ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Σαν σήμερα το ’84 ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ιδρύει την ΕΠΕΝ και βγάζει διάγγελμα μέσα απ΄τον Κορυδαλλο!

Κοινοποίηση:
289720-12.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (30 Ιανουαρίου 1984): «Λαέ της Ελλάδος,

Πολιτικός δεσμώτης από εννέα και πλέον χρόνια, απέφυγα έως τώρα να ομιλήσω. Σήμερα όμως διακόπτω πλέον την σιωπήν μου διά τρεις λόγους: Πρώτα, διότι τα πράγματα της πατρίδος μας ποτέ δεν είχαν φθάσει εις τόσον κρίσιμον σημείον. Έπειτα δια να χαιρετήσω την κάθοδον εις τον πολιτικόν στίβον, ως κόμματος της “Εθνικής Πολιτικής Ενώσεως” (ΕΠΕΝ). Και τρίτον, δια να σου εκθέσω πως πιστεύω ότι ημπορεί να διασφαλισθή το μέλλον της Ελλάδος.

Εχειρίσθηκα την εξουσίαν επί εξήμισυ χρόνια και αποδέχομαι πλήρως την ευθύνην της Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου, διότι υπήρξα αρχηγός της. Αναφέρομαι όμως εις αυτήν τώρα, όχι δια να αντικρούσω τας συκοφαντίας, που της εφόρτωσαν. Αυτό θα γίνη όταν ανακτήσω την ελευθερίαν, που μας την εστέρησαν αυθαιρέτως. Τώρα επαναλαμβάνω απλώς, με απόλυτον πεποίθησιν ότι, ασχέτως του τι “εψηφίσθη” κατόπιν, η Επανάστασις αποτελούσε ιστορικήν αναγκαιότητα. Η δημοκρατία είχεν αποπνιγεί τότε από τας αναθυμιάσεις ενός διεφθαρμένου κοινοβουλευτισμού, όπως ομολόγησαν οι ίδιοι οι εκπρόσωποί του. Όλοι οι πολιτικοί θεσμοί είχαν χρεωκοπήσει.

Απεβλέπαμεν εις μιαν νέαν δημοκρατίαν με αναμορφωμένην την πολιτική ζωήν και με αποδοτικόν κρατικόν μηχανισμόν. Σκοπός μας ήτο να παραδώσωμεν την εξουσίαν εις τον λαόν το ταχύτερον, με αδιαβλήτους εκλογάς, αφού κτίσωμεν ένα κράτος δίκαιον, ισχυρόν και ελεύθερον, που να εξασφαλίζη εις όλους τους πολίτας την ευημερίαν και να τους οπλίζη με αισιοδοξίαν δια το προσωπικόν τους μέλλον και δια το μέλλον του Έθνους. Εκάμαμεν ότι ήτο δυνατόν προς την κατεύθυνσιν αυτήν και όσα έγιναν, αποτελούν σταθμόν εις την ελληνικήν ιστορίαν.
Τότε επραγματοποιήθηκε η ανεπανάληπτη οικονομική ανάπτυξις, εξεπονήθη ένα Σύνταγμα δημοκρατικής πολιτείας, που εδιδάσκετο με συνέπειαν εις τα σχολεία και εδραστηριοποιήθη ο κρατικός μηχανισμός. Δεν εκυβερνήσαμεν ως κόμμα και δεν επιδιώξαμεν να οργανώσωμεν κομματικώς την νεολαία, διότι αυτό είναι γνήσιον χαρακτηριστικόν του ολοκληρωτισμού. Δεν έλειψαν βέβαια και τα σφάλματα. Πολύ περισσότερα, όμως, είναι τα επιτεύγματα μας και τα εχάρηκεν ο ελληνικός λαός, που όχι μόνον αποδέχθηκε με ανακούφισιν, εις την μεγάλην πλειοψηφίαν του την Επανάστασιν, αλλά και της συμπαραστάθηκε. Αντίστασις κατά του καθεστώτος δεν υπήρξεν αξία λόγου. Υπήρξεν απλώς αντιπολίτευσις, που δεν λείπει ποτέ.

