Νέα αδιανόητη πρόκληση Σακελλαροπούλου με φόντο την Εθνική μας Άμυνα!

Κοινοποίηση:
Ορκωμοσία ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη των νέων υπουργών και υφυπουργών της Κυβέρνησης, Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024.
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η επίσημη ανακοίνωση της προεδρίας η οποία συνοδεύεται με την σχετική φωτογραφία, γράφει τα ακόλουθα:

«Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέθεσε στο Προεδρικό Μέγαρο γεύμα στη νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Δημήτριο Χούπη, τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη, τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Δημήτριο – Ελευθέριο Κατάρα και τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο Δημοσθένη Γρηγοριάδη»

Δηλαδή, η πρόεδρος της Δημοκρατίας δεξιώθηκε την στρατιωτική ηγεσία, χωρίς όμως την παρουσία του αρμόδιου υπουργού εθνικής άμυνας, Νίκου Δένδια!

Πρόκειται για μία πρωτοφανή πρόκληση, η οποία δεν έχει προηγούμενο.

Είναι γνωστό ότι η Σακελλαροπούλου είναι στα μαχαίρια με τον Νίκο Δένδια από τότε που δεύτερος ήταν υπουργός εξωτερικών. Η πρόεδρος τότε είχε υποστηρίξει ψευδώς ότι η λίστα παρασημοφορήσεων που περιείχε αμφιλεγόμενα άτομα, ήταν έργο του ΥΠΕΞ. Με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η οργισμένη διάψευση Δένδια.

Αυτός όμως δεν είναι λόγος για το ανοσιούργημα της προέδρου. Ειλικρινά, ο Μητσοτάκης δεν αντιλαμβάνεται την καταστροφή που επιφέρει στους θεσμούς, διατηρώντας την Σακελλαροπούλου στη θέση της; Τόσο «σφιχτά» τον κρατάει;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Για άλλη μια φορά αυτό το άσχετο άχρηστο και ανίδεο τσόκαρο που παριστάνει την ΠτΔ την έκανε την μπαρουφα του.Δεν μας είπε όμως εάν ο παρατρεχαμενος καρπαζοεισπρακτορας σύντροφος ήταν παρών ή τον είχε στην κουζίνα και έπλενε τα πιάτα.

  2. Σιγα μη κανει κουμαντο η κοντη και ασκημη .Εχει συντροφο γι αυτες τις δουλειες. Ριξτε μια ματια σε αυτον και θα καταλαβετε. Ψαξτε τον λιγο θα εκλπαγειτε.

  3. ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΤΟ ΛΕΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ

    Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

  4. Τον εχει χεσει τελειως η αθεη κατινα το θεσμο! Πραγματικα ειναι σκετη γλαστρα που υπογραφει τα ορντινα της γκεσταπιτισσας Κουλαρας!

  5. ΚΑΤΙΝΑ
    ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΟΙΩΣ ΓΙΑΤΙ
    ΘΑ ΒΡΕΙΣ…….ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑΠΑ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!!!!!!

  6. Οι ξεγάνωτοι τενεκέδες πήγαν και έφαγαν με πρόεδρο των διπόδων εισβολέων και κίναιδων και τα εδέσματα όλα πληρωμένα από τους ηλίθιους υπηκόους της μπανανίας.
    Όσο για το αφορεσμενο τι να τον νοιάξει ; Αυτός ανοίγει τον βρομόστομα του μονον και μονον όταν του δώσει εντολή το αφεντικό του .
    Και αυτήν την νυφίτσα με εντολη την έβαλε να παριστάνει την γλάστρα των 300 αληταραδων .

  7. Αυγά ημέρας, ψάρια της ώρας κι αρχιδια στο τετράγωνο.

  8. Κ γιατί πήγαν οι σαπιοκοιλιάδες στο γεύμα??
    Μη χάσουν τα άστρα κ την καρέκλα??
    Έστω..
    Θά έπρεπε να τής κάνουν αυστηρότατη παρατήρηση σε Εθνικής φύσεως ζητήματα!
    Αλλά γλείφουν και το πάτωμα , μπροστά της!!!🖐️

  9. Κολοσταυρουπολιτισα καλα περνατε με τα λεφτα του λαου που τον εχεται ξεζουμισει απο ολες τις πλευρες αλλα θα σας τα βγαλουμε ξυνα παλιο σαταναδες.

Comments are closed.