Νέα Σμύρνη : Μαρτυρίες για τον άγριο ξυλοδαρμό – «Εσένα θα σε τακτοποιήσω»

Κοινοποίηση:
da71e73b87d0367fb597c22197d5e072_XL-1-768x538

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης που βρέθηκαν μπροστά στα βίαια γεγονότα που έλαβαν χώρα το μεσημέρι της Κυριακής στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Μιλώντας στο MEGA αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού περιγράφει τα όλα όσα συνέβησαν.

Σε κλοιό πανδημίας η χώρα

«Κατεβαίνουν από τις μηχανές, έρχονται εκεί και λέει ένας ‘σας είπα τώρα, φύγετε από κει’, απαντάω ‘συγγνώμη δεν καταλαβαίνω, έχω στείλει μήνυμα, τηρούμε όλα τα μέτρα για ποιον λόγο να φύγουμε από την πλατείας μας;’» λέει, μιλώντας στο MEGA, η γυναίκα.

«Τον ρώτησα για ποιον λόγο θα μας γράψετε; ‘Γιατί έτσι γουστάρω’ απάντησε» συμπληρώνει.

Αναφερόμενος στο θύμα ξυλοδαρμού από τον αστυνομικό είπε πως το παιδί ήρθε να ζητήσει τον λόγο από τους αστυνομικούς για τον τρόπο που μιλούσαν στη γυναίκα για να λάβει την απάντηση «εσένα θα έρθω εκεί κάτω και θα σε τακτοποιήσω».

Τα λόγια της επιβεβαιώνει ακόμα ένας αυτόπτης μάρτυρας. Πρόκειται για τον άνθρωπο που τραβάει το βίντεο με τον ξυλοδαρμό. «Φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο ότι το παιδί ζητάει το λόγο που γίνεται όλο αυτό, δεν υπάρχει από το παιδί κάποια επίθεση προς τους αστυνομικούς» λέει και εκείνος με τη σειρά του στο MEGA.

Τέλος και οι δύο απορρίπτουν τους ισχυρισμούς του αστυνομικού περί αξιόποινης πράξης από τον νεαρό, πριν τον άγριο ξυλοδαρμό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κι εμείς θα σε τακτοποιησουμε…γιατι έτσι γουστάρουμε..το νου σου μπασκινα!!

Comments are closed.