Μόνιμη πρόθεσις μας ήτο το πέρασμα εις την ομαλότητα και θα επραγματοποιείτο και αυτό, αν δεν μας ανέκοπταν αι εσωτερικαί αντινομίαι του καθεστώτος, ο αρνητισμός του πολιτικού κόσμου και τα αφανή αλλά εκρηκτικά συμφέροντα. Όταν τελικώς εσχηματίσθηκε πολιτική κυβέρνησις, συνασπίσθηκαν όλοι δια να ματαιώσουν την ομαλή μετάβασιν της εξουσίας εις τον λαόν με τιμίας εκλογάς.

Από τον Οκτώβριον του 1974 είμεθα δεσμώται, οι συνεργάται μου και εγώ. Και παραμένομεν δεσμώται. Δεν μας έκλεισαν εις τας φυλακάς το Δίκαιον και ο Νόμος. Την ελευθερίαν μας την εστραγγάλισεν η ωμή σκοπιμότης, διά να ημπορούν να μας συκοφαντούν χωρίς αντίλογον και να παραπλανούν την κοινήν γνώμην χωρίς έλεγχον. Οι δεσμοφύλακες μας τρέμουν την ελευθέραν κρίσιν του λαού, που είναι ο υπέρτατος δικαστής.

Κατά το διάστημα αυτό, τα πράγματα της πατρίδος μας παρουσίασαν σταθερά χειροτέρευσιν, που τώρα πλέον έχει κορυφωθεί. Είμεθα διεθνώς απομονωμένοι και αγκαλιάζουμε υστερικά και με ιδιαιτέραν προτίμησιν, τάσεις και έθνη που τίποτε δεν ημπορούν να μας προσφέρουν. Η εδαφική μας ακεραιότητα δεν έχει καμμίαν ενθαρρυντικήν διασφάλισιν. Το αντιαμερικανικόν και αντιδυτικόν πνεύμα καλλιεργείται επίσημα, με μοιραίον αποτέλεσμα την αποθράσυνσιν των Τούρκων, διότι αυξάνει το ειδικόν βάρος των από την ιδικήν μας μωρίαν.

Ακόμη χειρότερα είναι η εσωτερική κατάστασις. Εις τον οικονομικόν τομέα η ύφεσις, ο πληθωρισμός, η ανεργία, η ακρίβεια, ο φορομπηχτισμός, έχουν γονατίσει τας μεγάλας λαϊκάς μάζας. Το κράτος ενώ διογκώνεται συνεχώς, παρέλυσε. Διότι οργιάζουν με τας αυθαιρεσίας των, με την χυδαιότητά των, με τα ρουσφέτια των, με την τεμπελιά των και με την ανικανότητα των οι κομματικοί τραμπούκοι, που παριστάνουν την “λαϊκή συμμετοχή στην εξουσία”.

Η παιδεία και των τριών βαθμίδων έχει υποστεί χαώδη υποβάθμιση. Η εκκλησία δέχεται λυσσώδεις επιθέσεις από παντού. Θεμελιώδεις θεσμοί όπως η οικογένεια, έχουν αποσαθρωθεί. Η αξιοπρέπεια και ο αυτοσεβασμός εις την κοινωνική συμβίωσιν εξαφανίσθηκαν. Οι νέοι θύματα εγκληματικού αποπροσανατολισμού, χάνουν την πίστη των προς ζωτικά ιδανικά.

