ΝΤΡΟΠΗ! Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής θα είναι πρώτη μούρη στα εγκαίνια του «Τουρκικού Κέντρου» στην Νέα Υόρκη!

Κοινοποίηση:
Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος θα παραστεί στα εγκαίνια του «Τουρκικού Κέντρου», στη Νέα Υόρκη, τα οποία θα πραγματοποιηθούν από τον ισλαμιστή πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε διπλωματική πηγή.
Μέχρι τη στιγμή δεν έχει εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από την Ιερά Αρχιεπισκοπή και εκφράζεται η ελπίδα ότι θα επικρατήσουν οι “σοβαροί” σύμβουλοι του και θα τον αποτρέψουν, για να μην παραστεί στην εκδήλωση, στο πλευρό του Ερντογάν όπως αναφέρει το Hellas Journal.

Ο τελευταίος έρχεται ειδικά στη Νέα Υόρκη για τα εγκαίνια, και λόγω αυτής της εξέλιξης θα προσφωνήσει και τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών που ξεκινά την Τρίτη, στην έδρα του Διεθνούς Οργανισμού. Η απόφαση του κ. Ελπιδοφόρου να αποδεχθεί την πρόσκληση του Ερντογάν έχει προκαλέσει οργή στην Ομογένεια.

Στέλεχος οργάνωσης που ασχολείται με την προώθηση των εθνικών θεμάτων στην Ουάσιγκτον, μας είπε ότι «ο Αρχιεπίσκοπος χαλά ότι κτίζουμε», διότι η τουρκική πρεσβεία τον χρησιμοποιεί στις επαφές της με το Κογκρέσο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ????? ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΦΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Όταν κατά την κηδεία του Αγίου Γέροντα Εφραίμ Αριζόνος, πήγε ο Ελπιδοφόρος να πιάσει το χέρι του κοιμημένου γέροντα, ο γέροντας του το άρπαξε και είναι εμφανής η έκπληξη του Ελπιδοφόρου στο σχετικό βίντεο.
    Αυτό φαίνεται δεν του έγινε μάθημα.
    Μήπως να του πετάξει κανένας χριστιανός αυγά ή γιαούρτι, φωνάζοντάς του ΑΝΑΞΙΟΣ μπάς και τον ξυπνήσει από τον σατανιστικό του λήθαργο ?

  3. καλημερα, ρε παιδια αφου ειναι τουρκικης υπηκοιοτητας ο συκεκριμένος παππας.

  4. Όπως λέει και το σύνθημα είσαι η ελπίδα μας πήδα πήδα πήδα μας , ελπιδοφόρε της κακιάς ώρας.

  5. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΣΕ ‘…..ΡΟΣ’ κ που του ταιριαζει γαντι με την πραξη αυτην !

Comments are closed.