ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ για την χώρα μας! Η πακιστανική σημαία υψώθηκε ξανά στην Ομόνοια! Συγκέντρωση οπαδών του Χαν

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Για άλλη μία φορά οι Πακιστανοί κάνουν ότι θέλουν στην Ελλάδα! Με την ένοχη ανοχή της Κυβέρνησης και του Δήμου, οπαδοί του Ι. Χαν κατέβηκαν στην Ομόνοια για να διαμαρτυρηθούν κατά της πακιστανικής κυβέρνησης, οπού την κατηγορούν πως έριξαν τον Ι. Χαν.

Οι Πακιστανοί με λίγα λόγια μεταφέρουν στην Ελλάδα την πολιτική αντιπαλότητα της χώρας τους με τις ευλογίες των πολιτικάντηδων.

Το PTI Ελλάδας και τα στελέχη του από χθες ανεβάζουν στα social media συνεχώς μηνύματα.

Για παράδειγμα σημαντικό στέλεχος του ΡΤΙ ανέφερε: ”Όλοι οι πατριώτες Πακιστανοί πρέπει να κατέβουν στη συγκέντρωση στην Αθήνα”!

Έδωσε άδεια ο Δήμος!

Στελέχη του ΡΤΙ Ελλάδας, ανακοίνωσαν χθες, πως η σημερινή τους τους πορεία για τον Χαν πήρε το ”πράσινο φως” από τον Δήμο Αθήνας!

 directus.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. καλα το παραδειγμα του τι και αν θα καναμε εμεις ως Ελληνες στο Πακισταν αστο… ειναι αυτονοητο,το θεμα ειναι οτι τα χρονια εχοθν περασει πλακα-πλακα και αυτοι εχουν γινει με επιχειρησεις και μαγαζια στο κεντρο, αντε να τους κουνησεις τωρα; και Απαρτχαιντ να γινει αυτοι δεν φευγουν τωρα… το χασαμε το κορμι πατριωτη..!!

  2. Να πάμε κι εμείς στο Πακιστάν να κανουμε διαδήλωση και να σηκώσουμε την Ελληνική σημαία. Λέτε να φύγουμε όρθιοι από κει; Η μέσα σε ξύλινο κουτί;
    Παντως είναι αξιοπρόσεκτο το ότι όταν κάνουν Έλληνες διαδήλωση για κάποια διαμαρτυρία κλπ, ξαφνικά ξεπηδάν οι αντιεξουσιαστές η όπως αλλιώς λέγονται και διαλύουν τις διαδηλώσεις. Τώρα που έχουν κρυφτεί; Τώρα γιατί δεν διαλύουν και τις Πακιστανικές διαδηλώσεις; Εκτός αν μαζί με τους Πακιστανους και ανάμεσα τους είναι και οι ίδιοι.

  3. H Αθήνα θα γίνει η Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα τού Ισλάμ στην Ευρώπη.Βολεύει καί η τοποθεσία καί η απάθεια των Ελλήνων.Θα ενώνει την Ευρώπη των άπιστων με την μέση Ανατολή των πιστών.

  4. Πυρηνική βόμβα στην Ομόνοια.Ότι σας λέω.Εντάξει είμαστε;Εντάξει είμαστε.

  5. ΑΘΗΝΑ…ΓΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ..ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Comments are closed.