Νέα Σμύρνη: Προκλητικοί οι μαστροποί μετά τη σύλληψή τους για την 14χρονη -Ανθρωποκυνηγητό για τον «Ρουσλάν»

Κοινοποίηση:
ασψσααα

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη, ενώ οι συλληφθέντες ρίχνουν την ευθύνη στην ανήλικη.

Η 14χρονη έδωσε την πρώτη της κατάθεση στη νέα δομή προστασίας ανηλίκων, «Σπίτι του Παιδιού» στο Παλαιό Φάληρο, παρουσία παιδοψυχολόγου, για την
κόλαση που πέρασε στα χέρια μαστροπών που την βίαζαν και την εξωθούσαν στην πορνεία.

Η 14χρονη μίλησε στους αστυνομικούς για τη γνωριμία και τη σχέση που ανέπτυξε με τον έναν εκ των συλληφθέντων, τον Ταχίρ, τον οποίο, όπως κατέθεσε, γνώρισε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.

Για το ραντεβού της με τον «Ρουσλάν», σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι υποστήριξε ότι δεν πήρε χρήματα. Ο εν λόγω αλλοδαπός εξακολουθεί να αναζητείται από τις Αρχές, οι οποίες γνωρίζουν τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου, χωρίς όμως να έχει καταστεί δυνατός ο εντοπισμός του.

Το κορίτσι επιβεβαίωσε πως της υποσχέθηκε χρήματα με αντάλλαγμα να κάνει ερωτικά ραντεβού, χωρίς όμως να προχωρήσει τελικά σε αυτές τις συναντήσεις.

Πρόκειται για άνδρα 30 ετών από τη Γεωργία ο οποίος αναζητείται και σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη επιβεβαίωσε ότι την περασμένη Κυριακή πήγε μαζί του σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο.

Η 14χρονη φέρεται να είπε για τα βίντεο που τραβούσαν δύο από τους τρεις συλληφθέντες πως θυμάται αυτά τα δύο πρόσωπα, αλλά δεν γνώριζε ότι τη βιντεοσκοπούσαν. «Μάλλον το έκαναν και σε άλλα κορίτσια», φέρεται να είπε το ανήλικο κορίτσι.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχουν πέσει θύματα και άλλα παιδιά.

Προκλητικοί οι συλληφθέντες

Σύμφωνα με πληροφορίες, οργή προκαλούν τα πρώτα λόγια των συλληφθέντων, οι οποίοι φέρονται να είπαν: «Μας είχε πει ότι είναι 17 χρονών. Με τη θέλησή της γινόντουσαν όλα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος «Ταχίρ» φέρεται να είναι μαστροπός, παντρεμένος και πατέρας 3 ανήλικων παιδιών που μένει στη Νίκαια και ένας εξ αυτών που τραβούσαν βίντεο την ασέλγεια σε βάρος της 14χρονης.

Ο Δ.Κ. που συναντήθηκε με το κορίτσι, είναι 25 ετών και πατέρας 2 παιδιών και κατοικεί στη Μαγούλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αδυναμία να φωτογραφίζεται δίπλα σε περιπολικά και 50ευρα.

Ο 24χρονος Ελλάδιος Σπηρλιώτης φέρεται να τραβούσε βίντεο την ασέλγεια σε βάρος του κοριτσιού. Είναι πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου» και αυτός που παρέδωσε στις αρχές 7 βίντεο από τη φρίκη που βίωνε η ανήλικη.

