ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Περιστατικό που εξοργίζει στην Καβάλα: Μαθητές Γυμνασίου κάνουν μάθημα τυλιγμένοι σε… κουβέρτες!(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
koronoios-scholeio-kouverta-1-1200x554

Μετά από μία ολιγοήμερη παύση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στην κορύφωση της κακοκαιρίας «Ελπίδα», οι μαθητές (και) της Καβάλας επέστρεψαν στα θρανία. Ωστόσο, οι χαμηλές θερμοκρασίες επιμένουν…

Με τα υγειονομικά πρωτόκολλα να ορίζουν υποχρεωτικό το ανοιχτό παράθυρο καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος, όσο και να… «καίνε» τα καλοριφέρ, δεν επαρκούν για να ζεσταθούν τα παιδιά.

Σε Γυμνάσιο της Καβάλας, τις τελευταίες μέρες οι μαθητές φέρνουν στην τάξη από το σπίτι τους… κουβέρτες (!) με τις οποίες κουκουλώνονται για να μπορέσουν να «βγάλουν» το μάθημα.

Οι φωτογραφίες «μιλάνε» από μόνες τους:

 kavalapost.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Εδώ στη Φρανκφούρτη ανοίγουν τα παράθυρα κάθε 20 Λεπτά για 5 λεπτά. Κάνουν δλδ 2 φορές αερισμό, και αυτό είναι αρκετά βασανιστικό.

  2. γράφω συνεχώς,αλλά τζάμπα, θέλουν θανάτους, θέλουν να αρρωστήσουν τα παιδιά μας διότι που ακούστηκε χειμώνα μαθήματα με παράθυρα ανοιχτά; πόσο να αντέξουν τα παιδάκια; αν υπάρχει άνθρωπος που νομίζει ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση θέλει να τον σώσει τότε έχει θέμα σοβαρό!

  3. Θυμώνω με την εικόνα, λες και βλέπεις ταλιμπάν

  4. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!

  5. Είναι η εικόνα της κατάντια του ελληνικού λαού σήμερα…
    Πριν από μερικά χρόνια στη Σουηδία ‘σουτάραν’ υπουργό διότι ένας στρατωνας δεν είχε ζεστό νερό στο ντους….

  6. τι είναι αυτά ρε δεν ντρέπεστε να ξεπαγιάζετε παιδάκια??? λίγη τσίπα δεν έχετε??? ντροπή σας ξεφτύλες….

  7. Θέλουμε τον Κούλη, θέλομε τον Κούλη……………………….Μπορεδελλιστάν!!!!!!!!!!!!!!!

  8. ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.

  9. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ

  10. Τά καθάρματα ούτε τα παιδάκια δεν υπολογίζουν. Εξόντωσαν πρώτα τους υγειονομικούς, μετά ακολούθησαν τα γεροντάκια με τά πρόστιμα θανάτου να μην μπορούν να πάρουν φάρμακα η τρόφιμα με τις πενιχρές συντάξεις τους, καί τώρα βασανίζουν τα παιδάκια.
    Τόσο μίσος για τούς Έλληνες ούτε οι χειρότεροι εχθροί μας δεν είχαν ανά τούς αιώνες. Μόνο κρεμάλες αρμόζουν για τέτοια υπάνθρωπα κτήνη.

  11. Τό συστηματικό εξωντωτικό πρόγραμμα τού ελληνικού πληθυσμού από τόν βαλτό τών Εβραίων ελληνόφωνο μισέλληνα γουρλομάτη συνεχίζεται.Πρός υπενθύμιση.Η υπουργός Παιδείας ΄Κεραμέως μέ τήν σαδιστική μούρη είναι φοιτήτρια (Young Global Leaders) καί τσιράκι τού ανώμαλου Γερμανοεβραίου Κάρλ Σβάμπ.
    Γιάννης Λάκων

  12. Αμαρτίες γονέων παιδευουσιν τέκνα ή μάλλον ψήφοι γονέων παιδευουσιν τέκνα;;;; Δυστυχώς η κοιμισμένη μάζα με τη ψήφο της παίρνει παραμαζωμα και όσους δεν ψηφίζουν την σαπιλα! Ξύπνα μάζα! Θα αφήσουμε τα κοκκαλακια μας σε λίγο!!!!

  13. Ντροπη και Αισχος! Δεν ειναι και η πρωτη φορα! Θυμοσαστε το παιδακι, που εκανε μαθημα μεσω τηλεκπαιδευσης, στο κρυο και στο αγιαζι, γιατι δεν ειχε συνδεση ιντερνετ και εξυπηρετειτο, απο συγχωριανο;
    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ! ΧΘΕΣ ΚΙΟΛΑΣ!

  14. Αραγε οι λαθρομεταναστες με τι ειναι τυλισμενοι,
    ειναι σαν τα δικα μας παιδια ;

  15. Επιτελικό κράτος Μητσοτάκηδων, καλά να πάθετε.

  16. Τσ@γλ@νι@ Πλευρη και Κεραμεως…θα παθουν πνευμονια τα παιδια ρε εγκληματιες!

Comments are closed.