Από ιδεολογικήν άποψιν, η Ελλάς έχει παραδοθεί ανυπεράσπιστη εις το έλεος μιας μαρξιστικής εισβολής. Τα κρατικά μέσα ενημερώσεως, τα σχολεία, η πνευματική και καλλιτεχνική ζωή δεσπόζονται και αστυνομεύονται από τον άξεστον κομμουνισμόν, που παραποιεί ανενόχλητος την ιστορίαν, αποβλακώνει ψυχικώς την νεολαίαν, προσπαθεί να υποκαταστήση τον πατριωτισμόν με την δουλικήν αφοσίωσιν εις τας επιταγάς ξένων, και εκβιάζει όλους τους δειλούς και τους αδυνάτους. Η Πατρίς μας, εθνικώς απονευρωμένη, προπαρασκευάζεται διά να γίνη δούλη.
Είναι τεράστιαι αι ευθύναι της πολιτικής ηγεσίας διά το κατάντημα αυτό. Με την μεταπολίτευσιν απεκατεστάθη ρητορικώς η δημοκρατία, αλλά εφαλκιδεύθησαν πρακτικώς όλοι οι βασικοί θεσμοί της. Εκείνοι που διεχειρίσθησαν τα κοινά, εξήγγειλαν την λήθην, δεν ελησμόνησαν όμως την εκδίκησιν. Έτσι, εκαρπώθησαν την λήθην εγκληματίαι, που υψώθηκαν εις τιμητάς και εδιώχθησαν πατριώται, που εχαρακτηρίσθησαν εγκληματίαι. Ενώ ήτο αναγαία η εθνική ενότης, ετέθησαν αστόχως τα θεμέλια ενός ολέθριου διχασμού των εθνικών δυνάμεων, που δεν αμβλύνεται με την πάροδον του χρόνου.
Αι κυβερνήσεις της “Νέας Δημοκρατίας” με την κοινωνικήν και την εθνικήν τύφλωσίν των, εξήρθρωσαν την οικονομίαν, εξεχαρβάλωσαν την διοίκησιν, διέφθειραν τους χαρακτήρας, διέλυσαν την παιδείαν και κατέστρεψαν την κοινωνικήν γαλήνην. Μέτρα δήθεν προοδευτικά, που ωφείλοντο εις την αγωνιώδη προσπάθειαν των κυβερνώντων να λησμονηθή το αμαρτωλόν παρελθόν των, απεδείχθησαν ολέθρια δια την χώραν, διότι εχρησίμευσαν ώς “προηγούμενον” εις την ασύδοτον αριστεράν επιδρομήν μετά την 18.10.1981.

Μέσα εις αυτάς τας κρισίμους συνθήκας κατεβαίνει εις τον πολιτικόν στίβον ως κόμμα, η ΕΠΕΝ. Χαιρετίζω την εμφάνισίν της με συγκίνησιν και καλώ όλους όσους ανησυχούν εις τας γραμμάς της, ανεξαρτήτως των διαφορών του παρελθόντος. Η 21η Απριλίου εξεπλήρωσεν την αποστολήν της. Τώρα η ιστορία προσκαλεί την μεγάλην παράταξιν του εθνικού πατριωτισμού να συνασπισθή δημοκρατικώς, να γίνη μαχομένη πλειοψηφία, αφού επί τόσα χρόνια εκρατήθη σιωπηλή, υπό της “Νέας Δημοκρατίας” και να αποτρέψη την υποδούλωσιν της Ελλάδος εις το μαρξιστικόν πέλμα.

Το κλίμα που εκαλλιεργήθη και επικράτησε μετά την μεταπολίτευσιν, ήτο καταθλιπτικόν. Μέσα εις αυτό ο ελληνικός λαός δεν ημπορούσε να κρίνη ψύχραιμα τα προβλήματα που απασχολούσαν την χώραν και να απαντήση ανεπηρέαστα εις το πολιτειακόν ερώτημα που του ετέθη. Δι αυτό και επιβάλλεται η επανεξέτασις και αναθεώρησις και θεμελιωδών ακόμη συνταγματικών διατάξεων.

