ΝΤΡΟΠΗ! Θεσσαλονίκη: Έγραψαν «Ελλάδα σκάσε» με σπρέι στο άγαλμα του Αριστοτέλη (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ts

Συνθήματα με σπρέι στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη και στο άγαλμα του Αριστοτέλη που βρίσκεται στο σημείο έγραψαν αντιεξουσιαστές που βρέθηκαν στο σημείο το περασμένο Σάββατο.

Μεταξύ άλλων, όπως αναφέρει το thestival.gr, έγραψαν «Ελλάδα Σκάσε» και «Ότι αγαπήσαμε σε αυτό τον τόπο ήταν πάντα εναντίοντου».

Να σημειωθεί πως οι αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους, προκειμένου να αποτρέψουν την διεξαγωγή του Straight Pride. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Εσυ που τα εγραψες για αρχή να βγάλεις ενα πλοκάμι μέσα στον κ@λο σου, ενα μαστάρι μοσχάρας να κρεμεται απο κάτω και ενα κέρατο τράγου στο μέτωπο για να σε δούμε ποιος π@σταρας εισαι.

  2. Είναι γνωστόν άλλωστε πόσες φορές τον παίζουμε κάθε μέρα….

  3. Αυτοί οι μούλοι να ξέρουν ότι είναι τελειωμένοι καί ότι θα έχουν πολύ άσχημο τέλος!

  4. Ευχομαι να βγάλετε τον σκασμό εσεις που το γράψατε. Σιχαμερά ερπετά, βρωμερα σκουπιδια, γλοιώδη σκουλίκια. Να πάτε στον αφέντη σας τον διάολο!!

  5. Τι περιμενεις ολες οι τρυπιες εκαναν δηαδηλωση στην θεσσαλονικη με μπροσταρη τον κολογερο τον μπουταρη την καργιωλα την νοτοπουλου καλα να παθουμε τσιπρας αυτην ειναι η ελλαδα που θελουν αυτοι αλλα ο λαος δεν την θελει ουστ απο εδω χαμουρια απορω πως εκει στην θεσσαλονικη δεν τις πεταξαν ολες τις ξεχιλομενες στον θερμαικο

  6. τσο και λο στα ανωμαλα σιχαματα

  7. Να σκάσετε εσείς δίποδα τέρατα που πρέπει να φάτε ο καθένας σας μια μολότωφ στο κλούβιο σας κεφάλι για να στρώσετε. Βρίσκουν και τα κάνουν αφού δεν τους κόβουμε τα χέρια και τα πόδια απο την ρίζα.

  8. Να πεθάνουν όλου του κόσμου οι ελλάδες.

    1. ….Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΚΥΨΕΣ ΕΤΣΙ ΚΟΥΡΑΔΙ!!!

  9. ανωμαλαρες ανθελληνες αυτοι ειστε!!

  10. Καλά κάνουν . Ούτε κάμερες υπάρχουν , ούτε αστυνόμευση , αλλά ούτε και οι νόμοι εφαρμόζονται. Καταντήσαμε η πιο τριτοκοσμική χώρα των Βαλκανίων…

Comments are closed.