Νέα Σμύρνη: Βίντεο-ντοκουμέντο! Η στιγμή που ρίχνουν τον αστυνομικό στο έδαφος και τον ξυλοκοπούν άγρια – Σκληρές εικόνες

Κοινοποίηση:
astynomikos-traymatias-nea-smyrni-09-03-2021

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη, απόρροια των οποίων ήταν ένας αστυνομικός να έχει τραυματιστεί σοβαρά από ομάδα κουκουλοφόρων.

Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ ήταν πάνω σε μηχανή της ΕΛ.ΑΣ. όταν δέχθηκε επίθεση από το πλήθος και έπεσε κάτω. Εκείνη τη στιγμή, καθώς βρισκόταν πεσμένος και ανήμπορος να αντιδράσει, δέχθηκε επίθεση στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα από δεκάδες κουκουλοφόρους.

Τον αστυνομικό μετά από αρκετή ώρα παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης που έπεσε κάτω ο αστυνομικός και δέχθηκε την επίθεση από τους κουκουλοφόρους:

 

Το συγκλονιστικό σημείο της επίθεσης στον αστυνομικό:

Μόλις εκτιμήθηκε σε πρώτη φάση η κατάσταση του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο, ώστε να του παρασχεθεί πλήρης ιατρική βοήθεια.

5259873
5259895
5259898
5259899
5259900
5259901
5259897
5259902
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

40 Σχόλια

  1. Ποιός τους έβαλε να διασχίσουν αυτό το συγκεντρωμένο πλήθος ?
    Αφού μαγκιές τους παίρνει να κάνουν μόνον 10 εναντίον ενός.
    Να πας σε πόλεμο δηλαδή με αυτούς, μια διμοιρία 20 ατόμων, να το σκάσουν και να σε αφήσουν στα χέρια του εχθρού.
    Αι καλά

  2. Κούλα τσακίσου και φύγε με το καλό, αλλιώς θα φύγεις κακήν κακώς. Διχαζεις και δημιουργείς αναταραχές στον λαό, αυτά σου έμαθαν τα αδέρφια σου οι Εβραίοι στο Χάρβαρντ; ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΜΙΑΣΜΑ.

  3. Ο Χρυσοχοΐδης ειναι μεγαλος ανθρωπος φαινεται να μην καταλαβαινει τι γίνεται στον κοσμο δεν πρεπειβνα χειωτετοια θεση ευθυνης ειναι παλιας εποχης ο ανθρωποσ δεν καταλαβαινειβοτιβο κοσμος τωρα ειναι πολυ εξαγριωμένος

  4. ρε τη μαγκες..στην αμερικη θα ειχαν πεσει καμια 200 σφαιρες και τελος το θεμα..εδω…ουτε σκεψη για τετοια…κοτες..ολοι κοτες

  5. Ο διχασμός είναι η μεγαλύτερη κατάρα για έναν λαό.
    ΡΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕ ΕΛΛΗΝΑ….
    Δε βλέπεις,ότι παίζεις το βρώμικο παιχνίδι των αληταράδων πολιτικών;
    Δε βλέπεις οτι σε χρησιμοποιούν σαν πιόνι τους;
    Δε βλέπεις ότι ειναι θέμα χρόνου να χαθούν ζωές;
    Δε βλέπεις ότι έτσι που λιγοστεύουμε, δεν περισσεύει κανείς για να χαθεί τόσο άδικα;
    Δε βλέπεις ότι ο εχθρός είναι κοινός και ειναι όλοι αυτοί που τόσα χρονια κατατρώνε τις σάρκες σου;
    Δε βλέπεις οτι συμπεριφέρεσαι σαν άφρονας;
    Δε βλέπεις ότι μόνο με ενότητα μπορείς να επιβιώσεις;
    Φαίνεται ότι το “διαίρει και βασίλευε” δε στο μάθανε ποτέ,άρα είσαι άξιος της μοίρας σου.
    Όταν θα υπάρξουν τα πρώτα θύματα θα είναι πολύ αργά για κλάματα…