Η Ελλάς εξακολουθεί να φέρη στίγματα πολιτικής υπαναπτύξεως, τα οποία προ πολλού έχουν εξαφανιστεί εις όλας τας προηγμένας χώρας της Δύσεως. Το ισχύον Σύνταγμα δεν εφρόντισε να εξυγιανθή η πολιτική μας ζωή. Τα κόμματα λειτουργούν ως τσιφλίκια των αρχηγών τους. Εκλογικόν σύστημα μόνιμον, δεν υπάρχει, αλλά κάθε φορά προσαρμόζεται με κυνισμόν και χυδαιότητα εις τα μέτρα του κόμματος που ασκεί την εξουσίαν. Οι πόροι των κομμάτων, μυστηριώδεις κατά κανόνα, δεν υπόκεινται εις κανέναν έλεγχον. Και πάντοτε ακούονται οργισμένοι υπαινιγμοί δια οικονομικά σκάνδαλα και ατασθαλίας διαφόρων εκπροσώπων της νομοθετικής και της εκτελεστικής εξουσίας και διευθυντών νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, διότι το διαβόητον “πόθεν έσχες” εφαρμόζεται κωμικώς.

Η εξωτερική μας πολιτική πρέπει να αποβλέπη κυρίως εις την κατοχύρωσιν της εδαφικής ακεραιότητος της χώρας από κάθε απειλή. Δι’ αυτό είναι απαραίτητη η συνεργασία με την Δύσιν, η πίστις εις τας συμμαχίας μας και η διατήρησις φιλικών σχέσεων με όλους. Το πρόβλημα της Κύπρου, που αφέθηκε να χρονίση και να επιδεινωθή με την τουρκικήν αρπακτικότητα, πρέπει να λυθή σύμφωνα με τας αποφάσεις του ΟΗΕ. Και ο “Φάκελλός” του, που διατηρείται κλειστός, διότι οι ένοχοι φοβούνται την αλήθειαν, πρέπει να ανοιχθή. Το άνοιγμά του είναι εθνική ανάγκη.
Η Ελλάς αντιμετωπίζει τώρα οξύ πρόβλημα ηθικής και υλικής ανακάμψεως, έπειτα από ολόκληρη δεκαετία φθοράς των πάντων. Η παιδεία πρέπει να ανακτήση τα ιδανικά της και την ικανότητα να προετοιμάζη τους νέους διά την ομαλήν και δημιουργικήν ένταξιν εις μιαν υγιή κοινωνίαν. Η δημόσια διοίκησις, που παρέλυσε από την επιδρομήν των κομματικών πρακτόρων, είναι ανάγκη να καταστή εκ νέου αποτελεσματική και υπεύθυνος. Και είναι γενική η πεποίθησις ότι ο τύπος νοσεί και χρειάζεται εξυγίανσιν. Η οικονομική ανάκαμψις, αφ’ ετέρου και η ανακούφισις του λαού από τις μάστιγες του πληθωρισμού και της ανεργίας, που αυτόν κυρίως πλήττουν, μόνον με την απελευθέρωσιν της ιδιωτικής πρωτοβουλίας ημπορεί να επιτευχθή. Η κοινωνική δικαιοσύνη δεν πραγματοπιείται με την γενικήν εκπτώχευσιν και την τερατώδη γιγαντοποίησιν του κομματικού κράτους.

Έχουν υποστεί πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια αυτοί που διασφάλισαν την ελευθέραν ύπαρξιν της Ελλάδος. Δεν κατέχονται εν τούτοις από πνεύμα αντεκδικήσεως, μίσους ή εχθρότητας προς οποιονδήποτε. Εκείνο που πρυτανεύει εις την ψυχήν των, που πληρούται από την υπερηφάνειαν του εθνικού αγωνιστού, είναι η σωτηρία της Πατρίδος, που βλέπουν πόσον και διατί κινδυνεύει. Αυτών η συσπείρωσις και η δημιουργική συνεργασία χρειάζεται σήμερα εις τας τάξεις της ΕΠΕΝ.

Η λήθη του οδυνηρού παρελθόντος είναι αναμφισβήτητα απαραίτητη. Δεν ημπορεί όμως να έχη ως αποτέλεσμα την παραχάραξιν της ιστορικής αλήθειας, που επιχειρείται αναισχύντως, ούτε να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία διά να μεταμφιεσθούν οι ένοχοι εις ασυδότους κριτάς και διά να προβάλωνται ως ηρωικοί άθλοι τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει. Είμεθα υπεύθυνοι απέναντι των νέων, όχι μόνον διά το μέλλον των, που σήμερα διαγράφεται τόσο δύσκολον, αλλά και διά την εκ μέρους των αληθινήν γνώσιν και αντικειμενικήν εκτίμησιν του παρελθόντος.

