Νέα Φιλαδέλφεια: Οι γονείς των προφυλακισμένων χούλιγκαν στο ΥΠΕΞ της Κροατίας – Ζητούν την επιστροφή τους

Κοινοποίηση:
5945653

Περίπου 100 άτομα από 30 οικογένειες συλληφθέντων σε σχέση με τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια συγκεντρώθηκαν έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Αν και οι γονείς των συλληφθέντων αρνήθηκαν να μιλήσουν στην κάμερα, απαίτησαν δίκαιη μεταχείριση για τα παιδιά τους, εκφράζοντας ανησυχίες για τη μεταχείριση που μπορεί να αντιμετωπίσουν στις ελληνικές φυλακές, όπου μεταφέρονται. Μάλιστα, τα πλακάτ που κρατούσαν, ανέφεραν «δικαιοσύνη για τους οπαδούς μας» και «φέρτε πίσω τα παιδιά μας».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, και τα 105 άτομα που κατηγορούνται για τα θανατηφόρα επεισόδια έξω από την OPAP Arena, συμπεριλαμβανομένων Κροατών χούλιγκαν και Ελλήνων συνεργών, έχουν προφυλακιστεί. Νωρίτερα, είχε ξεκινήσει η μεταφορά των κρατουμένων αυτών σε 16 διαφορετικές φυλακές της χώρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Καθήστε μέσα τώρα, καλό θα σας κάνει…Μπας και βάλετε μυαλό…

  2. Nα καθόντουσαν στην πατρίδα τους τα καλόπαιδα να μη σκότωναν ,να μην σάπιζαν κόσμο στο ξύλο με επικίνδυνα δολοφονικά αντικείμενα και να μην διέλυαν περιουσίες.Τώρα ας υποστούν τις συνέπειες.

Comments are closed.