  6. Ο ηθικός Αυτουργός για αυτά που έγιναν σήμερα είναι αυτός ο Καραγκιόζης ο Σπίρτζης. Αυτά τα σύρριζο άπλυτα πρέπει να τιμωρηθούν επιτέλους σπάσαν τις περιουσίες του κόσμου

  7. Οι αστυνομικοί καλά θα κάνουν να προσέχουν και να συμπεριφέρονται σωστά ΑΝ θέλουν να ζήσουν. Είναι πολύ απλά τα πράγματα.

  8. Όσοι φοράνε κουκούλες δεν είναι άντρες , κάτι άλλο είναι…

  9. Χρυσοχοΐδη τα έχεις κάνει σκατά παραιτήσου

  10. Δεν πρόκειται για αριστερούς αναρχικούς η όπως αλλιώς τους λένε. Αυτοί που ήταν στην νέα Σμύρνη ήταν γηπεδικοι δηλαδή χούλιγκαν. Ηενεδρες και όλα αυτά είναι καθαρά γηπεδικα.δεν υπολογίζουν τίποτα αυτό είναι το κακό ότι πλέον έχουν μπει στο παιχνίδι και αυτοί. Και είναι πολύ χειρότεροι από όλους αυτούς τους αναρχικούς τους μπαχαλακιδες η όπως αλλιώς πέστε τους

  11. Ετσι σκοτωθηκε το νεο παιδι ο Γρηγοροπουλος οτι και να ηταν οσο κ να εβριζε τον αστυνομικο ηταν παιδι κ οι αστυνομικοι οφειλουν να πριστατευουν οχι να βαρανε τον καλο Κόσμο

  12. Πόσα τσογλάνια ν’αντέξει η χώρα πια? Περαστικά στο παλικάρι!

  13. Τα αναρχοαπλυτα δεν τα πάω καθόλου λόγω ανθελληνικής κουλτούρας, αλλά δεν ξεχνάω και ποσο ξυλο και χημικά μας έριχναν οι μπάτσοι για το μακεδονικό, όπως λεει και η παροιμία, όπως στρώσεις θα κοιμηθείς. Μόνο ξύλο στους μπάτσους πλέον, καμία ανοχή στους κωλο μπάτσους. Και ας είναι το ξύλο που θα τρώνε από τα αναρχοαπλυτα.

  14. Οι εθνικιστες καθαρησανε παλι!!Πραιτωριανοι προσκυνημενοι της ανωμαλης κουλας και λιγες φαγατε!

  15. Πριν 2-3 χρόνια αν θυμάμαι καλά, σε αγώνα ποδοσφαίρου στο Ο.Α.Κ.Α. νομίζω, δεν θυμάμαι τις ομάδες, ένας μπάτσος χτύπησε στο κεφάλι με γκλοπ έναν οπαδό του Παναθηναϊκού νομίζω και του έβγαλε το μάτι, στην κυριολεξία. Ναυτικός ήταν νομίζω. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Αυτή είναι η Αστυνομία! Διορθώστε με αν λέω ψέματα.

  16. Την μοναδική ζωή που σεβάστηκαν οι Αριστεροί είναι του Κουφοντίνα.

    1. ευτυχώς το κράτος νοιάζεται για τη δική μας τη ζωή.

  17. Ξανασηκώστε χέρι σε πολίτη τώρα κ/λόμπατσοι. Δεν είμαι βρωμονουδού, δεν είμαι σκατοσυριζαίος, είμαι πολίτης και δεν σηκώνω ψευτονταηλίκια από αμόρφωτους Δ.Υ.. Περαστικά στο μπατσάκι, άδικα την έφαγε τώρα, αλλά… Ο άλλος ο τσόγλανος με το μεταλλικό ματσούκι πρέπει να φάει καλά.