Απευθύνομαι σήμερα προς όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνας, που ανησυχούν διά τους συσσωρευμένους κινδύνους του Έθνους. Δεν κατέχομαι από προσωπικήν πικρίαν δι’ όσα υπέστην μαζί με τους συνεργάτας μου. Εις την ψυχήν μου επικρατεί η άσβεστος πίστις διά την ανάγκην του αγώνος και η ακλόνητος βεβαιότης διά την επιτυχίαν του. Την πίστιν αυτήν και την αγωνιστικότητα δια το μέλλον της πατρίδος, χάριν της οποίας εριψοκινδύνευσα πάντα την ζωήν μου εις τα πεδία των μαχών, κανένα δεσμωτήριον και καμμία νομική επινόησις δεν θα ημπορέσουν να την δαμάσουν.

Έλληνες πολίται,

Ενταχθείτε εις τας γραμμάς της ΕΠΕΝ, με ζήλον, με αποφασιστικότητα και με την εθνικήν έξαρσιν, που πάντοτε προκαλούν εις την ψυχήν της φυλής αι κρίσιμαι περιστάσεις. Ας πρυτανεύση και τώρα το δημιουργικόν πνεύμα της συνεργασίας και εν όψει του ιερού καθήκοντος, ας παραμερισθούν αι παραλυτικαί προσωπικαί φιλοδοξίαι.
Η τελική νίκη θα είναι του Έθνους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Μόλις 10 στα 11 χρόνια μου τότε και όμως το θυμάμαι σαν τώρα. Αυτός ο γίγας μαζί με τον ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ του Eυρωπαικού Εθνικισμού, Jean Marie Lepen με έστρεψαν στην συγκεκριμένη ιδεολογία. Πιο πολύ ο δεύτερος που σαν ευρωβουλευτής του FRONT NATIONAL είχε έρθει στην Ελλάδα με πρωτοβουλία δική του, μόνο και μόνο για να δημιουργήσει θέμα διεθνώς για αποφυλάκισή του. Ακόμα έχω εφημερίδες από την συγκέντρωση στο caravel (να ναι καλά ο Οικονομόπουλος εκεί στην Αγγλία ), την τρομερή του συνέντευξη για το μπουρδέλο της Ε.Ε. , έπεσε σε όλα μέσα ο Γάλλος από τότε παρακαλώ. Μάλιστα αν θυμάμαι καλά οι της ΕΠΕΝ , δεν είχαν δεχθεί τα μέλη της άλλης εθνικιστικής παράταξης, του ΕΝΕΚ(από τότε δυστυχώς διαχωρισμένος ο χώρος μας στην Ελλάδα),τρομερά επεισόδια έξω από το ξενοδοχείο, με τα άπλυτα ρεμάλια από το ξύλο των μπάτσων ξεσπασαν σε αμάξια, τζαμαριές κλπ. Οι του ΕΝΕΚ από τα νεύρα τους τελικά αργά το βράδυ, έβγαλαν το άχτι τους σε διαδηλωτές μπροστά στη Νομική, τους έσπασαν τα οδοφράγματα και τους πήραν στο κυνήγι. Η κυβέρνηση του ΜΠΑΤΣΟΚ( έτσι τους λέγαν οι άπλυτοι, τα παιδιά των βουλευτών του μπατσοκ και του κκε εσωτερικού, τους ίδιους τους, τους πατεράδες )απαγόρευσε ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ με βάση το διεθνές δίκαιο να επισκεφθεί τον Παπαδόπουλο στον Κορυδαλλό. Στέφανε εσύ σαν μεγαλύτερος και μάχιμος πρώτη γραμμή στο πεζοδρόμιο τότε, κάνε μία εκπομπή διαδικτυακή και όχι στο αρτ, για εκείνη την δύσκολη εποχή, αλλά πολύ μάχιμη από την πλευρά μας, για να θυμηθούν οι παλιοί και μάθουν οι νεότεροι, ώστε να παίρνουν θάρρος. Δήλωση ΛΕΠΕΝ τότε μέσα στην αίθουσα : Πώς να μην σας Αγαπάω, εσείς έχετε το κόμμα με το όνομα ΕΠΕΝ κι εγώ λέγομαι ΛΕΠΕΝκαι σείστηκε η σάλα από τα χειροκροτήματα. Ρε μπαγάσηδες στο Μακελειό με συγκηνήσατε Σαββατιάτικα. Η σύζυγος τότε ούτε 4 χρονών συμπληρωμένα, έχει ανατριχιάσει….θυμάται άτομα της οικογένειας που φύγανε,που από πολύ μικρή της έκαναν την σωστή κατήχηση. Σ’ ευχαριστώ πολύ Θεέ μου γι αυτό. Το καλύτερο δώρο που μου έστειλες στην ζωή μου! !!!
    ΕΠΕΝ – ΕΠΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ…. ΚΆΤΩ Η ΝΈΑ ΦΙΛΕΛΕΎΘΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.(ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ ΓΙΑ ΔΕΞΙΌ ΚΌΜΜΑ ΤΌΤΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΜΆΛΙΣΤΑ).

  2. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.ΖΗΤΩ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.ΖΗΤΩ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

  3. Βριζουν τα κουκουεδακια τον Παπαδοπουλο γιατι δεν τους πειραξε.Ενα παντως ξερω σιγουρα οτι η Καννελη καθε μηνα επι χουντας περνουσε απο το γραφειο του Λαδα και επερνε τον μισθο της σαν καλη κομμουνιστρια και σημερα αυτη η λεσβία τους βριζει.Τοσο καλος ανθρωπος ηταν ο Γιωργαρος που μας λείπει τωρα.

  4. Έσται αιωνία η μνήμη τών αειμνήστων Πατριωτών Γεωργίου Παπαδόπουλου καί Στυλιανού Πατακού, οι οποίοι πονούσαν, ψυχικώς, διά τήν παρακμιακή πορεία καί ηθικοπνευματική διάβρωση τού καθ’όλου κοινωνικού ιστού, μέσω έξωθεν ΚΑΙ έσωθεν δηλητηριωδών επιρροών παραχαράξεως τών ιστορικών, καί Χριστιανικών Ιερών Παραδόσεων καί ιδανικών πρός εκμαυλισμό καί διαφθορά τού λαού. Τό τραγικό λάθος των ήτο τό ότι δέν προέβησαν πρός βαθύτατη τομή καθάρσεως όλων τών καθαρμάτων, τά οποία κατελήστευσαν καί πρακτικώς εφαλκίδευσαν τό κράτος καί τόν αδαή λαόν. 15-20 οικογενειών πολιτικών, οι οποίοι παππού πρός πάππου …… αρμέγουν !!!!! (μέσω ψευδών καί απάτης) τόν Ελληνικόν λαόν, (βασιλικοί, καρ-αμάν-ΛΗΓΔΕΣ, (εδώ ….. παπάς εκεί …… ) παπανδρε-αηδίες, αναθεματισμένοι μητσοτα-κουλο-κοψοχέρηδες, κάθε κομμουνιστή αναρχοάπλητου καί εχθρού Χριστιανικής Πίστεως καί Πατρίδος καί παρόμοιοι αυτών κοψοχρονιάρηδες απατεώναι, θά έπρεπε άμεσα νά φυλακιστούν (σύν γυναιξί καί τέκνοις, μέ δικαία κατηγορία ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, νά αφαιρεθή κάθε πολιτειακό, διπλωματικό καί πολιτικό δικαίωμα μέ ταυτόχρονη κατάσχεση-δήμευση πάσης κινητής καί ακινήτου περιουσίας, εν Ελλάδι καί εξωτερικό, ούτως ώστε κεκαθαρμένη η Πατρίς ημών εκ τών εστιών τής χαβούζας, διαφθοράς καί βοθρολυμάτων, νά επορεύετω άνευ μελλοντικών παρακινδυνευμένων εμποδίων πρός ανάπτυξη, πρωτίστως
    Χριστιανικής ηθικής καί ταυτοχρόνως παραγωγικής καί μακράν εξ επηρειών δυτικών, ανατολικών καί βορείων κρατών, τά οποία ανέκαθεν εποφθαλμιούσαν τήν Πατρίδα ημών καί έχαιρων εις κάθε δυσπραγία καί εσωτερικό (εμφύλιο) αναβρασμό, εξαγοράζοντες οι μέν αριστερούς, οι δέ δεξιούς, οι άλλοι κεντρώους, επιδιώκοντες πάντα τήν μακροχρόνια υποταγή καί υποδούλωση τού λαού, εις τάς ανόμους καί αντιχρίστους επιταγάς αυτών τών ξένων κυρίαρχων. Ενώ εδόθη εις τόν ταλαίπωρον Παπαδόπουλο νά θέση στερεά βάση πρός επανασυγκρότηση εκ τής Ελληνικής παρακμιακής διαφθοράς, δέν ενήργησε σθεναρώς καί αποφασιστικώς διά τούτο, ευθύς μετά τήν εκδίωξη καί φυλάκισή του, ανεβλάστησαν άμεσα όλα τά δηλητηριώδη σαπρόφυτα μέ τά γνωστά εις όλους ημάς σημερινά θλιβερά καί καταστροφικά αποτελέσματα.

