την ανιδιοτελή αγάπη, τη θυσία, το καλό, την αλληλοβοήθεια και πολλά άλλα που δυστυχως έχουν εκλείψει στην εποχή μας. Σε αυτά τα αποβρασματα, δήθεν”ηθοποιούς”, δουλακια και υπηρέτες της ΝΤΠ αξίζει μόνο η αδιαφορία, διότι φέρουν μεγαλη ευθύνη για την εκπουστευση και την εκπόρνευση της νεολαίας.

  10. Mιλαει κι αυτή που τα είχε φτιάξει με τον παππού καρβέλα για να γίνει γνωστή… Γενικώς οι καταγγελίες τις τελευταίες μέρες παίρνουν ανεξέλεγκτα μεγάλη μορφή κι αυτό θα οδηγήσει σε σοβαρές αργότερα καταγγελίες να περνάνε αδιάφορα… Κοφτε το λοιπόν… Και στην τελική στην δουλειά μας πάντα όλοι έχουμε βιώσει ανώτερους μας να μιλάνε άσχημα ή να έχουν κάποιο τουπέ τι πρέπει να γίνει να βγούμε όλοι σε καταγγελίες??

    1. προς κριστι .με την λογικη σου καλα κανει και η παγκοσμιοποιηση και γαμα τον κοσμο και τον θελει δουλαρες .σε λιγο θα μας γαμουν θα μας χτυπουν θα μας βριζουν και θα λεμε ευχαριστουμε να ειστε καλα θελουμε κιαλο . τετοια λογικη εχει ολοι εσεις γιαυτο ζουμε μεσα στα σκατα τα οποια και τρωτε καθημερινα. ειστε αρρωστοι!!!!!!!

      1. Προς Γιώργο… Αν εκφραζοσουν καλύτερα θα σου απαντούσα.. Κιαν καταλάβαινες το νόημα σε αυτά που έγραψα δεν θα το γενικεύες.. Καλή συνέχεια Γιώργο

      2. Όταν κάποιος σε ενοχλεί, σε θίγει και σε προσβάλει, μιλάς εκείνη την στιγμή κι όχι μετά από 10 και 20 χρόνια.
        Κόψε λοιπόν τα ψυχοφαρμακα και την πολλή χούφτα Γιώργο…

    2. Πες τα!! Βγαίνει η κάθε ξεκ@λιαρα να παραπονεθεί ποιος την αποκάλεσε καρι@λα ρπιν 15χρ!

  11. άθεο, αριστερό σίχαμα, που πουλάει κουλτούρα και υψηλή διανόηση αλλά δεν δυστυχώς δεν βρίσκεται κάποιος να του σπάσει τα μούτρα. Ξύλο με τη μία να μην πάρουν ανάσα, θρασύδειλα τομάρια.

  12. ολρς οι καριες τωρα τα θυμηθηκαν ολα και τις αποπειρες και τις ενοχλησεις στο τελος θα βγει και η γιαγια μου να καταγγειλει αποπειρα βιασμου κοπελιες κοφτε το πια αυτα τα λενε αμεσως οχι μετα την καριερα τους

  13. Και καλά σου έκανε κομπλεξικη δηθενατζου αταλαντη τραβελομουρα

    1. Επίσης ζιγκολό σαυρών και προαγωγός, Δαμανάκη – Ματσούκα, με μεγάλη αδυναμία στους “κουραμπιέδες “.

  14. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο είχε παντρευτεί και την Δαμανάκη από μεγάλο έρωτα …..μαλλον

Comments are closed.