  18. Οι αστυνομικοί πρέπει να μάθουν να μην χτυπούν πολίτες εκτός αν είναι εγκληματίες. Οι πολίτες πρέπει να μάθουν να μην χτυπούν αστυνομικούς. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Αδέρφια είμαστε. Ο αστυνομικός είναι ο γιος του φίλου κι εγώ είμαι ο φίλος του πατέρα του.

    1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΣΕ ΔΥΟ ΣΕΙΡΕΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ? ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ, ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  19. Αυτοί οι Αναρχικοί(antifa) αγνώστου πατρός είναι;

    1. Περίεργες απορίες έχεις. Μια χαρά οικογένειες έχουν. Εσείς;

    2. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ Η ΓΥΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

  20. 10 και παραπάνω δικαβαλα σκληροπυρινοι δελταδες με φουλ εξαρτυση,να κατεβαιναν κατω και να υπερασπιστουν τον συναδελφο τους ,αλλα θρασυδειλοι κι αυτοι ειναι και ντροπη τους που εφυγαν ετσι .Περαστικα στον δελτα αλλα καλα καθαρματα κι αυτοι ειναι ,χουλιγκαν μπατσοι σε μηχανακια.Η μηπως λεω ψεμματα;

  21. Θα μας βάλουν να σκοτωνομαστε μεταξύ μας. Αν είχαν μαζέψει και τιμωρήσει τους ανεγκέφαλους που χτυπούσαν απλούς πολίτες δεν θα είχε ανοίξει μύτη.

  22. OΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΟΙ

  23. Μην ξεχνάτε τι έκαναν οι αστυνομικοί στα Νησιά που χτυπούσαν κατοίκους (και μετα σπάγανε αυτοκίνητα και περιουσίες) για να δεχθούν λάθρο, το ξύλο σε πατριώτες για τη Μακεδονία και τα χημικά στο Σύνταγμα.

  24. Θα έπρεπε να ντρεπονται οι ψευτομαγκες το οτι κάποιος αστυνομικός μπορεί να παρεκτραπεί δεν σημαίνει οτι τους βάζουμε ολους στο ίδιο τσουβαλι!! Όταν όμως δουμε τα δύσκολα περιμένουμε τον αστυνομικό των 500 ευρώ να μας ξελασπωσει!!

    1. ναι ρε μεγαλε υπηρετητε ενα σαπιο συστημα, εν γνωση σας και σιωπατε…ξερετε μες στο σωμα ποιοι ειναι οι σαπιοι και δεν κανετε τιποτα γι αυτο..αφηνετε τα 10 τσογλανια μπαχαλακηδες σε καθε διαμαρτυρια να γελοιοποιησουν το αναυθαιρετο δικαιωμα μας για πορεια..εν τελει λετε απλα ενα -αυτες τις εντολες ειχα, και νομιζεις αυτο τα ξεπλενει ολα; ξυλο σε παππουδια, οικογενειαρχες δακρυγονα σε απλους πολιτες..καποια στιγμη θα γινουν αλλαγες
      .. εκει θα πρεπει να γνωριζεις αν θα εισαι με τον λαο η με τα αφεντικα μονο ενας θα ναι ο νικητης

  25. Και στους μεν.. Και στους δε…. Οι ίδιοι δίνουν τις εντολές…. Πολιτικοί αλήτες.

  26. Τι φταιει ο αστυνομικος?Συριζαιοι οργανωμενοι κ οπλισμενοι με σιδεροβεργες κ μολοτωφ οι γνωστοι αγνωστοι….

  27. Δεν τον λυπάμαι, ο νεαρός τους φώναζε ότι πονάει κι αυτοί συνέχιζαν να τον ξυλοκοπούν αναίτια.

    1. Νεαρός το μελλος της αναρχικής συλλογικότητας Νέας Σμύρνης…Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι πανθηρεε οι φανατικοί του Πανιωνίου είναι αναρχοκομμουνιστες.

  28. „ ομάδα κουκουλοφόρων“ οι γνωστοι αγνωστοι «παιζουν» μεταξυ τους.

Comments are closed.