  5. Το εμβλημα τιs 21 απριλιου δεν ηταν το επισημο εμβλημα τιs ελληνικηs μασονικηs στοαs?????και μυλατε για πατριδα ρε μασονοχουντακια? θυμαστε τι ειπε ο καραμανληs ο πρεσβυτεροs οταν τον εωτησαν….ειστε μασονοs?και απαντησε και ποιοs δεν ειναι?αντε το παραμυθη τιs πατριωτικηs 21 απριλιου…με τοus εβραιοus ελευθερουs σκοπευτεs to 73..EΛΛΑΣ EΛΛΗΝΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ

    1. Ναι μαλάκα ναι μαλακάκο πρόκτοράς των αμερικανών ήταν και αρχιμασόνος.Γι αυτό βλακάκο δημοκράτη πέθανε φτωχός όπως και ο πατακός και ο Ντερτιλής.Έχετε δει πολλούς φτωχούς μασόνους ρε καργιόλια ψηφοφόροι?

    2. Οι μασόνοι βρε μπετόβλακα οικειοποιήθηκαν όλα τα σύμβολα, πλην χάρακα και διαβήτη. Κλιμακωτο μαίανδρο ( σβάστικα) , το σήμα της αναγεννησης, κάθε τύπο μαιάνδρου. Γνωρίζεις ότι το και καλά άστρο του Δαυίδ, είναι σύμβολο της Πυθαγόρειας φιλοσοφίας; για την ημισέληνο ότι είναι το αρχέγονο σύμβολο της Περσεφόνης; Αντε στον βρωμοκνίτη Θεοδωρακάκο και στην ψώλα, παρτουζιάρα Μαρεβα, μωρή Κούλα ή καλύτερα Κου- λη. Μνημονιάκι, χρεωκοπία, μασκούλα, εμβόλιο , πρωκτικό τεστάκι για να μην σφιξουν οι κώλοι σας, προπόνηση για τον κουμπάρο σας τον Ερντογαν και τα πάκι φιλαράκια σας. Μάλλον ταξιτζής ήθελες να γράψεις(συγνώμη στον κλάδο των ταξί που υποφέρει και σέβομαι) και κατά λάθος έγραψες αντινεοταξίτης. Μήπως είσαι από αυτούς που με τα επιδόματα του Κούλη, πίνουν περισσότερη “κόκα κόλα “; Σύμφωνα και με τα πολύ πρόσφατα επίσημα στοιχεία. Προσοχή λοιπόν στα λύματα. Ακόμα και τα σκατα σας ελέγχουν και λέτε κι ευχαριστώ.

