Νέα άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σε λεωφορείο της Θεσσαλονίκης – Κόλαση η ζωή των Ελλήνων πολιτών (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΞΥΛΟ

Συνεχή είναι τα προβλήματα που δημιουργούνται από αλλοδαπούς σε ολόκληρη τη χώρα. Πλέον, στη συμπρωτεύουσα οι συμπλοκές μεταξύ τους είναι καθημερινό φαινόμενο, μετατρέποντας σε κόλαση τη ζωή των Ελλήνων πολιτών.

Στα βίντεο που ακολουθούν βλέπουμε συμπλοκή μεταξύ ξένων σε λεωφορείο της Θεσσαλονίκης. Άρχισαν να πλακώνονται στη γαλαρία που όπως φαίνεται είναι με Άραβες και πακιστανούς.

Ο ένας έπεσε πάνω σε γυναίκες καθώς ήθελε να τις αποφύγει  γι’ αυτό ακούγεται «γιατί πείραξες τις κοπέλες».

Λίγο αργότερα και ενώ οι μπουνιές έδιναν και έπαιρναν η μπλούζα ενός ηλικιωμένου Έλληνα γέμισε με αίματα.

Το λεωφορείο ήταν το 2Κ κοντά στη στάση Ιπποκράτειο έγινε το περιστατικό και εκεί κατέβηκαν οι μισοί και οι άλλοι μισοί στη στάση Δημητρίου Μητροπούλου.

Επί τρία ολόκληρα λεπτά δεν μπορούσε να τους σταματήσει κανείς!

Μια γυναίκα φώναζε πάνω στον πανικό της ότι θα βγάλουν μαχαίρια θα πεθάνουμε όλοι εδώ μέσα και επειδή ήταν εν κινήσει το λεωφορείο φώναζαν να σταματήσει, να ανοίξουν πόρτες, αλλά ο οδηγός ήταν στον κόσμο του.
Αυτή είναι η καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών «κύριοι» της Νέας Δημοκρατίας!

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΡΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ!!!

  2. Καλά να πάθουν οι νεοελληναράδες ραγιάδες. ΕΛΛΗΝΕΣ με Κασσιδιάρη

  3. Παλι τα ιδια θα λεμε;;;;;; ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ αλβανους,πακιστανους,μαυρους,κινεζους,γυφτους,ρουμανους,βουλγαρους,γεωργιανους και σε οποιον δεν ειναι γηγενης Ελληνας και επιστροφη ολων των Ελληνικων εγγραφων που τους εχουν δωσει ταυτοτητες,διαβατηρια,ιθαγενειες,υπηκοοτητες και οτι αλλο

  4. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΠΑΝΓΚΛΑΒΑΔΕΣΙΑΝΟ ΝΑ ΤΥΛΙΓΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ… ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΚΑΤΩ

  5. …..ετσι ακριβως λειτουργει το ελληνικο κρατος τα τελευταια 100 χρονια ….φωτοαντιγραφο…..βρωμοασιατισμος επι των πολιτικων τεμαχιων , ενστολων διποδων , και κουστουματων αρακτεων υπαλληλων της Ουζμπεκιας.

  6. Έτσι,μέχρι να καταλάβει μέχρι και ο τελευταίος αριστεροπίθηκας δικαιωματιστής ότι δεν πάει άλλο με αυτά τα ζώα

    1. με τις ευλογίες των δεξιών. βορίδης και γεωργιάδης δίνουν άδειες αβέρτα σε όλους τους πακιστανούς και ο μητσοτάκης τους καλύπτει

Comments are closed.