Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΜΙΧΑΛΗ ΤΑΜΗΛΟ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ! ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΝΤΗΛΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!”

Κοινοποίηση:
tamilos

Είχε δηλώσει ότι «δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα»

Με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρίας Συρεγγέλα, διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Μιχαήλ Ταμήλος. «Οι δηλώσεις του δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας και δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ.

Οι δηλώσεις του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του νομού Τρικάλων Μιχάλη Ταμήλου προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων και έντονη δυσαρέσκεια στον πολιτικό κόσμο και τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών.

Ο κ. Ταμήλος, μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, σχολιάζοντας όσα συνέβησαν στη χθεσινή παρέλαση για την 25η Μαρτίου στα Τρίκαλα, και με αφορμή την παρουσία των γονέων των αδικοχαμένων κοριτσιών από το Καστράκι στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ανέφερε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο, «Με αφορμή το γεγονός, ξέρεις πόσοι Τρικαλινοί πέθαναν το 2023; 1977 Τρικαλινοί απεβίωσαν εντός του 2023. Μεταξύ των οποίων ήταν και τα τρία παιδιά. Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα επειδή 1977 Τρικαλινοί πέθαναν…Η ζωή συνεχίζεται. Ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Ψάχνει να βρει δουλειά …

Ο άλλος, του σκοτώνουν το παιδί τη γυναίκα κτλ, θα πάει ο ίδιος στις αρμόδιες υπηρεσίες, στα δικαστήρια εκεί που πρέπει. Δεν μπορεί να επιβάλλεις στην κοινωνία να υποφέρει για σένα.

Υπάρχει ζωή για τους άλλους…όλα τα Τρίκαλα ασχολούνται με το θέμα αυτό;»

Ο κ. Ταμήλος ωστόσο δεν περιορίστηκε σε αυτό. Αναφερόμενος στην πρόταση μομφής που κατατέθηκε για τα Τέμπη, χαρακτήρισε τη διαδικασία ως θέατρο εντυπώσεων λέγοντας μεταξύ άλλων, «Καμιά οικογένεια δεν θα τη σώσει ο Μητσοτάκης, ο Ανδρουλάκης κανένας… Μόνοι οι συγγενείς θα πρέπει να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Θα τελειώσει κι αυτό και η ζωή συνεχίζεται… σιγά τώρα την πρόταση μομφής».

Ο Μιχάλης Ταμήλος ήταν βουλευτής το 2012=2014 και μέχρι σήμερα παρέμενε απλό κομματικό μέλος της ΝΔ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Αυτοί εινσι η ΝΔ δεν μου έκανε καμία εντύπωση. Οι άνθρωποι αυτού του κόμματος είναι αδίστακτοι το μόνο που τους νοιάζει είναι το χρήμα και όχι ο άνθρωπος μας βλέπουν σαν αριθμούς που θα τους κάνουμε πιο πλούσιους.Ντροπη σε αυτούς που τους ψήφισαν και λύπη σε εμάς που υπομένουμε αυτό το καθεστώς.

  2. Αυτος βγηκε και το ειπε τα αλλα καθαρματα πρατουν με αυτο το σκεπτικο η εεεταστικη οκουληςκαι γενικα ηΝΔ

  3. Ταμήλο,τσίμπα ένα μήλο.Σπίτι σου καραγκιοζάκο.

  4. ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΦΡΕΝΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ,ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ,ΑΦΟΥ ΔΗΜΕΥΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ

  5. ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΔΚΡΑΤΕΣ ,ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ,

  6. “”” «Οι δηλώσεις του δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας και δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας» “””🤣🤣🤣🤣🤣

  7. Γραψτε ενα κειμενο, που να αναφερετε στο τι ειπαν και οι υπολοιπες χαμουρες, για το Εγκλημα στα Τεμπη! Αυτους ποιος, θα τους διαγραψει; Δια παντος! Σα να λεμε:”Να τους σβησει, απο τον χαρτη”;;;

  8. Ενας πατερας που εχασε το παιδι του να τον σαπισεο στο ξυλο το τσογλανι

  9. Πιστεύω τα λεγόμενα αυτού του ανθρωπόμορφου τέρας αντιπροσωπευουν όλο το κόμμα της νδ. Αυτες είναι οι απόψεις της νδ και αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε από το πως το κυβερνών κόμμα χειρίζεται την υπόθεση των Τεμπών.

  10. “Δεν μπορεί να επιβάλλεις στην κοινωνία να υποφέρει για σένα.”

