ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ! Έχουν παρατήσει στην μοίρα του το μνημείο του ήρωα των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκου – Ετοιμόρροπο έχει καταντήσει αποχωρητήριο

Κοινοποίηση:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Δυστυχώς βλέποντας τις εικόνες εγκατάλειψης του μνημείου του ήρωα των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκου  στον Πειραιά σε πιάνει ένα σφίξιμο στο στομάχι.
Ο Δήμος και το κράτος το έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού, ετοιμόρροπο, σκουριασμένο και αποχωρητήριο για τα πουλιά.
ΜΝ 2
ΜΝ 3
ΜΝ 4
ΜΝ 5
ΜΝ
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ανήγειραν στους ήρωες των Ιμίων, προτομή έστησαν και για τον φύσσα … παρατημένοι οι αδριάντες των ηρώων, γιαλισμένη η προτομή του δεύτερου. Αν λοιπόν, εξισώνονται οι αξίες και οι έννοιες, τότε λυπάμαι, αλλά πολύ φτηνά και εξαιρετικά πρόσκαιρα, τιμώνται οι ΗΡΩΕΣ. Προφητική η ταινία του Λογοθετίδη «ένας ήρωας με παντόφλες» ….

  2. Πώς και δεν το ‘χουν μουτζουρώσει τίποτα Αναρχοκομμούνια;

  3. Αν υπήρχε κανένα άγαλμα του Εσκομπαρ στον Πειραιά να δείτε πως θα το είχαν. τζι τζι, υπάρχουν βλέπεται κοινοί προσανατολισμοι της δημοτικής αρχής με τον συγχωρεμένο. Στο κοινωνικό έργο, μην πάει αλλού ο νου σας.

  4. ΤΟΥ ΓΙΑΛΟΨΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΗΔΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

  5. Σε δύο μέρες θα λέμε πάλι για το όχι του Μεταξά που ναι μεν ήταν δικτάτορας αλλά Έλληνας. Ούτε στην πατρίδα του την Κεφαλονιά δεν έχουν άγαλμα, τα ξηλωσαν κάποτε. Αλλά δεν φταίνε αυτοί φταίνε κάποιοι ηγέτες στο παρελθόν που δεν φρόντισαν να πάρουν πολλά κεφάλια.

  6. Κάποτε το απόκομμα που κυβερνάει τώρα, διερηγνυε τα ιμάτιά του για το ευχαριστώ του κωλο Σημίτη στους Αμερικανούς, ενώ και οι ίδιοι στα “τέσσερα” σε οτιδήποτε ανώμαλο και ανθελληνικό. Τι να περιμένει κανείς από το μπουρδελο του Ευταξια;;

  7. Τιμη και Δοξα στο παλληκαρα και ντροπη στις δημοτικες αρχες! Η ιστορια μας εχει αναγκη απο τετοιους ηρωες για παραδειγματισμο των νεωτερων γενεων!

  8. Γενικά δεν μας αξίζουν ήρωες σαν λαός αλλά σκουπιδια γι’αυτό και καταντησε η Ελλάδα έτσι…..

Comments are closed.