Μιλώντας στο Star, ο πατέρας του Δ.Κ, είπε: «Μίλησα και με το παιδί. Δε νομίζω ότι ο γιος μου είναι βιαστής».
«Είναι παράσιτο που ζει εις βάρος άλλων»

Συγγενής του Ελλάδιου Σπηρλιώτη είπε πως «είναι ένα παράσιτο, ζει εις βάρος άλλων». Όπως είπε στο Star, «έχει κάνει φυλακή τέσσερα χρόνια για ληστείες κλοπές εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς. Κανένας από την οικογένεια δεν θέλει να έχει επαφή μαζί του εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα δημιουργούσε προβλήματα. Θα έπρεπε να ντρέπεται γι’ αυτό που έκανε! Να μείνει στη φυλακή. Έχει αδερφές, έχει ανιψιές σε τέτοια ηλικία. Πήγε σε ένα κοριτσάκι να το εκμεταλλευτεί. Μόνο αηδία μου προκαλεί αυτός ο άνθρωπος».
Τρεις συλλήψεις μέχρι στιγμής

Μέχρι στιγμής, οι Αρχές έχουν συλλάβει τρεις άνδρες ενώ σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης, ο 29χρονος, με τα αρχικά Τ.Χ., αιγυπτιακής καταγωγής, την προσέγγισε μέσω social media και στη συνέχεια την συναντούσε.

Ο 24χρονος Ελλάδιος Σπηρλιώτης συνελήφθη για την υπόθεση μαστροπείας μαζί με έναν 30χρονο και έναν 25χρονο. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Κατά περίπτωση, αντιμετωπίζουν τα αδικήματα: μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, παιδική πορνογραφία.

Στις αρχές έχει καταθέσει και η κοινωνική λειτουργός η οποία βοήθησε στην αποκάλυψη της φρικιαστικής υπόθεσης.

Για κατάθεση θα κληθούν και η 16χρονη αδελφή του κοριτσιού αλλά και μία φίλη της 14χρονης από το ίδρυμα που φαίνεται πως γνώριζαν τον εφιάλτη του παιδιού.

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 14χρονης

Στα κινητά των τριών κατηγορουμένων εντοπίστηκαν ανατριχιαστικά βίντεο όπου καταγράφεται από τους ίδιους η σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται και το κινητό της 14χρονης ώστε να βρεθούν οι συνομιλίες της με τον 29χρονο μαστροπό και τους άλλους εμπλεκόμενους.

Να σημειωθεί ότι για την 14χρονη είχαν εκδοθεί από τον περασμένο Οκτώβριο τέσσερα missing alerts από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και ένα για την 16χρονη αδελφή της.

Στα ίχνη του «Ρουσλάν» -Έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων

Οι Αρχές θα προχωρήσουν και σε έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων.
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές για τη σύλληψη του τέταρτου μαστροπού, με το όνομα «Ρουσλάν», ο οποίος καταζητείται για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα την 14χρονη.

Η 14χρονη μαζί με την επίσης ανήλικη αδελφή της φιλοξενούνται στο ίδρυμα της Νέας Σμύρνης έπειτα από εισαγγελική εντολή, καθώς προέρχονται από ένα κακοποιητικό οικογενειακό περιβάλλον, με τον πατέρα τους να είναι ναρκομανής, ενώ η μητέρα τους ήταν απούσα.

Οι Αρχές ερευνούν εάν οι κατηγορούμενοι συνήθιζαν να «ψαρεύουν» κοριτσάκια προκειμένου να τα εκπορνεύσουν, ενώ είναι πιθανό προκειμένου να διευκολυνθεί η έρευνα να δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητάς τους.

Στον ανακριτή την Παρασκευή οι συλληφθέντες

Αύριο Παρασκευή οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Ανακριτή ενώ οι έρευνες θα επεκταθούν σε βάθος ετών καθώς προκύπτει ότι το παιδί από την ηλικία 11 ετών που φιλοξενείται στο συγκεκριμένο Ίδρυμα, εξαφανίζονταν συχνά μαζί με την αδελφή της, χωρίς να ξέρει κανείς που πήγαιναν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η μαμά της 14χρονης γιατί έχει νομική ασυλία ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ?
    Έπαψε στο Ελλαδιστάαν να ισχύει η επιμέλεια ανηλίκου?

  2. ΝΔ Σύριζα και ΠΑΣΟΚ μου ήθελαν τα παιδιά….
    Φάτε Ταχίρ και Ρουσλάν τώρα και τσιμουδια γιατί θα σας πουν φασίστες…

Comments are closed.