ΝΤΟΥΜΑΝΙ η Ελλάδα -Έρχεται η φαρμακευτική κάνναβη: Τροπολογία με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ

Κοινοποίηση:
nioy

Την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης και σε περιοχές υψηλής παραγωγικότητας προβλεπει τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή.

Ειδικότερα η προωθούμενη ρύθμιση προβλεπει διαδικασίες έγκρισης καλλιέργειας τόσο σε περιοχές χωρίς καθορισμένα χωρικά σχέδια χρήσεων γης, στις οποίες εξάλλου επιτρέπονται οι μεταποιητικές δραστηριότητες, όσο και σε περιοχές όπου επιτρέπονται οι γεωργικές δραστηριότητες συμπεριλαμβανομένων και των γεωργικών εκμεταλλεύσεων σε γη υψηλής παραγωγικότητας.

Στην αιτιολογική έκθεση που συνοδεύει την τροπολογία σημειώνεται πως «με την άνω διάταξη υπηρετείται και η συνταγματικώς κατοχυρωμένη αρχή της βιώσιμου ανάπτυξης, με την εξυπηρέτηση και αναπτυξιακών στόχων για τη διαφύλαξη και διατήρηση της γεωργικής γης υψηλής παραγωγικότητας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η ΚΑΝΝΑΒΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ….ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ….Κ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΟΥΜΕ!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ…ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΛΩΣ……ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥΣ

Comments are closed.