Νέα Μανωλάδα: Αλλοδαποί πιάστηκαν στα χέρια, ένας τραυματίας. “Συνηθισμένο φαινόμενο” λέει ο πρόεδρος της κοινότητας

Κοινοποίηση:
maxairi

Δύο αλλοδαποί πιάστηκαν στα χέρια στην κεντρική πλατεία της Νέας Μανωλάδας, με τον έναν να βγάζει μαχαίρι και να τραυματίζει τον ομοεθνή του. «Αυτό που συνέβη το βράδυ της Κυριακής δεν είναι πρωτόγνωρο. Γίνεται χρόνια τώρα και πολύ συχνά…» δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Ξενοφών Ανδρέου.

Συγκεκριμένα, δύο άντρες ήρθαν στα χέρια και ο ένας από τους δύο τράβηξε μαχαίρι, τραυματίζοντας στο κεφάλι τον 37χρονο ομοεθνή του.

Κάτοικοι της περιοχής έντρομοι κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Έτσι ο αιμόφυρτος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου που εφημέρευε, ενώ οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βουπρασίας πραγματοποιούσαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος έσπευσε να εξαφανιστεί.

Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο Πύργου, το θύμα συνελήφθη, καθώς αποδείχθηκε ότι βρίσκεται στη χώρα μας παράνομα χωρίς τα νόμιμα έγγραφα.Στην ευρύτερη περιοχή της Βουπρασίας διαμένουν περισσότεροι από 5.000 αλλοδαποί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μαζεψαν οι αθλιοι την σαρα και την μαρα μεσα στην χωρα, ολους τους μαχαιροβγαλτες της Ασιας και της Αφρικης κλπ , οι οποιοι…. αλωνιζουν και δεν φοβουνται τιποτα;;;;;;;; Μηταρακηδες και Κομουτσακηδες εχετε σκοπο να απελασετε ολα αυτα τα αποβρασματα να ξεβρομισει η χωρα;;;;;;; Ας οψονται τα γιδοπροβατα που σας ψηφισαν, εσας και προηγουμενως τους εθνομηδενιστες του Συριζα!!!!!!!!

  2. έκπληξη κι αυτό… χωρίς χαρτιά!
    Εντάξει πλημμελημα είναι μια βόλτα θα κάνει θα καταγραφεί κι αύριο θα είναι στη γειτονιά σου και στη γειτονιά μου με το ίδιο μαχαίρι και τις ίδιες διαθέσεις!
    Εάν ήμουν στη δύση της ζωής μου πάντως άνετα θα έπαιρνα μια καραμπίνα ίσως και δύο.. και ήξερα που και ποιους θα σημαδευα!
    Πάντως όχι αυτούς, αυτοί έτσι έμαθαν να ζουν.. αυτοί δεν φταίνε για αυτό που συμβαίνει γύρω μας

  3. Κέντρο διερχομένων πονεμένων ταλαιπωρημένων και δυστυχισμένων ψυχών που ο μόνος φίλος τους στην δύσκολη ζωή τους είναι το μαχαίρι. Ας ελπίσουμε να τους αφομοιώσουμε και να μας σφάξουν και εμάς κανένα πρωί αφού πρώτα μας βάλουν φωτιά και μας κάψουν οι βασανισμένες αυτές ψυχές. Πρέπει να πλημμυρίζουμε από ντροπή που τους δίνουμε τόσο μικρό επίδομα. Μηταράκη που είσαι μωρέ αγορίνα την έφτιαξες τη λίστα με τις απελάσεις ή σε καθυστερεί η πανδημία ή μήπως το μετάνιωσες.

Comments are closed.