  6. “…Χουντα ΔΕ θυμαμαι, μα ΟΥΤΕ Ελευθερια,
    της Μεταπολιτευσης Καημενη Γενια…”

  7. Που σαι ρε Παπαδόπουλε, αμερικανοκίνητε μασόνε!

  8. Που να εβλεπε και τα σημερινα χαλια που δινουν σπιτια στους λαθρομεταναστες και τα παιρνουν με πλειστηριασμους απο τους ελληνες. Μπορει να ηταν δικτατορας αλλα πεθανε φτωχος σε αντιθεση με τα σημερινα λαμογια, δεξιους και αριστερους, που ειναι βαθυπλουτοι και μιλανε για δημοκρατια εχοντας διπλα αστυνομικους να τους φυλανε!

  9. Το άλλο με τους σημαδεμένους με τατουάζ που το πας .
    Τα πουτανάκια και τους μπινέδες με καρφιά και κρίκους από κλειτορίδα μέχρι μύτη και φρύδια .
    Αυτά προβάλουν τα κανάλια σήμερα για παραδείγματα στα παιδιά μας .
    Αντε να του πεις εσύ μην γίνεσαι πούστης .
    Θα σου απαντήσει μα πως θα ζήσω !

  10. Χρυσά λόγια του αείμνηστου πρωθυπουργού Γεωργίου Παπαδοπούλου.
    “Αποβλάκώνουν ψυχικώς τήν νεολαία καί προσπαθούν νά υποκαταστήσουν τόν ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ μέ δουλική αφοσείωση στίς επιταγές ξένων”.
    “Η Πατρίς μας εθνικώς απονευρωμένη προπαρασκευάζεται γιά νά γίνει δούλη”.
    “Τά κόμματα λειτουργούν ώς τσιφλίκια τών αρχηγών των.Εκλογικό σύστημα δέν υπάρχει,αλλά κάθε φορά προσαρμόζεται μέ κυνισμό καί χυδαιότητα εία τά μέτρα τού κόμματος πού εξασκεί τήν εξουσία”.
    Η συνεργασία μέ τήν Δύση δέν είναι απαραίτητη,διότι ή Δύση είχε πάντα εχθρική στάση απένατι στήν Ελλάδα.Μέ τέτοιους φίλους δέν χρειάζσσαι εχθρούς.
    Γιάννης Λάκων

  11. Τώρα πια, δεν υπάρχει χρόνος για να ασχοληθεί κάποιος με τα της Πατρίδας. Προτεραιότητα έχουν οι παρελάσεις και τα παντρολογήματα των πούστηδων, οι καταγγελίες των γαμημένων και η τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας. Όλα αυτά, μέσα από το πρίσμα των τηλεοπτικών εκπομπών και προγραμμάτων μιας προκαθορισμένης ατζέντας. Αποχαλίνωση των ηθών, απειλή έλευσης καταστροφών Πλέον, δεν υπάρχει ταινία που να μην περιλαμβάνει μηνύματα φιλοπουστοσύνης, φιλοσημιτισμού, κι επιβεβλημένης μαζικής υποταγής στο σωτήριο ιερατείο Σοφών των μέσων μαζικής μαλάκυνσης.

  12. Παπαδοπουλε ελαφρυ το χωμα που σε σκεπαζει. Γιατι εσενα σε θαψανε ανασκελα οχι μπρουμυτα…….δεν εχεις ενημερωθει αλλα εχει γεμισει βρυκολακες η Ελλαδα μας. Και αμετρητα τσιμπουρια. Ασημαντες υπαρξεις αλλα πινουν μονο αιμα..Μαλλον δεν εχουμε καμμια ελπιδα.. Αλλα δεν μας νοιαζει! Γιατι εχουμε δημοκρατια! Μας δινουν το δικαιωμα να παμε μεχρι και στο σουπερ μαρκετ για 2 ολοκληρες ωρες!!! Μετα απο αδεια φυσικα! Και οποιος εχει κατοικιδιο μπορει να ξεμυτησει και μετα τις 9!!! Αμε!!! Οχι οι καταπιεσεις οι δικες σου…

Comments are closed.