    Νομίζω καλά τα είπε ο τύπος. Ναι είναι για κλωτσιές κ αυτός, αλλά καλα τα είπε. Που ειναι το πρόβλημα ρε ζωντοβολα; Επειδή ποθειτε τα φώτα στραμμένα πανω σας για τους Χ ψ λόγους θα πρέπει να συμπορευθουμε και εμείς; η για οποιοδήποτε κακό μας συμβεί στη ζωή μας “εξαιτίας του κρατους” πρέπει να βγαίνουμε στα καναλια; αποζημιώσεις θέλετε κοπρόσκυλα και μετά δικαιοσύνη, παραδεχθείτε το.

    1. και μονο οτι εχεις βαλει ονομα ενος βιαστη και δολοφονου καταλαβαινει κανεις οτι νδουλη χρειαζεσαι μπουζου και ψοφο.Η ζωη ειναι μεγαλη πουτανα μουλε και θα κλαψεις με μαυρο δακρυ. Να το θυμασαι μουλοσπερμα.

  11. Γιατί τον διέγραψαν! Αφού ταυτίζεται πλήρως με τις αρχές της ΝΔ…

  12. Πλακώστε τον στις σφαλιάρες να δούμε ποιός θα κλαίει και ποιός όχι. Εφόσον αυτοί οι αλήτες δεν μπαίνουν φυλακή, η λύση είναι μία

  13. Στέφανε ανέδειξε το θέμα!
    Δεν απαντάνε στα τηλέφωνα για τους σεισμόπληκτους!
    Από τότε που πήγε η ΔΑΕΦΚ στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης (Κικίλιας Τριανταφυλλόπουλος κλπ) η υπηρεσία είναι εξαφανισμένη.
    Αυτό έγινε μετά τις τελευταίες εκλογές.
    Παίρνεις τηλέφωνο και μετά από μερικά μπιπ βγαίνει μήνυμα ότι έχει τεχνικό πρόβλημα.
    Πλήρης αδιαφορία.
    Οι γέροντες παθαίνουν στα κοντέινερ!

  14. ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ!…
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΠΙΟ ΒΛΑΧΟ-ΣΤΑΘΜΟ ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣ/FM100 ΈΧΟΥΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!…
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ 08.00-11.00 ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ, ΣΕ ΕΜΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ!…

  15. Ψυχίατρο χρειάζεται το κάθαρμα.

  16. Για το θράσος την αλλοίωση στοιχείων και την ατιμωρησία κάποιων εντός και εκτός κομμάτων σε σχέση με τον θάνατο τόσων ανθρώπων φταίνε οι συγγενείς των θυμάτων. Και ο Νοών Νοείτω

  17. Πρώην και Νυν ζωντόβολα μαζί… Ο Μητσοτάκης τον διέγραψε εκ του ασφαλούς.
    Δεν είναι νυν Βουλευτής & βέβαια η διαγραφή αυτού του πρώην Βουλευτή, χαροποίησε άλλους υποψήφιους της περιοχής.
    Αντιλαμβάνεστε τι είδους τομάρια ψηφίζατε & ψηφίζετε?

  18. κοφτε του τη βουλευτικη συνταξη και θα το καταλαβει

  19. Ενας αρχιλοχίας ΤΘΤ με αρχίδια ρεεεεεεε, ένας.

    1. ολοι γκεη ειναι δτο στρατο , τα τρενακια δινουν και παιρνουν. η καταχρηση δημ χρηματος στο ζενιθ. ακου εκει ψαχνει αρρεν στο χανειο..

  20. Ο χρόνος σου τελείωσε ταμηλο..κ όχι μόνο ο πολιτικός….

  21. Επιλεκτικές ευαισθησίες και στο γκάζι διαγραφές σε πολιτικούς που κάνουν επαίσχυντες δηλώσεις η Αγία ΝΔ όπως πάντα άλλωστε

  22. Αι σιχτιρ μυζηθροκοπροσκυλο! Αρκετα… αεριστηκες στα εδρανα της βουλης!

  23. Κάτι ζώα…..Σαν και τα μούτρα του έχουν περασει από όλα τα αξιώματα………..ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ…ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ……
    ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΑΤΑ

  24. Για τους δήθεν πνιγμένους λαθρομετανάστες της Πύλου όμως ,έκλαιγαν όλοι μαζί…!!

    1. Αφου δεν του καιτε το σπιτι να βαλει μυαλο δεν κανετε τιποτα. Η κανενα φορτηγο να μη δει το στοπ και να περασει πανω απο κανενα παιδι του μπας και ξυπνησει ο αχρηστος.

Comments are closed.